Ноутбук Dream Machines RG3060-15 (RG3060-15UA29)

Код товару: 1251872
Немає в наявності
  • Інформація по Dream Machines RG3060-15UA29
  • Виробник: Dream Machines
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: RG3060-15
  • Код виробника: RG3060-15UA29
  • Вага: 3.847 кг.
  • Габарити: 48x33x9 см.
  • Короткий опис:

    15.6", 1920х1080 (FullHD), WVA, Intel Core i7-11800H (2.3 - 4.6 ГГц), 16 ГБ, SSD - 500 ГБ, NVIDIA GeForce RTX 3060, GPU - 6 ГБ, DOS, підсвічування клавіатури, гніздо для замка Kensington, 2.2 кг, чорний

Опис Dream Machines RG3060-15

Це машина переможця. Дозвольте собі гру найвищої якості при повній деталізації і гладкості геймплею. Найпотужніші карти, процесори і унікальні рішення для охолодження. Ви знайдете все це в ноутбуках Dream Machines!

Новий рівень графікиРеволюційна архітектура Ampere і абсолютно нова платформа GeForce RTX™ поєднує в собі можливості штучного інтелекту, програмування затінення і трасування променів в реальному часі, щоб відкрити Вам абсолютно новий рівень геймінгу. Даруючи Вам ще більш захопливий віртуальний світ, щоб як ніколи раніше, Ви відчули всі події.Новий рівень геймінгу!Завдяки 8 ядрам, 16 потокам та максимальній частоті в 4.6 GHz, Intel i7-11800H - це краще рішення для всіх ноутбуків. Висока потужність, найкраща продуктивність.WVA - неймовірна якістьWVA – це відмінний екран для людей, які водночас шукають широкі кути огляду, а також для них важлива є глибина і правильна передача кольорів. Все це ви знайдете в екранах WVA в ноутбуках Dream Machines!Безрамкова революціяВідчуйте зовсім іншу якість зображення завдяки сучасним екранам з надтонкою рамкою в ноутбуках Dream Machines! Практично безрамкові екрани, завдяки своїй конструкції, дозволяють ще більше зосередитися на тому, що відбувається на екрані. Це зовсім інший рівень вражень, чи то під час гри в улюблені відеоігри, чи то під час перегляду фільмів і серіалів з друзями.Нове покоління пам'ятіУ наших ноутбуках у Вас є можливість мати найшвидшу доступну пам'ять на комп'ютерному ринку. Її найбільша перевага полягає в тому, що вона працює на новітній технології SO-DIMM, швидкість якої вражає. Отримайте найбільшу продуктивність в ноутбуках Dream Machines з підтримкою передової пам'яті DD4.Прискорення данихШвидший запуск операційної системи і програм. Швидше завантаження ваших улюблених ігор. Ударостійка конструкція, порівнюючи до звичайних HDD. Це переваги використання SSD, які не тільки забезпечують в кілька разів більшу швидкість, ніж жорсткі диски, але також завдяки своїй технології є більш стійкими, ніж жорсткі диски. Ваші дані працюють швидше, безпечніше, а головне – значно покращують зручність роботи на Вашому ноутбуці.Супер швидкий USB 3.2! 20 Гбіт/с!USB 3.2 удвічі швидший за попереднє покоління і у 40 разів швидший, ніж USB 2.0. Передача даних ніколи не була такою швидшою!Dream Cooling – щоб було холоднішеМи знаємо, що для кожного геймера охолодження є одним з ключових аспектів під час вибору ігрового ноутбука. Ось чому, беручи це під увагу, була розроблена система охолодження Dream Cooling, завдяки використанню кращих теплових трубок, вона дозволяє досягти набагато нижчих температур, ніж конкуренція. Більше жодних високих температур і перегрівів компонентів, завдяки Dream Cooling Ваш ноутбук буде працювати без проблем і без компромісів! Якщо Вам потрібно ще більше знизити температуру, Ви можете вибрати спеціальну термопровідну пасту, або ж замовити Скальпування процесора, що допоможе понизити температуру навіть на кількадесят градусів.

Характеристики Dream Machines RG3060-15

Особливості підсвічування клавіатури
Також шукають потужні
Серія (модельний ряд) Dream Machines RG
Тип ноутбуку Ігровий
Діагональ дисплея 15.6"
Роздільна здатність 1920х1080 (FullHD)
Поверхня екрану матова
Тип матриці WVA
Частота оновлення екрану 144Hz
Покоління процесора Intel 11-th generation
Процесор Intel Core i7-11800H (2.3 - 4.6 ГГц)
Кількість ядер процесора 8
Тип оперативної пам'яті DDR4
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 500 ГБ
Оптичний привід No ODD
Кардрідер Card-reader
Кількість слотів M.2 2
Кількість відсіків 2.5" SATA для HDD / SSD 1
Тип відеокарти дискретна
Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3060
Серія дискретної відеокарти NVIDIA GeForce RTX 3060
Об'єм вбудованої відеопам'яті 6 ГБ
Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки
Бездротові технології Wi-Fi
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Інтерфейси та підключення Комбінований аудіороз'єм
Операційна система DOS
Ємність батареї 4 cell
Ширина 361 мм
Висота 24.9 мм
Глибина 258 мм
Вага 2.2 кг
Колір чорний
Ємність аккумулятору 48 Втч