Кухонний ніж Tramontina Tradicional для мяса 152 мм (22216/106)

Код товару: 786354
Є в наявності
279 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 279грн.
  • Гарантія
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Tramontina 22216/106
  • Виробник: Tramontina
  • Країна-виробник: Бразилія
  • Модель: Tradicional для мяса 152 мм
  • Код виробника: 22216/106
  • Вага: 0.1 кг.
  • Габарити: 25x4x4 см.
  • Короткий опис:

    для м'яса, Tradicional, нержавіюча сталь, дерево, 152 мм

Опис Tramontina Tradicional для мяса 152 мм

Серія ножів TRADICIONAL - забезпечать безпечну і надійну обробку, роблячи точні розрізи без особливих зусиль. Всі ножі цієї серії виготовлені з нержавіючої сталі. Ручка виконана з натурального дерева.


Особливості:



  • Лезо: нержавіюча сталь AISI 420

  • Рукоятка: натуральне дерево

  • Товщина клинка: 1.2 - 1.8 мм

  • Не можна мити в посудомийній машині


Бренд Tramontina заснований в Бразилії в 1911 році. 10 фабрик, які виробляють понад 18 000 найменувань.


Один з лідерів світового ринку з виробництва ножів, столових і кухонних аксесуарів, посуду для приготування їжі, інструментів для сільського господарства, будівництва та саду.


Tramontina виробляє кухонне приладдя тільки з найкращої 18/10 нержавіючої сталі, відполірованої до дзеркального блиску, яка з часом не тьмяніє і не темніє. Кожен елемент розробляється з умовою, щоб він зміг задовольнити смак, як звичайного домовласника, так і найбільш вимогливого професійного кухаря.


Приносить задоволення від процесу приготування їжі і від того, як це об'єднує людей залучених в цей процес.


 

Характеристики Tramontina Tradicional для мяса 152 мм

Тип кріплення рукояті на заклепках
Матеріал руків'я дерево
Матеріал клинка нержавіюча сталь
Колір руків'я коричневий
Довжина леза 152 мм
Колір леза сріблястий
Серія Tradicional
Призначення для м'яса