Ноутбук Lenovo ThinkBook 15 G2 (20VG006JRA)

Код товару: 1111219
Немає в наявності
  • Інформація по Lenovo 20VG006JRA
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ThinkBook 15 G2
  • Код виробника: 20VG006JRA
  • Вага: 2.61 кг.
  • Габарити: 50x31x7 см.
  • Короткий опис:

    15.6", 1920х1080 (FullHD), IPS, AMD Ryzen 5 4500U (2.3 - 4.0 ГГц), 6, 16 ГБ, SSD - 256 ГБ, AMD Radeon Graphics, без операційної системи, підсвічування клавіатури, сканер відбитків пальців, TPM модуль, 1.7 кг, сірий

Опис Lenovo ThinkBook 15 G2

Приголомшлива продуктивність

Ноутбук ThinkBook 15 (2nd Gen) (15, AMD) на базі мобільного процесора AMD Ryzen ™ серії 4000 і вбудованої відеокарти Radeon ™ здатний безперешкодно виконувати самі ресурсомісткі програми. Шестиядерний процесор забезпечує неперевершену швидкість відгуку і багатозадачність. А завдяки вентиляторів, збільшеним на 50% в порівнянні з моделями попереднього покоління, здвоєним тепловим каналах і підвищеної теплоємності можна повністю розкрити можливості процесора. Додайте до цього інтелектуальне охолодження з підтримкою ІІ, і вам більше не доведеться турбуватися про перегрів.

Приголомшливе якість зображення

Розглядайте кожну деталь свого творчого проекту на чудовому і яскравому дисплеї ThinkBook 15 (2nd Gen) (15, AMD) стандарту FHD зі 100-відсотковим покриттям колірного простору. Зображення та відео у високій роздільній здатності відображаються на дисплеї з найтоншими 5-міліметровими рамками, що збільшують активну площа екрану, щоб ви могли дивитися на речі ширше. Опціональний сенсорний екран дозволяє переміщатися по дисплею, як на смартфоні. Крім того, вас більше не буде турбувати стомлення очей, оскільки пристрій має сертифікат TÜV Rheinland, що підтверджує мінімальний рівень впливу шкідливого синього випромінювання.

Зовнішній вигляд - половина успіху

Проведіть гарне перше враження завдяки елегантному і сучасному дизайну ноутбука ThinkBook 15 (2nd Gen) (15, AMD). Ноутбук в стильному корпусі з верхньою кришкою мінерально-сірого кольору двох відтінків привертає увагу, а завдяки вазі 1,7 кг і товщині 18,9 мм його можна брати з собою куди завгодно. А якщо вам потрібно включити харчування на ходу, рішення Touch Fingerprint Reader завантажить операційну систему і забезпечить миттєвий вхід.

Оптимізований робочий процес

Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень, тому ноутбук ThinkBook 15 (2nd Gen) (15, AMD) обладнаний всім необхідним для оптимізації робочого процесу за допомогою цілого ряду портів, таких як повнофункціональний USB-C, HDMI і кард-рідер «4 в 1". Робота з великими файлами зламається бути проблемою, оскільки на ноутбуці встановлюється один твердотільний накопичувач ємністю до 1 ТБ або один жорсткий диск ємністю 2 ТБ; підтримуються також два окремих твердотільних накопичувача або жорсткі диски або їх комбінація. В результаті ви отримуєте близько 3 ТБ вільного місця для роботи.

Випереджайте події

Насолоджуйтесь стабільним підключенням навіть в найбільш завантажених мережах завдяки модулю Wi-Fi 6. Ця технологія нового покоління розширює можливості телеконференцій-зв'язку в процесі віддаленої роботи і при передачі великих обсягів даних, дозволяючи безперешкодно обмінюватися мультимедійними файлами і бачити всіх учасників наради абсолютно чітко і ясно.

Технології безпеки нового покоління

Ноутбук ThinkBook 15 (2nd Gen) (15, AMD) надійно захищає записану на ньому інформацію за допомогою апаратних функцій і микрокода, таких як модуль Trusted Platform Module (TPM), функція контролю доступу до портів введення-виведення, функція самовідновлення BIOS, функція безпечного очищення та багато інших. А якщо ви захочете трохи побути на самоті, скористайтеся захисною шторкою веб-камери: вона дозволяє фізично закривати об'єктив, коли він не використовується.

Характеристики Lenovo ThinkBook 15 G2

Тип пристрою
Тип ноутбук
Екран
Діагональ екрану 15.6 "
Розподільна здатність дисплея 1920х1080
Покриття екрану антиблікове
Яскравість екрану 250 кд/м2
Процесор
Виробник процесора AMD
Серія процесора Ryzen 5
Модель процесора 4500U
Тактова частота 2.3 ГГц
Максимальна тактова частота 4 ГГц
Кількість ядер процесора 6
Оперативна пам'ять
Тип оперативної пам'яті DDR 4 3200
Обсяг ОЗУ 16 ГБ
Відеокарта
Тип відеокарти інтегрована
Серія відеокарти AMD
Накопичувач
Тип накопичувача SSD M2 2280 NVMe
Ємність SSD накопичувача 256 ГБ
Комунікації
Wi-Fi так Intel AX200 11ax
Bluetooth ✔ 5.1
Без оптичного приводу
Роз`єми і порти введення-виведення
Роз'єми і порти введення-виведення HDMI
LAN (RJ-45) 10/100/1000 Ethernet
Мультимедіа Кардрідер MMC, SD, SDHC, SDXC
Пристрої введення
Тип клавіатури острівний
Батарея
Тип батареї Li-Polymer
Кількість осередків батареї 3
Енергетична ємність батареї 45 Вт·год
Додатково
Безпека Trusted Platform Module (TPM)
Попередньо встановлена ОС NoOS
Колір Mineral Grey
Габарити ( ВxШxГ ) 18.9 x 357 x 235
Вага 1.7 кг