Кухонний ніж Tramontina Professional Master для мяса 203 мм White (24608/088)

Код товару: 648354
Під замовлення
1002 Грн
  • Інформація по Tramontina 24608/088
  • Виробник: Tramontina
  • Країна-виробник: Бразилія
  • Модель: Professional Master для мяса 203 мм White
  • Код виробника: 24608/088
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 30x4x4 см.
  • Короткий опис:

    Серія - Professional Master, Призначення - для м'яса, Матеріал леза - нержавіюча сталь, Колір руків'я - білий

Опис Tramontina Professional Master для мяса 203 мм White

Ножі серії MASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні і міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm.


Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду і цвілі, запобігає зростання грибків і бактерій. Більше гігієни і безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так само довго як життя самого товару.


Ідеальна V-образна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка - зручна, масивна і ергономічна для комфортного і безпечного захоплення, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці.


Особливості:



  • Лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110

  • Товщина леза: 2 мм

  • Рукоятка: поліпропілен із захисним покриттям Microban

  • Можна мити в посудомийній машині


Бренд Tramontina заснований в Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.


Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.


Tramontina виробляє кухонне приладдя тільки з найкращою 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.


Приносить задоволення від процесу приготування їжі і від того, як це об'єднує людей залучених в цей процес.

Характеристики Tramontina Professional Master для мяса 203 мм White

Тип ножа Класичний
Тип кріплення рукояті всадний
Матеріал клинка нержавіюча сталь DIN 1.4110
Матеріал рукояті поліпропілен
Довжина леза 203 мм
Колір рукояті білий
Колір леза сріблястий
Серія Professional Master
Призначення для м'яса