Кухонний ніж Tramontina Professional Master для мяса 203 мм White (24611/088)

Код товару: 925521
Під замовлення
1082 Грн
  • Інформація по Tramontina 24611/088
  • Виробник: Tramontina
  • Країна-виробник: Бразилія
  • Модель: Professional Master для мяса 203 мм White
  • Код виробника: 24611/088
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 20x4x4 см.
  • Короткий опис:

    для м'яса, Professional Master, нержавіюча сталь, пластик, 203 мм

Опис Tramontina Professional Master для мяса 203 мм White

Ножі серії MASTER - ідеальні ножі для професійного використання, надійні і міцні, довговічні з чудовою, відмінною здатністю нарізування. Лезо - нержавіюча сталь DIN 1.4110, товщина 2mm.


Характерна риса цієї серії - поліпропіленова ручка з антибактеріальним покриттям Microban (мікробан), яке забезпечує захист від запахів, бруду і цвілі, запобігає зростанню грибків і бактерій. Більше гігієни і безпеки в приготуванні їжі. Антибактеріальний ефект триває так довго як і життя самого товару.


Ідеальна V-подібна форма заточування леза гарантує точне акуратне нарізування, навіть після тривалого використання. Ручка - зручна, масивна і ергономічна для комфортного і безпечного захвата, спеціальна структура покриття не дозволяє ножу ковзати в руці.


Особливості:



  • Лезо: нержавіюча сталь DIN 1.4110

  • Товщина леза: 2 мм

  • Рукоятка: поліпропілен із захисним покриттям Microban

  • Можна мити в посудомийній машині


Бренд Tramontina заснований у Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.


Один із лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.


Tramontina виробляє кухонне начиння лише з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.


Приносить задоволення від процесу приготування їжі і від того, як це об'єднує людей залучених у цей процес.

Характеристики Tramontina Professional Master для мяса 203 мм White

Серія Profissional Master
Призначення Для м'яса
Кількість предметів, шт. 1
Матеріал леза Нержавіюча сталь DIN 1.4110
Матеріал руків'я Поліпропілен
Довжина леза, мм 203.00
Колір рукоятки Білий
Ріжуча кромка ножа Гладка
Можна мити в посудомийній машині Так
В упаковці Ні