Ноутбук Lenovo Legion 5 16IRX9 (83DG00CLRA)

Код товару: 1588704
Є в наявності
75322 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 75322грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Lenovo 83DG00CLRA
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: Legion 5 16IRX9
  • Код виробника: 83DG00CLRA
  • Вага: 3.994 кг.
  • Габарити: 54x35x9 см.
  • Короткий опис:

    16", 2560x1600 (WQXGA), IPS, Intel Core i7-14650HX (2.2 - 5.2 ГГц), 16 ГБ, SSD - 1 ТБ, NVIDIA GeForce RTX 4060, GPU - 8 ГБ, Windows 11 Home, підсвічування клавіатури, TPM модуль, 2.4 кг, сірий

Опис Lenovo Legion 5 16IRX9


Нова ера ігрових ноутбуків зі штучним інтелектом

LENOVO Legion5 16IRX9 (83DG00CLRA) – це нове покоління професійних ігрових ноутбуків. Налаштування продуктивності за допомогою штучного інтелекту, революційна технологія охолодження Legion Coldfront 5.0 та сучасний 16-дюймовий ігровий дисплей змінять твоє сприйняття гри й допоможуть зануритись у світ, де ти непереможний.



Нам відомий секрет успіху

У ноутбуку Lenovo Legion 5 16IRX9 встановлено 16-ядерний процесор 14-покоління Intel® Core™ i7-14650HX, який одночасно здатний обробляти до 24 потоків даних, з максимальною тактовою частотою 5.2 ГГц. Потужності Legion 5 вистачить для будь-яких ігрових новинок з максимальними налаштуваннями. Забудь про затримку, низький FPS і “розриви” у відтворенні графіки. Дискретна відеокарта NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 з 8 ГБ пам’яті працює на архітектурі NVIDIA Ada Lovelace і робить надзвичайний стрибок в майбутнє для ефективної продуктивності на довгі роки.





Lenovo Legion 5 має 16 ГБ оперативної пам'яті DDR5, що дозволяють системі миттєво реагувати й виконувати запити. SSD-накопичувач на 1 ТБ, забезпечить тобі місце для зберігання всіх необхідних документів, мультимедійних файлів та ігор.



Штучний інтелект тепер у твоїй команді

Legion 5 має новий, революційний чіп LA1  AI, що виводить всю систему компонентів Lenovo Legion AI Engine+ на новий рівень можливостей. Штучний інтелект, що закладено в основу системи, має безліч датчиків на ключових компонентах ноутбука і запускає движок Smart Engine, що в режимі реального часу оптимізує гру аби досягти максимальної частоти кадрів за секунду. На додачу, Smart Engine покращує свою роботу з оптимізації з кожним використанням. З кожною грою, з кожною перемогою твій ноутбук покращує свою роботу і вчиться, аби забезпечити високу продуктивність на довгі роки.





Найкраща система охолодження

Передова технологія терморегуляції Legion Coldfront Hyper встановлена в Legion 5 підтримує систему в пік навантаження. Широкі 3D-лопасті вентилятора пропускають потужний потік повітря через пристрій для теплообміну, запобігаючи перегрівання процесора та відеокарти навіть при багатогодинній грі. Зберігай “холодну голову”, для запеклих поєдинків.



Створений для змагань

Ноутбук Legion 5 оснащено 16-дюймовим IPS дисплеєм, має роздільну здатність 2560x1600, та змінну частоту оновлення до 165 Гц. Підтримка технологій Dolby® Vision™, G-SYNC® зроблять все аби твоя реакція була блискавичною, прицілювання чітким, а перемога неочікувана для суперників.





Lenovo Legion 5 має надзвичайно тонкі рамки, де екран займає 93.6% площі, стираючи кордон між тобою і зображенням, яке занурює в глибину і реалістичність відтворених деталей. Для запобігання втоми очей і можливості грати за будь-якого освітлення, дисплей має покриття з антивідблиском і відповідає стандарту  TÜV Rheinland® Low Blue Light для комфортної багатогодинної гри професіоналів.





Максимальна ємність акумулятора

Lenovo Legion 5 Gen 9 має виняткову ємність акумулятора в 80 Вт.год з підтримкою швидкої зарядки Super Rapid Charge. За необхідності ти зможеш за 10 хвилин підзарядити лептоп від 0 до 30%, а для повного відновлення заряду до 100% потрібно лиш 80 хвилин під'єднання до мережі. Технологія Smart Battery v3.0 зменшую зношення акумулятора та забезпечує тривале використання без значної втрати ємності.



Дрібниці, що впливають на результат

В Lenovo Legion 5 кожна деталь має вагоме значення. Повнорозмірна ігрова клавіатура Legion TrueStrike має ідеальний хід клавіш, змінні ковпачки та можливість налаштувати RGB-підсвітку аби створити особливу атмосферу гри. Вбудовані динаміки  з підтримкою технології Nahimic Audio подарують об'ємне звучання і високу якість звуку. Ця технологія дозволяє легко мікшувати та транслювати потокове аудіо, як професійний стрімер.





Lenovo Legion 5 IRX9  має достатню кількість портів для підключення додаткових периферійних пристроїв: три порти USB 3.2, по одному USB-C 3.2 та Thunderbolt 4 з підтримкою Power Delivery, DisplayPort та передачу даних, а також один HDMI та combo jack



Характеристики Lenovo Legion 5 16IRX9

Серія (модельний ряд) Lenovo Legion
Тип ноутбуку Ігровий
Діагональ дисплея 16"
Роздільна здатність 2560x1600 (WQXGA)
Поверхня екрану матова
Тип матриці IPS
Покоління процесора Intel 14-th generation
Кількість ядер процесора 16
Тип оперативної пам'яті DDR5
Кількість слотів для оперативної пам'яті 2
Об'єм оперативної пам'яті 16 ГБ
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 1 ТБ
Стандарт інтерфейсу SSD M.2 PCI Express 4.0 x4
Кількість слотів M.2 2
Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4060
Серія дискретної відеокарти NVIDIA GeForce RTX 4060
Об'єм вбудованої відеопам'яті 8 ГБ
Веб-камера WEB-Camera
Додаткові можливості стереодинаміки
Бездротові технології Wi-Fi
Мережевий адаптер Gigabit Ethernet
Інтерфейси та підключення Комбінований аудіороз'єм
Ємність батареї 4 cell
Ємність аккумулятору 80 Втг
Особливості підсвічування клавіатури
Ширина 360 мм
Висота 25 мм
Глибина 262 мм
Вага 2.4 кг
Також шукають потужні ігрові
Частота оновлення екрану 165Hz
Процесор Intel Core i7-14650HX (2.2 - 5.2 ГГц)
Тип відеокарти дискретна
Оптичний привід No ODD
Операційна система Windows 11 Home
Колір сірий