Ноутбук ASUS ZenBook Pro Duo OLED UX582HS-H2902X (90NB0V21-M00920)

Код товару: 1248353
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS 90NB0V21-M00920
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ZenBook Pro Duo OLED UX582HS-H2902X
  • Код виробника: 90NB0V21-M00920
  • Вага: 5.65 кг.
  • Габарити: 50x42x16 см.
  • Короткий опис:

    15.6", 3840x2160 (4К), OLED, Intel Core i9 11900H (4.9 ГГц), 32 ГБ, SSD - 1 ТБ, NVIDIA GeForce RTX 3080, GPU - 8 ГБ, Windows 11 Pro, сенсорний екран, підсвічування клавіатури, 2.34 кг, синій

Опис ASUS ZenBook Pro Duo OLED UX582HS-H2902X

Два екрани
ZenBook Pro Duo 15 OLED видає заворожливе зображення з насиченими кольорами та глибоким чорним на своєму OLED-дисплеї NanoEdge з роздільною здатністю 4K і підтримкою розширеного динамічного діапазону HDR. Кінематографічне колірне охоплення (100% DCI-P3) і точне передавання кольору (ΔE <2) роблять його чудовим вибором для професійного оброблення мультимедійного контенту. Дисплей супроводжується сертифікаціями кольору Pantone Validated і ергономіки TÜV Rheinland.

Крім того, у ZenBook Pro Duo 15 OLED є додатковий сенсорний дисплей ScreenPad Plus, який автоматично підіймається під комфортним для взаємодії кутом на 9.5°. Він полегшує роботу в багатозадачному режимі, зокрема завдяки спеціально оптимізованим під нього застосункам.

Платформа для творчості
Ноутбуки, що втілюють платформу NVIDIA Studio, з відеокартами серії GeForce RTX 30 пришвидшують роботу популярних професійних застосунків, зокрема завдяки технологіям, що ґрунтуються на штучному інтелекті, як-от Dynamic Boost 2.0. З ними ви зможете ще швидше реалізовувати свої творчі ідеї.

Максимальна продуктивність
Оновлений додатковий дисплей ScreenPad Plus використовує програмну оболонку ScreenXpert 2, яка полегшує роботу в багатозадачному режимі завдяки набору вбудованих утиліт.

Гнучке настроювання за допомогою панелі керування
Панель керування — новий інструмент, що дає змогу з великою зручністю взаємодіяти з професійними програмами для творчої роботи. Вона пропонує чотири типи елементів керування (кругова шкала, кнопка, слайдер, скролінг), за допомогою яких можна, наприклад, змінювати розмір пензля, прозорість шару, насиченість кольору. Панель керування легко настроюється відповідно до власних уподобань і сумісна з популярними програмами Adobe (Photoshop, Lightroom Classic, Premiere Pro та After Effects). В майбутньому вона підтримуватиме ще більше корисних застосунків.

Підтримка стилусів
ScreenPad Plus — ідеальний засіб малювання і введення рукописного тексту за допомогою активного стилуса, як-от доданий до комплекту постачання ASUS Pen, що розпізнає 4096 рівнів тиску. Помістивши ноутбук ZenBook Pro Duo 15 OLED на додану до нього підставку ErgoLift Stand, можна з комфортом використовувати його додатковий екран для швидкого записування нотаток і нарисів, а також зі ще більшою точністю редагувати фотографії.

Удосконалена вентиляція
Щоб утримувати під контролем температуру процесора, у ноутбуці ZenBook Pro Duo 15 OLED застосовується особливо ефективна термопаста з рідкого металу, а інноваційна активна аеродинамічна система AAS Plus використовує екранний шарнір ErgoLift і екран ScreenPad Plus, який підіймається, щоб відкривати додатковий вентиляційний отвір, посилюючи повітряний потік на 36 %. Усередині за охолодження компонентів відповідають два вентилятори із шістьма тепловими трубками. Такі інженерні рішення дають змогу ноутбуку під будь-якими навантаженнями підтримувати високу продуктивність без загрози перегрівання.

Натхнення майбутнім
Корпус ноутбука ZenBook Pro Duo 15 OLED виготовлений із високотехнологічного та легкого магнієво-алюмінієвого сплаву з оздобленням небесно-блакитного кольору. Його дизайн оформлений у футуристичному стилі. На кришці дисплея привертає увагу асиметрична варіація на тему вже добре знайомого користувачам орнаменту з найтонших концентричних кіл, характерного для всіх пристроїв серії Zen. Такий елегантний дизайнерський елемент надає оформленню ноутбука абсолютної унікальності — він не схожий на жоден інший. Краї корпусу прикрашені дзеркальним оздобленням, що відбиває зовнішній світ. Отже, його вигляд змінюватиметься залежно від довколишнього оточення.

Новітні стандарти
Для приєднання всілякої периферії ZenBook Pro Duo 15 OLED пропонує повноцінний комплект швидкісних інтерфейсів, включно з парою портів Thunderbolt 3 (USB-C) з підтримкою режимів відеовиходу (DisplayPort) й електроживлення (Power Delivery). Завдяки високій пропускній здатності (40 Гбіт/с) вони можуть виводити зображення на зовнішній монітор формату 8K або пару 4K-моніторів. Для під'єднання до бездротових мереж у ноутбука є модуль Wi-Fi 6 (802.11ax).

Автентифікація за розпізнаванням обличчя
Інфрачервона камера, що застосовується в ноутбуці ZenBook Pro Duo 15 OLED, дає змогу розблокувати його одним поглядом за допомогою функції Windows Hello — навіть у темряві!

Неймовірний звук
Над аудіоможливостями ноутбука ZenBook Pro Duo 15 OLED інженери ASUS працювали в співпраці з фахівцями фірми Harman Kardon, які мають величезний досвід зі створення високоякісних акустичних систем. Результатом стала нова версія аудіотехнології SonicMaster, яка забезпечує безпрецедентну для таких компактних мобільних комп'ютерів якість звуку!

Доведена надійність
Ноутбук ZenBook Pro Duo 15 OLED такий міцний, що успішно пройшов випробування на відповідність військово-промисловому стандарту надійності MIL-STD-810H. Тестування містило перевірку в найсуворіших умовах: на висоті, за екстремальних температур і вологості. Крім того, він витримав серію внутрішніх тестів ASUS, які неабияк перевищують за своєю суворістю загальноприйняті в комп'ютерній індустрії стандарти.

Характеристики ASUS ZenBook Pro Duo OLED UX582HS-H2902X

Процесор Intel Core i9
Виробник
Вендор ASUS
Код виробника 90NB0V21-M00920
Модель UX582HS-H2902X
Тип відеокарти Дискретна NVIDIA
Тип товару Ноутбук
Відеокарта
Лінійка ZenBook Pro
Дисплей
Розмір екрану, дюйми 15.6
Частота оновлення екрану 60Hz
Роздільна здатність екрану 3840x2160 Ultra HD 4K
Технологія матриці OLED
Яскравість екрану, ніт 440
Підтримка HDR Є
Покриття екрану Глянсове
Сенсорний екран Так
Пам'ять
Об'єм оперативної пам'яті, Гб 32
Наявність вільних слотів ОЗП Немає
Дискова підсистема
Об'єм диска 1 Tb SSD
Колір Темно-Синій
Відеочіп NVIDIA GeForce RTX 3080
Об'єм пам'яті відеокарти, ГБ 8
Інтерфейси та оснащення
Оптичний привід Відсутній
Мережеві з'єднання WiFi / BT
Порти вводу/виводу 1xUSB 3.2 Gen 2 Type-A. 2x Thunderbolt 4. 1xHDMI 2.1. 3,5 мм комбінований аудіороз'єм. 1xDC-in
ОС
Операційна система Windows 11 Pro
Веб-камера
Наявність веб-камери Є
Автономність і живлення
Тип батареї Літій-іонна (Lithium-ion)
Діапазон ємності батареї 91-110 Вт-год
Ємність батареї, Вт-год 92
Кількість батарейних елементів 8
Особливості
Призначення і можливості Висока продуктивність / Для навчання / Для офісних задач
Додаткові параметри IPS матриця / Підсвічування клавіатури
Вага, кг 2.34
Модель процесора Intel Core i9-11900H (24M Cache, up to 4.90 GHz)
Загальні
Діапазон ваги Від 2.1 до 3 кг
Тип пам'яті DDR4