Ноутбук ASUS ROG Zephyrus S17 GX703HR-KF057T (90NR06G1-M01060)

Код товару: 1221809
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS 90NR06G1-M01060
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ROG Zephyrus S17 GX703HR-KF057T
  • Код виробника: 90NR06G1-M01060
  • Вага: 8 кг.
  • Габарити: 60x43x21 см.
  • Короткий опис:

    17.3", 3840x2160 (4К), IPS, Intel Core i7-11800H (2.3 - 4.6 ГГц), 16 ГБ, SSD - 2 Тб, NVIDIA GeForce RTX 3070, GPU - 8 ГБ, Windows 10 Home, підсвічування клавіатури, сканер відбитків пальців, 2.6 кг, чорний

Опис ASUS ROG Zephyrus S17 GX703HR-KF057T

Ноутбук ROG Zephyrus S17, що працює під керуванням операційної системи Windows 10, відкриває нові можливості для геймерів і творчих професіоналів. У його апаратну конфігурацію можуть входити процесор Intel Core 11-го покоління, що охолоджується рідким металом, і відеокарта GeForce RTX 3070. Оптико-механічна клавіатура автоматично піднімається під зручним для рук кутом при відкритті кришки. Для додаткової зручності є програмований контролер Multiwheel, а вбудована веб-камера підтримує технологію шумозаглушення. 17-дюймовий дисплей представлений двома варіантами: геймерським (роздільна здатність QHD, 165 Гц/3 мс, технології G-SYNC і Advanced Optimus) і високою роздільною здатністю (4K, 120 Гц/3 мс, Adaptive-Sync). Гарну картинку доповнює зачаровує звук шести динаміків з технологією Dolby Atmos.

ДИЗАЙН. ВИТОНЧЕНА ОБЛІК

Ноутбук ROG Zephyrus S17 наділений тонкорамочним дисплеєм (відносна площа екрану – 88%), при відкритті якого клавіатура злегка нахиляється, щоб забезпечити комфорт для рук користувача і поліпшити охолодження самого пристрою. Поверхня корпусу стійка до забруднення, а напівпрозора вставка позаду клавіатури дозволяє оцінити ховається всередині нього міць. Квінтесенція швидкості – в тонкому 17-дюймовому корпусі з магній-алюмінієвого сплаву з чітко окресленими гранями. Стильний точковий візерунок з глянцевими акцентами на тлі чорного корпусу надає даній моделі елегантний зовнішній вигляд без зайвої яскравості.

СУЧАСНА КОНФІГУРАЦІЯ

Потужна апаратна конфігурація, в яку можуть входити центральний процесор Intel Core 11-го покоління і відеокарта GeForce RTX 3070, гарантує чудову продуктивність ноутбука навіть в самих ресурсоємних іграх і професійних додатках. Підсистема зберігання даних HyperDrive Ultimate, що включає в себе до трьох NVMe-накопичувачів в RAID-масиві, прискорює обмін даними до 10,5 ГБ/с, а для багатозадачного режиму є великий об'єм оперативної пам'яті.

КЛАВИАТУРА. КОМФОРТ І ПЕРСОНАЛІЗАЦІЯ

При відкритій кришці дисплея клавіатура автоматично піднімається під зручним для рук кутом в 5°. Її оптико-механічні перемикачі спрацьовують практично моментально, забезпечуючи більш точне керування в динамічних іграх. Комфорту також сприяє стандартна розкладка клавіш, що нагадує звичайні зовнішні клавіатури, і синхронізуються поклавішная підсвічування Aura, за допомогою якої можна виділяти важливі клавіатурні поєднання.

ПІДСВІЧ AURA

Окремий цифровий блок клавіш, повнорозмірні функціональні клавіші і «стрілки» – клавіатура даного ноутбука аналогічна звичайним зовнішнім комп'ютерним клавіатур, тому до неї не потрібно буде спеціально провокують. Поклавішная підсвічування Aura з технологією синхронізації Aura Sync дозволить виділити клавіатурні поєднання, використовувані в тому чи іншому додатку.

НАХИЛ ПІД КУТОМ 5°

При розкритті ноутбука клавіатура автоматично піднімається під комфортним для рук кутом. Одночасно в корпусі відкривається великий повітрозабірник активної аеродинамічній системи AAS Plus, завдяки якому поліпшується охолодження компонентів.

ПРИСКОРЕНЕ СПРАЦЬОВУВАННЯ

У звичайних механічних перемикачах реалізується затримка, необхідна для усунення помилкових повторних спрацьовувань. На відміну від них, оптико-механічні перемикачі, що використовують промінь світла, дозволяють реєструвати натискання набагато швидше – всього за 0,2 мс. Ресурс цієї по-справжньому геймерской клавіатури становить понад 100 мільйонів натиснень на кожну клавішу.

ЗБІЛЬШЕНИЙ ТАЧПАД

Щоб зробити повсякденне взаємодія з ноутбуком більш комфортним, площа його тачпада була значно збільшена – на цілих 125% в порівнянні з попереднім варіантом. Скляна поверхня тачпада з матовим покриттям поєднує точність позиціонування з приємною на дотик гладкістю.

ОХОЛОДЖЕННЯ. СТАБІЛЬНІСТЬ ПІД НАВАНТАЖЕННЯМ

Створення ультратонкого геймерского ноутбука з потужною конфігурацією неможливо без інноваційних рішень, в тому числі в області охолодження. Тому позаду оптико-механічної клавіатури відкривається повітрозабірник шириною 12 мм, а в якості термоінтерфейсу центрального процесора використовується рідкий метал. Для завдань різної складності є кілька режимів роботи ноутбука з відмінними співвідношеннями продуктивності і рівня шуму.

ПРАКТИЧНА ФУНКЦІОНАЛЬНІСТЬ. СПРАВЖНЯ МОБІЛЬНІСТЬ

Висока обчислювальна потужність гармонійно поєднується в ноутбуці ROG Zephyrus S17 з компактністю і зручністю використання. Його тонкий корпус поміститься в будь-яку сумку, а акумулятор ємністю 90 Вт · год з підтримкою прискореної підзарядки дозволить довго працювати в автономному режимі. Ноутбук оснащений веб-камерою з технологією шумозаглушення, тому якість картинки при відеозв'язку буде завжди на висоті. Для швидкого доступу до популярних командам служить настроюється користувачем контролер Multiwheel.

ДІСПЛЕЙ. ВИДИМЕ ПЕРЕВАГУ

Даний ноутбук доступний з двома варіантами 17-дюймового дисплея, кожен з яких має сертифікацію Pantone Validated і широкий колірний обхват (100% DCI-P3). Для професійної роботи над мультимедійним контентом кращий дисплей з високою роздільною здатністю 4K (120 Гц/3 мс, Adaptive-Sync), а для ігор – QHD-варіант з підвищеною частотою оновлення (165 Гц/3 мс) і технологіями G-SYNC і Advanced Optimus . Додатково покращує зображення технологія Dolby Vision, що збільшує контрастність.

,НОУТБУК ДЛЯ АКТИВНОЇ ЖИТТЯ

Неймовірно тонкий ноутбук припаде до смаку користувачам, провідним мобільний спосіб життя, адже його можна легко брати з собою куди завгодно. При цьому він оснащений акумулятором високої ємності – 90 Вт · год, а підзарядка від до 50% займає всього 30 хв.

КАМЕРА З ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

Вбудована веб-камера поєднує два методи шумозаглушення: двомірний і тривимірний. Перший використовується для обробки статичних елементів сцени, а другий – рухомих об'єктів. Результат – підвищена чіткість зображення в будь-яких умовах.

КОНТРОЛЛЕР MULTIWHEEL

Розташований прямо під рукою контролер Multiwheel можна запрограмувати на виконання різних команд – керування гучністю, мікрофоном, підсвічуванням клавіатури і т.д.

ЗВУК. ВИСОКОЯКІСНА АУДІОСИСТЕМА

Вбудована акустична система ноутбука підтримує технологію імерсивні звучання Dolby Atmos, дозволяючи повністю зануритися в те, що відбувається на екрані. Два високочастотних динаміка спрямовані безпосередньо на користувача, щоб зробити звук голосніше. Дві пари низькочастотних, розташовані в передній частині корпусу, створюють ідеальний баланс звучання і усувають небажаний резонанс. Вбудований тривимірний мікрофонний масив підтримує різні режими роботи (гри, конференції, запис музики), а ексклюзивна технологія двостороннього інтелектуального шумозаглушення, забезпечує кристально чисте якість голосового зв'язку.

ІНТЕЛЕКТУАЛЬНЕ ШУМОЗАГЛУШЕННЯ

Удосконалена технологія інтелектуального шумозаглушення покращує як вихідний, так і входить аудіосигнали при голосовому спілкуванні. Використовуючи обчислювальні можливості центрального процесора, а не відеокарти, вона практично не робить ніякого впливу на швидкість гри. В її налаштуваннях можна встановити фільтрацію шумів тільки для певних програм, наприклад комунікаційних утиліт, щоб не зачіпати внутрішньоігрові звуки.

АПГРЕЙД. РОЗШИРЕННЯ КОНФІГУРАЦІЇ (ОПЦІОНАЛЬНО)

Ноутбук ROG Zephyrus S17 дозволяє легко здійснювати заміну пам'яті і накопичувачів. Їх роз'єми (два слота M.2 і один слот SO-DIMM) зручно розташовані під нижньою кришкою, а у самої кришки є спеціальний підпружинений гвинт, який полегшує її зняття.

ІНТЕРФЕЙСИ. ПІДКЛЮЧЕННЯ БУДЬ ПЕРИФЕРІЇ

Для підключення периферії, в тому числі зовнішніх моніторів з роздільною здатністю до 8K, ноутбук пропонує безліч інтерфейсів, включаючи Thunderbolt 4 і кілька портів USB. Також у нього є вбудований кард-рідер формату SD – швидкість обміну даними досягає 312 МБ/с.

Характеристики ASUS ROG Zephyrus S17 GX703HR-KF057T

Тип пристрою
Тип ноутбук
Екран
Діагональ екрану 17.3 " (16:9), 120Hz
Розподільна здатність дисплея 3840x2160
Покриття екрану антиблікове
Яскравість екрану 500 кд/м2
Виробник процесора Intel
Серія процесора Core i7
Модель процесора 11800H
Максимальна тактова частота 4.6 ГГц
Оперативна пам'ять
Обсяг ОЗУ 16 ГБ
Макс. встановлюваний обсяг 48 ГБ
Серія відеокарти NVIDIA GeForce RTX
Модель відеокарти RTX 3070
Обсяг відеопам'яті 8192 МБ
Тип пам'яті GDDR6
Накопичувач
Тип накопичувача SSD M.2 NVMe™ PCIe® 4.0
Ємність SSD накопичувача 2048 ГБ
Комунікації
Wi-Fi так Intel Wi-Fi 6 802.11ax (2x2)
Bluetooth ✔ v5.2
Роз`єми і порти введення-виведення
Роз'єми і порти введення-виведення 1 x USB 3.2 Gen 2 Type-A
Thunderbolt 1 шт
Мультимедіа Кардрідер SD (UHS-II, 312MB/s)
Пристрої введення
Тип клавіатури острівний Оптична механічна клавіатура з RGB підсвіткою кожної клавіші
Батарея
Кількість осередків батареї 4
Енергетична ємність батареї 90 Вт·год
Додатково
Попередньо встановлена ОС Windows 10 Home
Габарити ( ВxШxГ ) 19.9 x 394 x 264
Тип матриці IPS
Процесор
Кількість ядер процесора 8
Тип оперативної пам'яті DDR 4
Тип відеокарти дискретна
Відеокарта
Вага 2.6 кг
Колір чорний