Ноутбук HP ZBook Create G7 (2W982AV_V1)

Код товару: 1119963
Немає в наявності
  • Інформація по HP 2W982AV_V1
  • Виробник: HP
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ZBook Create G7
  • Код виробника: 2W982AV_V1
  • Вага: 3.1 кг.
  • Короткий опис:

    15.6", 1920х1080 (FullHD), IPS, Intel Core i7-10750H (2.6 - 5.0 ГГц), 16 ГБ, SSD - 512 ГБ, NVIDIA GeForce RTX 2070 MAX Q, GPU - 8 ГБ, без операційної системи, підсвічування клавіатури, сканер відбитків пальців, 2.02 кг, сріблястий

Опис HP ZBook Create G7

Потужний, захищений і стильний ноутбук HP ZBook Create G7 (2W982AV_V1) з надійним процесором Intel Core™ i7 10-го покоління разом та високопродуктивною графічною системою GeForce® RTX2 допоможе реалізувати проекти будь-якого рівня складності. Він пройшов сертифікацію ISV та чудово підійде для роботи з такими професійними відео- та графічними редакторами, як Adobe та Autodesk.



Оперативна пам’ять DDR4 об’ємом 16 ГБ та твердотільний накопичувач об’ємом 512 ГБ сприяють ефективній роботі в багатозадачному режимі, ви зможете легко завантажувати великі файли та отримувати до них доступ.



Вбудована HD веб-камера та аудіосистема Bang&Olufsen з двома високочастотними та двома низькочастотними стереодинаміками та мікрофонами преміум-класу роблять ноутбук відмінним варіантом для проведення онлайн навчань та відеоконференцій. Завдяки технології фільтрування шумів HP Noise Cancellation для вхідного й вихідного звуку переговори із співрозмовником будуть ще ефективнішими, адже ви будете чути один одного, а не зовнішні шуми. FullHD екран з IPS матрицею подарує чітке та яскраве зображення під широким кутом огляду. Антибілкове покриття дозволяє чітко бачити вміст на екрані, навіть якщо джерело світла знаходиться за спиною.



Ноутбук HP ZBook Create G7 оснащений безшумною клавіатурою з підсвіткою та високоточним тачпадом, він стане не тільки вашим надійним робочим інструментом, але й забезпечить комфорт в роботі. Сканер відбитка пальців допоможе швидко вивести ноутбук зі сплячого режиму.



Підключайте до портів HDMI, mini DP, двох USB Type-C та швидкісного USB-A усі необхідні периферійні пристрої, монітори, проектори тощо. Використовуйте кардридер та зберігайте ще більше фільмів, музики та фотографій. З'єднюйтесь з мережею через найшвидшу на даний час бездротову технологію Wi-Fi 6.



У ноутбуці HP ZBook Create G7 можна активувати ряд функцій, які гарантують його безпеку та конфіденційність. Технологія HP BIOSphere 6-го покоління допоможе запобігти несанкціонованому витоку інформації. Вона працює в автоматичному режимі на рівні мікропрограмного забезпечення, робить автоматичне оновлення та перевірку безпеки, а також підвищує продуктивність та скорочує час простою. Технологія HP Sure View Reflect із мідним відбиваючим покриттям приховує інформацію на екрані, якщо дивитись на нього збоку, що унеможливлює небажаний витік інформації.



З ноутбуком HP ZBook Create G7 ваша робота буде ефективною як в офісі, так і поза його межами - ємнісний акумулятор може забезпечити до 14 годин автономної роботи. Функція швидкої зарядки допоможе за 30 хвилин зарядити ноутбук на 50%.

Характеристики HP ZBook Create G7

Гарантія 36
Виробник HP
Артикул 2W982AV_V1
Код ТДБ TD-00802727
Діагональ екрана 15,6
Роздільна здатність екрана 1920x1080 FullHD
Тип матриці IPS
Тип покриття екрана матове
Процесор Intel Core i7-10750H
Кількість ядер процесора 6
Частота процесора, ГГц 2,6
Тип оперативної пам'яті DDR4
Об'єм оперативної пам'яті, ГБ 16
Кількість слотів для оперативної пам'яті 1
Тип відеоадаптера дискретний
Відеокарта RTX 2070
Об'єм відеопам'яті, Гб 8
Об'єм SSD, Гб 512
Web-камера Так
Роздільна здатність WEB-камери 720p HD
Bluetooth Так
Wi-Fi Так
LAN/RJ-45 Ні
USB 3.1 1
Додаткові роз'єми 2 x USB Type-C, 1 x miniDP 1.4, комбінований аудіороз'єм
Оптичний привід Ні
Сканер відбитків пальців Так
Конструкція батареї незнімна
Характеристики батареї 6 елементів
Додаткові можливості Fingerprint Sensor, Веб-камера, Вбудований мікрофон, Вбудовані динаміки
Підсвітка клавіатури Так
Операційна система DOS
Колір (укр) Сріблястий
Колір (анг) Silver
Вага, кг 1,92