Ноутбук Gigabyte AERO 15 OLED (AERO15OLED_KD-72RU624SP)

Код товару: 1174382
Немає в наявності
  • Інформація по GIGABYTE AERO15OLED_KD-72RU624SP
  • Виробник: GIGABYTE
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: AERO 15 OLED
  • Код виробника: AERO15OLED_KD-72RU624SP
  • Вага: 4.58 кг.
  • Габарити: 54x38x14 см.
  • Короткий опис:

    15.6", 3840x2160 (4К), AMOLED, Intel Core i7-11800H (2.3 - 4.6 ГГц), 8, 16 ГБ, SSD - 1 ТБ, NVIDIA GeForce RTX 3060, GPU - 6 ГБ, Windows 10 Pro, підсвічування клавіатури, 2.0 кг, чорний

Опис GIGABYTE AERO 15 OLED

Бездоганна продуктивність, нескінченні можливості

Все нові ноутбуки AERO 15 OLED, адресовані в першу чергу творцям цифрового медіаконтенту, оснащені потужними процесорами 11-го покоління Intel Core H-серії, завдяки яким вдалося підвищити продуктивність системи. Елегантний дизайн, потужна апаратна складова і чудовий 4K HDR дисплей гарантують користувачам високу продуктивність робочих процесів і незабутні враження від розваг, коли настає час відпочинку. Робочий процес просувається швидко і без видимих зусиль завдяки потенціалу високопродуктивної робочої станції, що є в розпорядженні блокнотний ПК AERO. Засобами Thunderbolt 4 в ноутбуках AERO тепер реалізована можливість швидкої передачі даних і відеоконтенту в форматі 4K через єдине з'єднання. Крім того, дискова підсистема на базі накопичувачів нового покоління PCIe Gen4 дозволяє швидше зчитувати, записувати, переглядати і переміщати файли навіть значного розміру. Натхненні новими проектами, здійснюйте задумане де завгодно і коли завгодно, у себе вдома або в дорозі!

Творчість без кордонів

Незалежно від того, початківець Ви художник або ветеран індустрії, прагне виконати свою роботу якнайкраще, графічні процесори NVIDIA допоможуть зробити все якісно і максимально швидко, в тому числі, стосовно таких поширеним завданням, як рендеринг, потокове мовлення та відеомонтаж. Від трасування променів і віртуальної реальності, до редагування відео в форматі 8K із застосуванням алгоритмів штучного інтелекту, графічні процесори NVIDIA для ноутбуків і настільних ПК суттєво прискорюють робочий процес. Спільно з сертифікованими драйверами NVIDIA Studio (поширюються на безкоштовній основі), продукти NVIDIA допоможуть Вам більш ефективно виконувати весь спектр завдань в звичних додатках.

Технологія Max-Q 3-покоління

Комплекс фірмових технологій Max-Q – це системний підхід до проектування тонких і легких ігрових ноутбуків, який покликаний сформувати виключно високу продуктивність продуктів. Кожен компонент ноутбука, починаючи з елементної бази, дизайну друкованої плати, підсистеми живлення і охолодження, і закінчуючи спеціалізованим ПО, оптимізований з метою забезпечити збалансованість таких характеристик, як швидкодія і енергоспоживання. Технології Max-Q третього покоління широко застосовують можливості ІІ з метою оптимізації процесів, дозволяючи домогтися недосяжного раніше рівня продуктивності.

Dynamic Boost 2.0

Нова технологія Dynamic Boost 2.0 на базі ІІ автоматично розподіляє живлення між ДП, відеоОЗУ і ЦП, забезпечення таким чином значний приросту продуктивності. Нейронні мережі засобами Dynamic Boost 2.0 керують живленням покадрово, тому ноутбук буде завжди налаштований на максимальну продуктивність в іграх і додатках для роботи з медіаконтентом.

Resizable BAR

Resizable BAR – це особлива функція реалізована засобами шинного інтерфейсу PCI Express, яка дозволяє центральному процесору моментально отримати доступ до всього буферу кадрів ДП, забезпечуючи приріст продуктивності в багатьох іграх.

DLSS

Технологія Deep Learning Super Sampling (DLSS) здатна задіяти машинне навчання і можливості штучного інтелекту для потреб графічного процесора, зокрема, забезпечує значний приріст продуктивності на операціях рендеринга засобами тензорних ядер і алгоритмів ІІ.

Креативність починається тут

Ще більше стабільності, швидкості і потужності, більше портів в одному надлегкому елегантному корпусі, ноутбуки AERO 15 OLED – кращий вибір для творчих особистостей і професіоналів. Для кожного пристрою виконується індивідуальна настройка з метою домогтися піку продуктивності в 3D-додатках, процедура калібрування матриці для забезпечення точності передачі кольору і необхідного швидкодії, зокрема, на операціях рендеринга відеоконтенту і накладення ефектів стосовно до файлів з високою роздільною здатністю. Немає переривань, артефактів і перегріву, немає компромісів на будь-якому етапі обчислень!

Система охолодження нового покоління для ноутбуків

Все переваги ексклюзивної системи охолодження GIGABYTE WINDFORCE для мобільних систем доступні ноутбуків серії AERO 15 OLED в повному обсязі. Система охолодження WINDFORCE Infinity нового покоління в складі мідного радіатора з 5 тепловими трубками і 2 потужних вентиляторів турбінного типу (71 лопать на кожному, приріст ефективності теплорассеіванія на 30% 2) забезпечують стабільну працездатність ноутбуків AERO 15 OLED в будь-якому режимі, в тому числі при максимальній завантаженні процесора і відеопідсистеми при виконанні ігрових і спеціалізованих додатків.

Комунікації нового покоління. З'єднання без затримок

Швидкий і зручний спосіб передачі значних об'ємів даних по Мережі сьогодні затребуваний, як ніколи перш. Ноутбуки AERO 15 OLED для творців цифрового контента оснащені швидкісним 1GbE LAN контролером і WiFi 6-модулем бездротового зв'язку стандарту IEEE802.11AX (пропускна здатність до 2,4 Гбіт/с). Обмінюйтеся з колегами результатами роботи над спільними проектами без затримок і обмежень!

Накопичувачі PCIe Gen 4. Безупинний робочий процес

Більше дискового простору – зросла продуктивність. Ноутбуки AERO 15 OLED оснащені роз'ємом для установки PCIe Gen4 x4 SSD-накопичувача. Пропускна здатність шини забезпечує більш ніж 2-кратний приріст швидкості послідовного читання даних, яку демонструють твердотільних накопичувачі PCIe Gen4 x4 – до 7000 Мбайт/c (в порівнянні з пристроями попереднього покоління). Попередній перегляд, зберігання, переміщення, а також операції читання/запису файлів виконуються істотно швидше. Оформляйте Ваші ідеї в цифровому вигляді і домагайтеся більшого за менший час!

Microsoft Azure AI: автоматичний диспетчер енергоефективності

Засобами машинного навчання підвищуйте продуктивність в один дотик. Приклавши додаткові зусилля і адаптувавши стосовно до своїх продуктів можливості сервісу Microsoft Azure, компанія GIGABYTE представила перший в індустрії ноутбук зі штучним інтелектом – модель AERO. Коли користувачі виконують поставлені завдання, задіявши ресурси різних додатків, платформа Microsoft Azure за допомогою машинного навчання в динаміці налаштовує оптимальні параметри продуктивності центрального і графічного процесора для успішного виконання завдання в мінімальні терміни. Все відбувається в автоматичному режимі, користувачеві немає необхідності вносити будь-які зміни в налаштування, безвідносно типу виконуваного додатка (ПО для створення цифрового контенту, гра, пакет офісних додатків і ін.).

Незрівнянний дисплей

Ноутбуки AERO 15 OLED оснащені прекрасним 15,6-дюймовий AMOLED 4K-дисплеєм на базі матриці Samsung, який відрізняє виключно висока яскравість, підвищений коефіцієнт контрастності, 100% охоплення колірного простору DCI-P3 (на 30% більше відтворюваних колірних відтінків, ніж sRGB). Зустрічайте недоступну раніше дивну палітру фарб на екрані ноутбука!

Перший в світі дисплей товщиною 3 мм, тонка рамка по периметру, сертифікат X-Rite Pantone

Витончений 3-мм тонкий кант по периметру екрану дозволяє виділити більше простору матриці для робочого столу ОС. Абсолютно всі встановлені на ноутбуках AERO дисплеї перед відправкою замовникам проходять обов'язкову процедуру калібрування і сертифікації засобами професійного пристрою X-Rite Pantone. Таким чином, досягається ідеальна точність передачі кольору і підвищений охоплення колірного простору – незаперечні переваги, які Ви можете оцінити кожен раз, коли включаєте ноутбук AERO.

Творіть в будь-який час і в будь-якому місці

Не дозволяйте зовнішнім факторам обмежувати Ваша творчість! Надайте новий імпульс уяві з 8-годинним аккумулятором4 в повністю алюмінієвому, стильному, тонкому і легкому корпусі ноутбука AERO. Творіть в будь-який час і в будь-якому місці, яскраво і натхненно! Алюмінієвий корпус з нановуглецевих покриттям ємна батарея 99 Вт · год, 8 годин в автономному режимі.

Програмно/Апаратні Тести на сумісність

Фахівці лабораторії GIGABYTE провели серію тестів на сумісність різного ПО з апаратної начинкою AERO, з метою розкрити перед нашим клієнтами горизонти безмежної творчості. Ноутбук AERO 15 OLED повністю сумісний з усіма пристроями GIGABYTE/AORUS, зокрема монітори, клавіатури, миші і зовнішня графічна плата Gaming BOX, симбіоз яких дозволяє скомпонувати надзвичайно потужну мобільну робочу станцію для творчості.

Драйвер NVIDIA Studio

Фірмовий драйвер NVIDIA Studio забезпечує оптимальну сумісність відеопідсистеми на базі ДП NVIDIA з усіма популярними пакетами для створення цифрового контенту, наприклад, c продуктами компаній Adobe і Autodesk. Ми ретельно протестували цей тандем у складі ноутбуків AERO, щоб Ви могли приступити до реалізації найамбітніших проектів негайно!

Роздолля варіантів для підключення

Оцініть на практиці!

Thunderbolt 4

Передача даних і відеоконтенту здійснюється коштами єдиного кабелю. Серед незаперечних переваг високошвидкісного шинного інтерфейсу Intel Thunderbolt 4 найвища на сьогодні пропускна здатність до 40 Гбіт/с, що в 8 разів перевершує швидкодію інтерфейсу USB 3.1, а також симетричний уніфікований роз'єм Type-C для підключення і взаємодії широкого спектру пристроїв. Інтерфейс передбачає можливість виведення відеоконтенту в форматі 4K і пропонує різноманіття варіантів для комутації периферії.

Гніздо пристрою читання UHS-II SD-карт пам'яті

Ноутбуки AERO поставляються з пристроєм читання флеш-карт SD UHS-II, яке забезпечує швидкість передачі даних до 300 Мбайт/с, що в 12 разів швидше типового пристрою читання SD-карт пам'яті. Чи не витрачайте дорогоцінний час в очікуванні закінчення тривалої процедури передачі файлів.

HDMI 2.1

Порт HDMI 2.1 підтримує виведення зображення з роздільною здатністю до 4K з частотою оновлення екрану до 120 Гц. Крім того, засобами порту Thunderbolt 4, яким оснащені ноутбуки AERO, можна організувати виведення зображення одночасно на кілька дисплеїв.

Ексклюзивний конструктив рамки дисплея. Міцність і надійність

Ми додали до корисними якостями AERO ще одне нововведення, особливу рамку по периметру дисплея, що виконує функцію демпфера, вона захищає екран від різного роду ударних навантажень. Надійний захист ноутбуків AERO додасть впевненості їх власникам, дозволяючи успішно виконувати роботу практично в будь-яких умовах.

Спеціальна рухлива шторка камери. Приватність в пріоритеті

GIGABYTE пропонує в складі ноутбуків AERO 15 спеціальну рухому шторку для веб-камери, яка дозволить зберігати конфіденційність при певних умовах, де б Ви не знаходилися.

Високочутлива сенсорна панель. Виняткова точність виконання команд

Ноутбуки AERO 15 оснащені прецизійної сенсорною панеллю для зручного керування/введення команд і вбудованим сканером відбитків пальців, який забезпечує, спільно з додатком Windows Hello, підвищений ступінь захисту конфіденційних даних і безпеку системи в цілому.

Microsoft Modern PC. Лідер серед тонких і легких

Творчий підхід розробників і дизайнерів щодо конструктиву і іміджевої складової ноутбуків AERO дозволив створити дивно елегантне і компактне шасі, що змінило багато стереотипів щодо того, яким повинен бути сучасний високопродуктивний ноутбук. Додаткову цінність новим AERO 15 OLED надає Сертифікат Microsoft Modern PC. В активі продуктів GIGABYTE все неодмінні атрибути сучасного ноутбука, легкий і тонкий корпус, миттєве увімкнення і готовність до роботи, голосовий помічник Cortana і безпечний вхід в систему Windows Hello по відбитку пальця. Оцініть гнучкість керування, підвищені заходи безпеки і дружній призначений для користувача інтерфейс разом з новими AERO.

GIGABYTE Fusion. Яскрава візуальна складова

Клавіатура ноутбуків AERO знайшла новий характер допомогою фірмової технології GIGABYTE Fusion. Крім того, що підсвічування клавіш особливої конструкції стала яскравіше, ніж будь-коли, кожне натискання тепер викликає ще більш швидкий відгук. Завдяки доступу до повноцінних налаштувань макросів, управляти подіями в ігрових і мультимедійних додатках стало набагато зручніше і найголовніше – набагато швидше.

  • 16,7 млн. Колірних відтінків
  • Технологія N-Key Rollover: Підтримується до 80 одночасних натискань клавіш
  • Макроси для будь-якої клавіші
DTS: X Ultra – кінематографічне якість звуку

Новим ноутбуків AERO вперше доступна технологія DTS: X Ultra, яка в повній мірі дозволяє оцінити якість просторового відтворення аудіоконтенту. Інноваційна технологія віртуального об'ємного звучання в форматі 7.1-каналів, забезпечує приголомшливу достовірність відтворення звуку від різних джерел, на тлі високої швидкості обробки аудіосигналу. Від ігор, перегляду фільмів до конференц-зв'язку: за допомогою технології DTS: X Ultra вдається відновити справжню тривимірність поширення звуку, при цьому голосова зв'язок стає більш чіткою, ніж будь-коли, завдяки двонаправленим придушення шумів засобами ІІ стосовно вхідної та вихідної складової аудіосигналу.

Характеристики GIGABYTE AERO 15 OLED

Тип пристрою
Тип ноутбук
Екран
Діагональ екрану 15.6 " Samsung AMOLED Display (VESA DisplayHDR 400 True Black, 100% DCI-P3)
Розподільна здатність дисплея 3840x2160
Тип матриці OLED
Процесор
Виробник процесора Intel
Серія процесора Core i7
Модель процесора 11800H
Тактова частота 2.3 ГГц
Максимальна тактова частота 4.6 ГГц
Кількість ядер процесора 8
Оперативна пам'ять
Тип оперативної пам'яті DDR 4 3200
Обсяг ОЗУ 16 ГБ
Макс. встановлюваний обсяг 64 ГБ
Відеокарта
Тип відеокарти дискретна
Серія відеокарти NVIDIA GeForce RTX
Модель відеокарти RTX 3060
Обсяг відеопам'яті 6144 МБ
Тип пам'яті GDDR6
Накопичувач
Тип накопичувача SSD Type 2280, supports 1x NVMe PCIe Gen3 & SATA/ 1x NVMe PCIe Gen4
Ємність SSD накопичувача 1 ТБ
Комунікації
Wi-Fi 802.11 ax
Bluetooth ✔ V5.2
Роз`єми і порти введення-виведення
Роз'єми і порти введення-виведення HDMI 2.1
Thunderbolt 1 шт
Мультимедіа Кардрідер
Пристрої введення
Тип клавіатури острівний
Підсвічування клавіатури ✔ GB Per-Key Backlit
Батарея
Тип батареї Li-Polymer
Енергетична ємність батареї 99 Вт·год
Додатково
Попередньо встановлена ОС Windows 10 Professional
Габарити ( ВxШxГ ) 19.9 x 356 x 250
Вага 2 кг