Ноутбук ASUS Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W (90NB10L1-M003N0)

Код товару: 1456960
Є в наявності
33759 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 33759грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 12 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по ASUS 90NB10L1-M003N0
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W
  • Код виробника: 90NB10L1-M003N0
  • Вага: 2.926 кг.
  • Габарити: 44x10x30 см.
  • Короткий опис:

    13.3", 1920х1080 (FullHD), OLED, Intel Core i3-N300 (3.8 ГГц), 8 ГБ, SSD - 256 ГБ, Intel UHD Graphics, Windows 11 Home, сенсорний екран, TPM модуль, 0.82 кг, чорний

Опис ASUS Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W

Vivobook 13 Slate OLED — універсальний пристрій, що гнучко адаптується під свого власника. Дивіться контент, набирайте текст, слухайте музику, малюйте та пишіть, за альбомної або портретної орієнтації екрана, з клавіатурою або без неї. Зручний планшет для нотаток у дорозі, сучасний ноутбук для продуктивної роботи або портативний кінотеатр для перегляду серіалів — функціональний Vivobook 13 Slate OLED легко впорається з будь-якою роллю!

Для креативних ідей
Стилус ASUS Pen 2.0 — ідеальне доповнення до ноутбука Vivobook 13 Slate OLED. Відповідаючи стандарту MPP 2.0, він має чутливий інтерфейс і здатний розпізнавати 4096 рівнів тиску, вловлюючи дрібні зміни в силі натискання — від 5 до 350 г. З його допомогою можна з точністю провести і ледь помітні, і широкі лінії, як за звичайного письма або малювання.

Оновлений стилус
Високоточний стилус ASUS Pen 2.0 здатний розпізнавати дрібні відмінності між натисканнями під час рукописного уведення і малювання, до того ж для тоншого підстроювання під поточне завдання він постачається з чотирма змінними наконечниками (2H, H, HB і B), що вирізняються за своїми властивостями — тертям і жорсткістю. Відчуття від стилуса ASUS Pen 2.0 майже такі самі, як і під час використання звичайного олівця або пензлика.

Портативний OLED-кінотеатр
Будь-який контент має найкращий вигляд на ноутбуку Vivobook 13 Slate OLED, адже той обладнується високоякісним сенсорним OLED-дисплеєм із технологією Dolby Vision. Дисплей може похвалитися чудовою контрастністю і високою яскравістю (550 кд/м²), широким кольоровим охопленням (100% DCI-P3) і точним кольором, підтвердженим сертифікатом Pantone Validated. Його ергономічність, зокрема низький рівень випромінюваного синього світла, сертифікована незалежною лабораторією TÜV Rheinland. Поверх екрана є міцне скло Corning Gorilla й олеофобне покриття, які захищають його від подряпин і плям відповідно.

Ідеально для фільмів
Дисплей розміром 13,3" має співвідношення сторін 16:9. Цей формат є оптимальним для перегляду фільмів і серіалів, тому що зображення буде заповнювати весь екран без дратівливих чорних смужок.

Занурення у світ звуку
Немов у кінотеатрі, Vivobook 13 Slate OLED допоможе з головою поринути в улюблений фільм чи серіал. Соковиті кольори, висока контрастність і неймовірна деталізація його 13,3-дюймового OLED-дисплея з технологією Dolby Vision доповнені звучанням, адже технологія Dolby Atmos дає змогу з ідеальною точністю розгорнути в просторі всі джерела звуку. Убудована аудіосистема з чотирьох динаміків працює на базі інтелектуального підсилювача, що забезпечує високий рівень максимальної гучності за мінімуму спотворень.

Кольоропередавання професійного рівня
Ноутбуки ASUS з OLED-дисплеями видають приголомшливо деталізоване, реалістичне зображення, зокрема завдяки кінематографічній гамі, що становить 100% колірного простору DCI-P3. Це означає, що кольори мають більш насичений вигляд, ніж на звичайних дисплеях. Ідеально і для професійного оброблення фото- і відеоматеріалів, і для відбиття будь-якого мультимедійного контенту.

Знижена інтенсивність синього світла
Відомо, що синє світло викликає дискомфорт в очах і погіршує якість сну. Завдяки особливим органічним матеріалам, що застосовуються для вироблення OLED-дисплеїв, ноутбуки ASUS випромінюють на 70% менше такого світла. Їхні переваги в цьому аспекті підтверджуються сертифікатами агентств TÜV Rheinland і SGS. Крім того, такий ефект досягається завдяки зсуву спектра, а не способом фільтрації, тому немає жодних компромісів із погляду кольоропередавання.

Турбота про здоров'я дітей
Дитячі очі ще не розвинулися повністю, їхній кришталик і рогівка — більш прозорі, ніж у дорослих, тому синє світло легше проникає в них, створюючи потенційний ризик передчасного старіння сітківки. Дослідження показали, що, якщо йдеться про п'ятирічну дитину, сітківки досягає приблизно 60% від загальної кількості синього світла, що потрапляє на очі, а для шістдесятирічної людини це значення становить лише 20%. Отже, OLED-дисплеї ASUS — найкращий вибір для захисту зору дітей.

Чіткість у динаміці
Час відгуку OLED-дисплеїв ASUS становить рекордні 0,2 мс — у 50 разів краще, ніж результат звичайних ноутбукових РК-дисплеїв, типовий відгук яких в діапазоні від 10 до 25 мс. Цю перевагу можна легко помітити неозброєним поглядом: динамічний контент в іграх і фільмах відбивається з підвищеною чіткістю і без артефактів.
Моментальна трансформація
Vivobook 13 Slate OLED легко трансформується з ноутбука в планшет і назад — досить лише під'єднати або від'єднати повнорозмірну клавіатуру. У режимі ноутбука пристрій відкривається під будь-яким зручним кутом до 170°.

Ергономічна клавіатура, що від'єднується
Клавіатура пристрою має зручні клавіші з оптимальною глибиною ходу та таким самим кроком розміщення, як у звичайних зовнішніх моделей. Її доповнює великий тачпад, який миттєво та точно реагує на торкання. Олеофобне покриття поверхні забезпечує гладке ковзання пальців.

Швидкісне бездротове під'єднання
Бездротовий модуль Wi-Fi 6, що застосовується в ноутбуку Vivobook 13 Slate OLED, здатний передавати дані на швидкості до 2,4 Гбіта/с, чого буде вдосталь для будь-яких завдань, наприклад, для потокової трансляції онлайн-відео у форматі 4K або швидкого передавання через мережу великих файлів. Водночас ексклюзивна технологія WiFi Master покращує стабільність бездротового з'єднання.

Якісний відеозв'язок
Одна камера для звичайних ноутбуків, а незвичайному Vivobook 13 Slate OLED потрібно одразу дві! 5-мегапіксельна фронтальна дасть змогу робити класні селфі, а 13-мегапіксельна тилова призначена для знімання у високій якості. Обидві вони чудово підійдуть для відеодзвінків через інтернет.

Тривала автономність
Vivobook 13 Slate OLED — по-справжньому мобільний пристрій, здатний довго працювати в автономному режимі. Коли ж настане час підзарядитися, 39 хвилин у розетці буде досить, щоб підняти рівень заряду акумулятора до 60%. Ноутбук сумісний із зарядними пристроями стандарту USB-C, що використовують напругу від 5 до 20 В, зокрема мобільні акумулятори.

Під'єднуймося!
Vivobook 13 Slate OLED не важко під'єднати до будь-якої периферії, адже він має кілька повнофункціональних портів USB-C (з підтриманням електроживлення Power Delivery і режиму відеовиходу DisplayPort), слот для карт пам'яті microSD та аудіороз'єм. Ноутбук також здатний виводити зображення на зовнішній монітор чи телевізор — чудовий варіант для перегляду фільмів у колі друзів!

Завжди поруч
Супертонкий і суперлегкий ноутбук Vivobook 13 Slate OLED готовий супроводжувати свого власника будь-куди, адже він без проблем поміститься в будь-яку сумку. Водночас він завжди має стильний та охайний вигляд: міцне скло Corning Gorilla захищає сенсорний екран від подряпин, а олеофобне покриття від жирних слідів від пальців.

Характеристики ASUS Vivobook 13 Slate OLED T3304GA-LQ005W

Серія (модельний ряд) Asus VivoBook
Тип ноутбуку Трансформер
Діагональ дисплея 13.3"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану глянсова
Тип матриці OLED
Кількість ядер процесора 4
Тип оперативної пам'яті DDR5
Кількість слотів для оперативної пам'яті немає
Об'єм оперативної пам'яті 8 ГБ
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 256 ГБ
Кардрідер Card-reader
Стандарт інтерфейсу SSD M.2 PCI Express 3.0
Додаткові можливості стереодинаміки
Бездротові технології Wi-Fi
Інтерфейси та підключення Комбінований аудіороз'єм
Ємність батареї 2 cell
Ємність аккумулятору 50 Втг
Додатково Зарядка від USB
Ширина 309.9 мм
Висота 8.9 мм
Глибина 190 мм
Вага 0.82 кг
Також шукають тонкі
Частота оновлення екрану 60Hz
Сенсорний екран Multi-touch
Процесор Intel Core i3-N300 (3.8 ГГц)
Відеокарта Intel UHD Graphics
Тип відеокарти інтегрована
Оптичний привід No ODD
Операційна система Windows 11 Home
Веб-камера WEB-Camera
Особливості сенсорний екран
Колір чорний