Ноутбук Lenovo LOQ 15IRH8 (82XV010JRA)

Код товару: 1571703
Немає в наявності
  • Інформація по Lenovo 82XV010JRA
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: LOQ 15IRH8
  • Код виробника: 82XV010JRA
  • Короткий опис:

    15.6", 1920х1080 (FullHD), IPS, 350nits, Intel Core i5-12450H (3.3 - 4.4 ГГц), 16 ГБ, SSD - 512 ГБ, NVIDIA GeForce RTX 4060, GPU - 8 ГБ, без операційної системи, підсвічування клавіатури, TPM модуль, 2.4 кг, сірий

Опис Lenovo LOQ 15IRH8

Новий ігровий ноутбук від лідера геймерських лептопів – Lenovo LOQ 15IRH8 Storm Grey. Найкраща система охолодження, яскравий дизайн й тільки сучасні архітектурні рішення. Продуктивна начинка ноутбука в поєднанні з технологією штучного інтелекту піднімуть твій ігровий досвід на максимум й продемонструють новий світ вражень від отриманих перемог.

У суперників не буде жодного шансу
Секрет сучасного геймерського лептопа простий – процесор Intel Core; потужна дискретна відеокарта NVIDIA GeForce RTX 40; оперативка DDR5. Але що саме допоможе тобі вийти на новий рівень, і залишити всіх суперників позаду?


Сучасні технології на базі штучного інтелекту
Компанія Lenovo знайшла краще рішення для максимально можливої продуктивності з існуючих – технологія Lenovo AI Engine+ на базі чіпа Lenovo LA1 AI. Безліч датчиків розташованих на компонентах ноутбука аналізують й покращують продуктивність пристрою. Це рішення допоможе точно налаштувати систему в цілому та покращити ігровий досвід.
За допомогою спеціального перемикача MUX разом з технологією NVIDIA Advanced Optimus, твої можливості досягають нових висот, забезпечуючи автоматичне зменшення затримки, оптимізацію часу автономної роботи та підвищення частоти кадрів. Що це означає для тебе? Ти завжди будеш випереджати своїх суперників завдяки технології Smart Engine, яка аналізує дані та показники, щоб ти був завжди на крок попереду.


Тиха робота системи в запеклих боях
Який би гарячий не був поєдинок LOQ 15IRH8 продовжуватиме тиху роботу пристрою й забезпечить високий рівень охолодження всіх компонентів. Корпус ноутбука має збільшені вентиляційні отвори для забору і випуску повітря, 4 трубки охолодження та два надшвидких вентилятори. Яка б не була "гаряча" гра, ноутбук LOQ вбереже систему від перегрівання й не заважатиме шумною роботою вентиляторів при охолодженні.


Дисплей створений для геймерів
LOQ 15IRH8 має 15,6-дюймовий дисплей зі співвідношенням сторін 16:9 та вузькими рамками. Поринай в гру, забудь про існування кордонів між тобою й лептопом, надвисока якість передачі кольорів зі 45% охопленням колірного простору NTSC, матриця IPS та яскравість на цілих 350 ніт. Це все показники дійсно якісного дисплея для професійних гравців.

Дисплей має високу частоту оновлення екрана та підтримує технологію G-SYNC від NVIDIA для максимального уникнення розривів. Весь ігровий процес тебе супроводжуватиме плавна, швидка зміна кадрів, ніяких зависань та жодного тремтіння чи мерехтіння зображень.


Кожна деталь вирізняє тебе з натовпу
Корпус Lenovo LOQ має стриманий сірий колір, з яскравими деталями на різних частинах ноутбука. На бокових панелях розміщені порти для під’єднання додаткової мишки, клавіатури, монітора або інших периферійних пристроїв. Три порти USB 3.2, один USB-C 3.2 з підтримкою Power Delivery 140 Вт та DisplayPort 1.4, один HDMI та комбінований порт для підключення навушників combo jack (3.5mm).
Лептоп має інтегровану батарею ємністю 60 Вт, якої вистачить до 5,3 годин роботи в автономному режимі. Батарея з підтримкою технології швидкої зарядки Rapid Charge дозволяє за 1 годину зарядити ноутбук з 0% до 80%.


Захопливе звучання
Поринь у світ звукового дива з аудіосистемою Nahimic by SteelSeries, створеною спеціально для справжніх геймерів, як ти. Завдяки 3D-звучанню, ти забуватимеш про реальність й повністю поринеш у віртуальну реальність гри. Відчуй кожен звуковий ефект, неначе він оживає, а кристально чистий аудіозв’язок з командою дозволить вам працювати як єдиний механізм. На додаток до цього, технологія Nahimic дає тобі можливість легко стрімити своє аудіо на професійному рівні, піднімаючи гру до нових висот.

Характеристики Lenovo LOQ 15IRH8

Особливості ноутбука Ігровий
Продуктова лінійка Consumer
Серія/родина ноутбуків LOQ
Код моделі продукту LOQ 15IRH8
Серія/родина процесора Core i5
Тип процесора, серія моделі i5-12450H
Частота процесора 2000 МГц
Розмір екрану 15.6"
Номінальна роздільна здатність 1920x1080
Тип екрану Матовий IPS
Частота оновлення екрана 144Hz
Оперативна пам'ять RAM 16GB
Максимальний розмір оперативної пам'яті (RAM) 32GB
Кількість слотів пам'яті 2
Тип пам'яті DDR5
Частота роботи пам'яті 4800 МГц
Ємкість SSD накопичувача 512Гб
SSD тип M.2 2242 PCIe 4.0x4 NVMe
Тип вбудованого оптичного приводу немає
Графічний контролер Діскретний
Графічна пам'ять 8GB
Вбудований мережевий адаптер Gigabit
Мова клавіатури ENG/UA
Підсвічування клавіатури Так
HDMI 1
Аудіо вихід 1
USB 3.2 3
USB тип C 1
RJ45 1
Бездротова мережа LAN 802.11ax
Bluetooth Так
Мікрофон Так
Динаміки Так
Вбудована веб-камера Так
Об'єм брутто 0.01469 м3
Вага без упаковки 2.4 кг
Вага в упаковці 3.5 кг
Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 4060
Операційна система Без ОС
Ширина 359.6 мм
Висота 25.2 мм
Глибина 264.8 мм
Колір Storm Grey