Ноутбук ASUS Zenbook S 13 UX5304VA-NQ074 (90NB0Z93-M004X0)

Код товару: 1455764
Немає в наявності
  • Інформація по ASUS 90NB0Z93-M004X0
  • Виробник: ASUS
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Zenbook S 13 UX5304VA-NQ074
  • Код виробника: 90NB0Z93-M004X0
  • Вага: 2.664 кг.
  • Габарити: 46x29x11 см.
  • Короткий опис:

    13.3", 2880x1800 (WQXGA+), OLED, Intel Core i7-1355U (3.7 - 5.0 ГГц), 16 ГБ, SSD - 1 ТБ, Intel Iris Xe Graphics, без операційної системи, підсвічування клавіатури, TPM модуль, 1 кг, синій

Опис ASUS Zenbook S 13 UX5304VA-NQ074

Полегшіть своє життя з ультратонким і надзвичайно легким Zenbook S 13 OLED! Цей дивовижний ноутбук завтовшки 1 см важить лише 1 кг. Він оснащений енергоефективним процесором Intel Core i7-1355U, а також чудовим 13,3-дюймовим OLED-дисплеєм із тонкою рамкою (NanoEdge), співвідношенням сторін 16:10, роздільною здатністю 2,8K та підтримкою технології HDR.

Особливості:
ASUS повністю віддана інноваціям, які роблять планету кращою, тому ми також зробили Zenbook S 13 OLED найбільш екологічним Zenbook за всю історію, відповідно до наших цінностей. Ми дбаємо про майбутнє, зменшуючи вплив на довкілля.

Екологічний дизайн

Використання постпромислового, постпобутового та «океанічного» пластику, екораціональний процес керамізації плазмою, сертифіковане FSC Mix паковання

Ноутбук, який завжди з вами!

Щоб Zenbook S 13 OLED завжди супроводжував вас де б ви не були, ми зробили його надзвичайно компактним. Обробка за допомогою фрезерного верстата з програмним керуванням дала змогу створити корпусу, що максимально ефективно використовує доступний простір для розміщення компонентів. Його профіль становить лише 1 см – це приблизно, як товщина ручки!

Найкращі матеріали
Панель клавіатури виготовлена з магнієво-алюмінієвого сплаву, який утворює міцну конструкцію, яка не потребує додаткової опори. Надзвичайно тонке скляне покриття тачпада забезпечує плавну навігацію.

Елегантні кольори

Ноутбук представлений у двох чудових кольорах: абсолютно новому базальтовому сірому (Basalt Gray) та класичному синьому (Ponder Blue). Базальтовий відтінок натхненний природною красою гірських пейзажів. Задумливий синій – темніша колірна гама, навіяна тихими ночами.

Модний силует

Мінімалістський стиль є важливою частиною мови дизайну Zenbook з її чистими лініями й струнким силуетом, які привертають увагу. Цей ультрапортативний пристрій у повній мірі відображає філософію сучасного мінімалізму в дизайні.

Екологічний процес

Саме компанія ASUS першою серед виробників ноутбуків впровадила технологічний процес керамізації плазмою, за допомогою якого на алюмінієву кришку пристрою наноситься оригінальне покриття. У цьому процесі використовується чиста вода, і він не потребує органічних сполук, агресивних кислот і важких металів. Цей екологічний метод призводить до фізико-хімічних перетворень в алюмінії під час занурення деталі у спеціальну ванну. Результатом є покращені зносостійкість, корозійний захист, тепловіддача, твердість6 і довговічність покриття.

«Це особливе відчуття. Він завжди як новий».

Колір, відтінки, пористість і текстуру покриття можна змінювати за допомогою температури та електричних параметрів. Неймовірно, але це робить кожну кришку унікальною. Немає двох однакових! Ба більше, сплав, що використовується, забезпечує унікальний вигляд ноутбука протягом усього терміну служби.

«Мінімізований вплив на природу, максимальна практичність»

Алюмінієві деталі з керамізованим плазмою покриттям повністю придатні до переробки після закінчення терміну служби пристрою. Захист від корозії забезпечується змінами в самій основі матеріалу, а не напиленим покриттям, яке важко переробити.

На 50%+ менший вуглецевий слід

Природні елементи вже давно надихають дизайнерів та інженерів, які створюють ноутбуки серії Zenbook. Щоб зробити свій внесок у захист основних джерел нашого натхнення, ASUS під час виготовлення Zenbook прагне досягати більшого з меншим впливом на довкілля. Ми намагаємося зменшити вуглецевий слід, використовуючи перероблені матеріали та розробляючи більш екологічне паковання. Крім того, Zenbook S 13 OLED перевищує вимоги стандарту енергоефективності ENERGY STAR на 43% щодо споживання електроенергії. Цими діями ми прагнемо досягти головної мети наших екологічних ініціатив – створити вуглецево-нейтральний ноутбук.

Характеристики ASUS Zenbook S 13 UX5304VA-NQ074

Виробник
Вендор ASUS
Код виробника 90NB0Z93-M004X0
Модель UX5304VA-NQ074
Тип товару Ноутбук
Лінійка Zenbook
Дисплей
Розмір екрану, дюйми 13.3
Частота оновлення екрану 60Hz
Роздільна здатність екрану 2880x1800 WQXGA+
Технологія матриці OLED
Яскравість екрану, ніт 550
Підтримка HDR Немає
Покриття екрану Глянсове
Сенсорний екран Немає
Пам'ять
Об'єм оперативної пам'яті, Гб 16
Тип пам'яті LPDDR5
Наявність вільних слотів ОЗП Є
Дискова підсистема
Об'єм диска 1 Tb SSD
Відеочіп Intel® Iris® Xe Graphics
Інтерфейси та оснащення
Оптичний привід Відсутній
Мережеві з'єднання WiFi / BT
Порти вводу/виводу 1x USB 3.2 Gen 2 Type-A 2x Thunderbolt™ 4 supports display / power delivery 1x HDMI 2.1 TMDS 1x 3.5mm Combo Audio Jack
ОС
Операційна система DOS
Веб-камера
Наявність веб-камери Є
WebCamera FHD camera with IR function to support Windows Hello
Автономність і живлення
Діапазон ємності батареї 51-70 Вт-год
Ємність батареї, Вт-год 63
Кількість батарейних елементів 4
Особливості
Призначення і можливості Бізнес / Висока продуктивність / Для навчання / Для офісних задач
Додаткові параметри SSD / Підсвічування клавіатури / Сканер відбитків пальців / Українська розкладка / Шторка для веб-камери
Загальні
Колір Синій
Діапазон ваги Менше 1.5 кг
Процесор Intel Core i7
Вага, кг 1
Тип відеокарти Інтегрована
Модель процесора Intel® Core™ i7-1355U Processor 1.7 GHz (12MB Cache, up to 5.00 GHz, 10 cores, 12 Threads)
Відеокарта
Тип батареї Літій-іонна (Lithium-ion)