Кухонний ніж Ringel Weizen Santoku 13 см (RG-11005-5)

Код товару: 1205898
Під замовлення
197 Грн
  • Інформація по Ringel RG-11005-5
  • Виробник: Ringel
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: Weizen Santoku 13 см
  • Код виробника: RG-11005-5
  • Вага: 0.3 кг.
  • Габарити: 20x5x4 см.
  • Короткий опис:

    сантоку (кухарський), нержавіюча сталь

Опис Ringel Weizen Santoku 13 см

Ножі серії Weizen оздоблені ергономічною рукояттю з органічного пшеничного волокна, яке не затримую сторонні запахи. Форма ножа добре збалансована. Ручка ножів серії Weizen має ергономічну форму та забезпечує зручність і комфорт при використання ножів.


ЛЕЗО НОЖА ВИГОТОВЛЕНО З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ

Мартенситна нержавіюча сталь (сталь AISI 420), з якої виготовлено лезо ножа має високу міцність і корозійну стійкість. Підвищений вміст вуглецю надає оптимальну твердість 53 за шкалою Роквелла.


РУЧКА З ПШЕНИЧНОГО ВОЛОКНА

Ергономічна та приємна на дотик ручка з органічного пшеничного волокна робить ножі Weizen дуже зручними в процесі використанні та повністю безпечними для навколишнього середовища.


Ніж сантоку

Ніж сантоку прекрасно впорається одразу з 3 задачами – він відмінно ріже, рубає та кришить. Розмір сантоку дуже зручний для різання дрібними скибками або кубиками як м’яса, так і риби, і овочів.


RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!


Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!


RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.


Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Характеристики Ringel Weizen Santoku 13 см

Серія Weizen
Призначення Інші
Кількість предметів, шт. 1
Матеріал леза Нержавіюча сталь
Матеріал руків'я Пшеничне волокно
Довжина леза, мм 130.00
Ріжуча кромка ножа Гладка
Можна мити в посудомийній машині Ні
В упаковці Блістер