Ноутбук Lenovo ThinkBook 15 G3 ACL (21A4003FRA)

Код товару: 1204380
Немає в наявності
  • Інформація по Lenovo 21A4003FRA
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ThinkBook 15 G3 ACL
  • Код виробника: 21A4003FRA
  • Вага: 2.5 кг.
  • Габарити: 45x30x7 см.
  • Короткий опис:

    15.6", 1920х1080 (FullHD), IPS, AMD Ryzen 3 5300U (2.6 - 3.8 ГГц), 16 ГБ, SSD - 256 ГБ, AMD Radeon Graphics, без операційної системи, підсвічування клавіатури, сканер відбитків пальців, 1.7 кг, сірий

Опис Lenovo ThinkBook 15 G3 ACL

Приголомшлива продуктивність

Ноутбук ThinkBook 15 G3 ACL на базі мобільного процесора AMD Ryzen серії 5000 і вбудованої відеокарти Radeon здатний безперешкодно виконувати самі ресурсомісткі програми. Процесор забезпечує неперевершену швидкість відгуку і багатозадачність. А завдяки вентиляторів, збільшеним на 50% в порівнянні з моделями попереднього покоління, здвоєним тепловим каналах і підвищеної теплоємності можна повністю розкрити можливості процесора. Додайте до цього інтелектуальне охолодження з підтримкою ІІ, і вам більше не доведеться турбуватися про перегрів.

Приголомшлива якість зображення

Розглядайте кожну деталь свого творчого проекту на чудовому і яскравому дисплеї ThinkBook 15 G3 ACL стандарту FHD. Зображення та відео у високій роздільній здатності відображаються на дисплеї з найтоншими 5-міліметровими рамками, що збільшують активну площа екрану, щоб ви могли дивитися на речі ширше. Крім того, вас більше не буде турбувати стомлення очей, оскільки пристрій має сертифікат TÜV Rheinland, що підтверджує мінімальний рівень впливу шкідливого синього випромінювання.

Зовнішній вигляд - половина успіху

Справляйте хороше перше враження завдяки елегантному і сучасному дизайну ноутбука ThinkBook 15 G3 ACL. Ноутбук в стильному корпусі з верхньою кришкою мінерально-сірого кольору двох відтінків привертає увагу, а завдяки вазі 1.7 кг і товщині 18.9 мм його можна брати з собою куди завгодно. А якщо вам потрібно включити харчування на ходу, рішення Touch Fingerprint Reader завантажить операційну систему і забезпечить миттєвий вхід.

Оптимізований робочий процес

Сучасні проблеми вимагають сучасних рішень, тому ноутбук ThinkBook 15 G3 ACL обладнаний всім необхідним для оптимізації робочого процесу за допомогою цілого ряду портів, таких як повнофункціональний USB-C, HDMI і кард-рідер «4-в-1».

Випереджайте події

Насолоджуйтесь стабільним підключенням навіть в найбільш завантажених мережах завдяки модулю Wi-Fi 6. Ця технологія нового покоління розширює можливості телеконференцій-зв'язку в процесі віддаленої роботи і при передачі великих обсягів даних, дозволяючи безперешкодно обмінюватися мультимедійними файлами і бачити всіх учасників наради абсолютно чітко і ясно.

Технології безпеки нового покоління

Ноутбук ThinkBook 15 G3 ACL надійно захищає записану на ньому інформацію за допомогою апаратних функцій і мікрокода, таких як модуль Trusted Platform Module (TPM), функція контролю доступу до портів введення-виведення, функція самовідновлення BIOS, функція безпечного очищення і багато інші. А якщо ви захочете трохи побути на самоті, скористайтеся захисною шторкою веб-камери: вона дозволяє фізично закривати об'єктив, коли він не використовується.

Характеристики Lenovo ThinkBook 15 G3 ACL

Виробник
Яскравість екрану, ніт 300
Підтримка HDR Немає
Тип пам'яті DDR4
Частота пам'яті, МГц 3200
Автономність і живлення
Діапазон ємності батареї 31-50 Вт-год
Ємність батареї, Вт-год 45
Кількість батарейних елементів 3
Об'єм диска SSD 256 Gb
Загальні
Діапазон ваги Від 1.5 до 2 кг
Вендор LENOVO
Код виробника 21A4003FRA
Модель ThinkBook 15 G3 ACL
Тип товару Ноутбук
Лінійка ThinkBook
Дисплей
Розмір екрану, дюйми 15.6
Частота оновлення екрану 60Hz
Роздільна здатність екрану 1920x1080 Full HD
Технологія матриці IPS
Покриття екрану Матове
Сенсорний екран Немає
Процесор AMD Ryzen 3
Модель процесора AMD Ryzen 3 5300U (4M L3 Cache, up to 3.8 GHz)
Пам'ять
Об'єм оперативної пам'яті, Гб 16
Наявність вільних слотів ОЗП Немає
Дискова підсистема
Відеокарта
Тип відеокарти Інтегрована
Відеочіп AMD Radeon™ Graphics
Інтерфейси та оснащення
Оптичний привід Відсутній
Мережеві з'єднання WiFi / BT / Gigabit Ethernet
Порти вводу/виводу 2 x USB 3.2 Gen1 / 2 x USB 3.2 Type-C Gen2 (PD, DP) / HDMI / LAN (RJ-45) / комбінований аудіороз'єм для навушників / мікрофона / кардрідер
ОС
Операційна система DOS
Веб-камера
Наявність веб-камери Є
WebCamera HD 720p
Особливості
Призначення і можливості Для навчання / Для офісних задач
Додаткові параметри IPS матриця / SSD / Модуль TPM / Підсвічування клавіатури / Сканер відбитків пальців