Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Carbon G11 (21HM006ERA)

Код товару: 1522540
Є в наявності
97768 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 97768грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 36 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Lenovo 21HM006ERA
  • Виробник: Lenovo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ThinkPad X1 Carbon G11
  • Код виробника: 21HM006ERA
  • Вага: 2.6 кг.
  • Габарити: 47x9x32 см.
  • Короткий опис:

    14", 1920x1200 (WUXGA), IPS, Intel Core i7-1355U (3.7 - 5.0 ГГц), 32 ГБ, SSD - 1 ТБ, Intel Iris Xe Graphics, Windows 11 Pro, підсвічування клавіатури, гніздо для замка Kensington, сканер відбитків пальців, TPM модуль, 1.12 кг, чорний

Опис Lenovo ThinkPad X1 Carbon G11

Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 (21HM006ERA) — ноутбук для амбітних користувачів, які хочуть втілити в життя масштабні плани й цілі. У сумці або рюкзаку бери його в офіс, на ділові зустрічі, у відрядження чи навіть екстремальні експедиції — пристрій оснащений усім необхідним для ефективної роботи будь-де. Технологія Rapid Charge дає змогу поповнити запас батареї з 0 до 80% всього за 60 хвилин.


Надійно захищений ззовні та зсередини
Бізнес-ноутбук ThinkPad X1 Carbon Gen 11 з міцним корпусом, клавіатурою з підсвічуванням та захистом від рідини, джойстиком TrackPoint вражає витривалістю та живучістю. Він здатен працювати навіть у «польових» умовах: у дощ, сніг, спеку, мороз чи бурю. Лептоп перевірили за 20 процедурами і 12 тестами стандарту Міністерства оборони США MIL-STD-810H. У лабораторіях Lenovo він успішно пройшов ще 200 випробувань на стійкість.

Безпека особистих даних теж на найвищому рівні. Lenovo ThinkPad X1 Carbon укомплектували сканером відбитка пальця — увійди до системи одним дотиком. IR-камера зі шторкою приватності ThinkShutter здатна впізнати обличчя власника ноутбука. Завдяки підтримці Glance від Mirametrix лептоп автоматично відслідковує твою пристутність і автоматично блокує пристрій, як тільки ти відійдеш від нього.

Криптографічний дискретний модуль TPM 2.0 надійно шифрує збережену на носії інформацію та захищає її від несанкціонованого використання.

Встановлена операційна система Windows 11 Pro на програмному рівні забезпечить повну підтримку всіх пристроїв для захисту даних і біометричної аутентифікації.

Швидкий і багатозадачний
Коли кожна хвилина — на вагу золота, важливо, щоб лептоп функціонував без затримок та зависання. Тому модель Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 оснастили 12-потоковим процесором Intel Core i7-1355U, 32 ГБ оперативної пам’яті і SSD-накопичувачем на 1024 ГБ. Тактова частота становить 1,7 ГГц, а в режимі Turbo Boost досягає і 5,0 ГГц. Працюй у вимогливих до ресурсів програмах, паралельно шукай інформацію в інтернеті, легко перемикайся між відкритими у браузері вкладками — ноутбук миттєво реагує на всі запити й команди в умовах багатозадачності.

Лептоп обладнали інтегрованою відеокартою Intel Iris Xe Graphics — відео відтворюється без уповільнень. Чотири динаміки підтримують технологію об’ємного звучання Dolby Atmos — насолоджуйся кришталево чистим звуком.

Хочеш налаштувати з’єднання з телевізором чи проєктором? Скористайся рознімами Thunderbolt 4/USB4 (з підтримкою DisplayPort) або HDMI.

Вражаюча передача звуку та інноваційна веб-камера
ThinkPad X1 Carbon Gen 11 має чотири вбудовані мікрофони, що поглинають звук на 360 градусів, мають інтегроване шумозаглушення на основі штучного інтелекту та Dolby Voice для надвисокої якості звуку. Над дисплеєм розміщена панель з вбудованою веб-камерою 1080 пікселів з ІЧ-камерою для додаткового захисту та датчиком присутності користувача на основі комп’ютерного зору.

Покращена система охолодження
Завдяки нашій легендарній клавіатурі ThinkPad ти зможеш по справжньому оцінити комфорт при наборі тексту та на додачу отримаєш покращену систему охолодження. Під час використання клавіатури нижня частина клавіш поглинає повітря. А подвійний вентилятор та додатковий вентиляційний отвір на задній панелі лептопу, покращують теплообмін і зменшують нагрівання пристрою навіть якщо працювати на ньому цілий день.

Характеристики Lenovo ThinkPad X1 Carbon G11

Частота оновлення екрану 60Hz
Процесор Intel Core i7-1355U (3.7 - 5.0 ГГц)
Серія (модельний ряд) Lenovo ThinkPad
Тип ноутбуку Для роботи та навчання
Діагональ дисплея 14"
Роздільна здатність 1920x1200 (WUXGA)
Поверхня екрану матова
Тип матриці IPS
Відеокарта Intel Iris Xe Graphics
Покоління процесора Intel 13-th generation
Тип відеокарти інтегрована
Кількість ядер процесора 10
Тип оперативної пам'яті DDR5
Кількість слотів для оперативної пам'яті немає
Оптичний привід No ODD
Об'єм оперативної пам'яті 32 ГБ
Типи внутрішніх накопичувачів SSD
Об'єм SSD 1 ТБ
Кількість слотів M.2 1
Операційна система Windows 11 Pro
Додаткові можливості стереодинаміки
Веб-камера WEB-Camera
Бездротові технології Wi-Fi
Інтерфейси та підключення Комбінований аудіороз'єм
Ємність батареї 3 cell
Ємність аккумулятору 57 Втг
Ширина 315.6 мм
Висота 15.3 мм
Глибина 222.5 мм
Вага 1.12 кг
Особливості сканер відбитків пальців
Також шукають ультрабуки
Колір чорний