Кухонний ніж Arcos серія "2900" філейний 190 мм Червоний (295222)

Код товару: 1569762
Під замовлення
820 Грн
  • Інформація по Arcos 295222
  • Виробник: Arcos
  • Країна-виробник: Іспанія
  • Модель: серія "2900" філейний 190 мм Червоний
  • Код виробника: 295222
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 30x10x3 см.
  • Короткий опис:

    Серія - 2900, Призначення - для м'яса, для стейка, філейний, Матеріал леза - нержавіюча сталь, Колір руків'я - червоний

Опис Arcos серія "2900" філейний 190 мм Червоний

Ніж для філе 190 мм серії «2900» Arcos, використовують для відокремлення тонких, рівних шматків філе від м'яса, риби або птиці. Серію професійних ножів Arcos «2900» розробили для інтенсивного використання на кухнях ресторанів та харчових виробництв. Серію ножів для м’яса Arcos "2900" рекомендуємо використовувати на підприємствах, що дотримуються стандартів системи HACCP. Руків'я ножів мають кольорове кодування за призначенням.

Які ножі входять в професійну серію Arcos «2900»

До колекції увійшли професійні ножі м’ясника: для обробки м’яса, ніж обвалювальний, ніж для зняття шкур, філейний ніж, топор для м'яса, ніж сікач, а також шеф-ножі, японські ножі, ножі Сантоку, поварські ножі, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів, ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для салямі, ножі для хліба, ножі для хамону.

Тип ножів Arcos «2900»
Ножі Arcos серії «2900» виготовлені з прокатної сталі Nitrum методом штампування. Склад сталі наближений до кованих ножів. Прокатні ножі – тонкі, легкі, невибагливі, стійкі до вологи. Такі ножі легко правити та точити.

Матеріал клинка (леза) ножів Arcos «2900»
Лезо ножів Arcos виготовляють із запатентованої сталі NITRUM, поєднуючи інноваційні матеріали для клинка кухонного ножа. Стійкі до корозії, довговічні із збереженням ріжучої кромки, зберігають презентабельний зовнішній вигляд під час всього періоду експлуатації.

Матеріал руків'я (ручки) ножів Arcos серії «2900»
Суцільнолита руків'я ножів виготовляється з поліпропілену та прикріплена до хвостовика ножа за допомогою прямої інжекції, утворюючи міцне та нероз'ємне сполучення. Ручки серії «2900» – стійкі до вологи, слабких лужних і кислотних розчинів, високої температури і корозії. Не потрапляють залишки їжі та вода завдяки повній відсутності пустот. Вони довгий час зберігають свою цілісність і зовнішній вигляд. Рекомендуємо не застосовувати ножі серії «2900» при температурах нижче - 5°С та тримати подалі від впливу прямих сонячних променів.

Твердість за шкалою Роквелла (HRC)

56 HRC

При виготовленні сталевих виробів контролюється безліч параметрів, один із найважливіших – твердість матеріалу. Її перевіряють за допомогою спеціального твердоміра, винайденого американцем Х.М. Роквеллом і названого в його честь. Тестування проходить так: на лезо ножа розміщають металеву кульку, яку втискають, вимірюючи поглиблення що утворилося. Після закінчення процесу поглиблення, результати вимірюються в умовних одиницях та позначаються відповідно до англійської транскрипції HRC. Шкала твердомірів розбита в межах 20-67 одиниць.

Тип заточки ножів Arcos серії «2900»
Ріжуча кромка заточується симетрично з двох сторін під однаковим кутом 15 градусів з кожної сторони.

Чому варто купити кухонні ножі ТМ Arcos:

  • Arcos - один з найвідоміших виробників ножів у світі.
  • Висока якість за розумною ціною.
  • Arcos дає 10 років гарантії на виробничий брак.
  • Ножі Arcos не вимагають частої заміни, у результаті підвищується економічна ефективність інвентарю.
  • Пропонуємо асортимент товарів з унікальним дизайном для різного
    призначення: кухонні поварські ножі, ніж для м’яса, ніж для обробки
    м’яса, ніж для зняття шкур, ніж філейний, ніж тесак, шеф-ножі, японські
    ножі, ножі Сантоку, ножі для овочів та фруктів, ножі для чищення овочів,
    ножі для нарізки, ножі для риби, ножі для суші, ножі для хліба, ножі
    для томатів, ножі кондитерські, ножі для хамону, ножі для сиру, ножі для
    масла, ножі для шаурми, ножі карбовочні, устричні ножі, ножі HACCP.
  • Твердість леза і міцність краю ножів Arcos перевищують середні по
    галузі значення. Тривала гострота ножа і його зносостійкість
    забезпечується через твердість сталі, тому потреба в заточенні виникає
    рідше.
  • Сталь Nitrum, завдяки удосконаленій мікроструктурі, підвищує стійкість до корозії.
  • Технологія виготовлення стали Nitrum екологічна і безпечна для навколишнього середовища.

Характеристики Arcos серія "2900" філейний 190 мм Червоний

Тип кріплення руків'я всадний
Матеріал леза нержавіюча сталь
Матеріал руків'я поліпропілен
Колір руків'я червоний
Серія 2900
Призначення філейний
Особливості ергономічна форма ручки
Довжина леза 190 мм
Колір леза нержавіюча сталь