Кухонний ніж Arcos серія "2900" для чистки 85 мм Зелений (290021)

Код товару: 1568531
Під замовлення
393 Грн
  • Інформація по Arcos 290021
  • Виробник: Arcos
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Модель: серія "2900" для чистки 85 мм Зелений
  • Код виробника: 290021
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 30x10x3 см.
  • Короткий опис:

    Серія - 2900, для томатів, для овочів, для фруктів, для очищення, для яблук, для часнику, нержавіюча сталь

Опис Arcos серія "2900" для чистки 85 мм Зелений

Ніж для чищення овочів 85 мм серії «2900» Arcos розроблений для зручного очищення шкірки овочів та фруктів. Серію кухонних ножів Arcos «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв.Серію ножів для нарізання овочів Arcos "2900" рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. Руків'я ножів мають кольорове кодування за призначенням.

Ніж для чищення овочів може бути ножем для нарізання овочів, ножем для чищення картоплі, ножем для яблук, а також ножем для томатів.

Які ножі входять в професійну серію Arcos «2900»

До колекції увійшли професійні ножі: ножі для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж сікач, топор для м'яса, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для салямі, ножі для хліба, ножі для хамону.

Тип ножів Arcos «2900»
Ножі Arcos серії «2900» виготовлені з прокатної сталі Nitrum методом штампування. Склад сталі наближений до кованих ножів. Прокатні ножі – тонкі, легкі, невибагливі, стійкі до вологи. Такі ножі легко правити та точити.

Матеріал клинка (леза) ножів Arcos «2900»
Леза ножів Arcos виробляються із запатентованої сталі NITRUM, що є поєднанням інноваційних матеріалів. Стійкі до корозії, довговічні із збереженням ріжучої кромки, зберігають презентабельний зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації.

Матеріал руків'я (ручки) ножів Arcos серії «2900»
Суцільнолита руків'я ножів виготовляється з поліпропілену та прикріплена до хвостовика ножа за допомогою прямої інжекції, утворюючи міцне та нероз'ємне сполучення. Ручки серії «2900» – стійкі до вологи, слабких лужних і кислотних розчинів, високої температури і корозії. Не потрапляють залишки їжі та вода завдяки повній відсутності пустот. Вони довгий час зберігають свою цілісність і зовнішній вигляд. Рекомендуємо не застосовувати ножі серії «2900» при температурах нижче - 5°С та тримати подалі від впливу прямих сонячних променів.

Яка твердість за шкалою Роквелла (HRC)

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом і названого в його честь. Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

Тип заточки ножів Arcos серії «2900»
Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 15 градусів з кожної сторони.

Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos:

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Пропонуємо асортимент ножів з унікальним дизайном для різного
    призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки
    м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські
    ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів,
    ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі
    для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для
    масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по
    галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість
    забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає
    рідше.
  • Ножі Arcos не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

Характеристики Arcos серія "2900" для чистки 85 мм Зелений

Серія 2900
Призначення для яблук
Тип кріплення рукояті всадний
Особливості ергономічна форма ручки
Матеріал клинка нержавіюча сталь
Довжина леза 85 мм
Колір леза нержавіюча сталь
Матеріал руків'я поліпропілен
Колір руків'я зелений