Ніж Boker Arbolito "BK-1" (02BA200)

Код товару: 1373063
Під замовлення
4972 Грн
  • Інформація по Boker 02BA200
  • Виробник: Boker
  • Країна-виробник: Індонезія
  • Модель: Arbolito "BK-1"
  • Код виробника: 02BA200
  • Вага: 0.219 кг.
  • Габарити: 12x7x5 см.
  • Короткий опис:

    мисливський, рибацький, туристичний, тактичний, з фіксованим клинком, Bohler N690, 219 г, чорний

Опис Boker Arbolito "BK-1"

Boker Arbolito BK-1 (Bushcraft Knife No. 1) - це надміцний ніж для бушкрафта в стилі сучасних пілотських ножів для виживання Fallkniven Pilot Survival

Широке лезо Drop-Point має оптимальну довжину 10,3 см та спуски від середніх до високих для максимальної продуктивності різу. Ця стабільність також забезпечується безкомпромісним вибором сталі Böhler N690. Хвостовик повний і виступає кілька міліметрів від навершя. Це забезпечує максимальну стабільність та міцність при тривалій роботі. Як матеріал рукоятки був обраний термопластичний еластомер TPE. Матеріал повністю закриває хвостовик і має класичну насічку для оптимального зчеплення. TPE стійкий, еластичний, не ковзає та має низьку теплопровідність. Таким чином, ніж надійно лежить у руці за будь-якої погоди та умов роботи і не ковзає у вологих та холодних умовах. 

Утоплений отвір для темляка доповнений втулкою із нержавіючої сталі. У комплект входять шкіряні піхви з глибокою та міцною посадкою ножа. Ніж найкраще захищений як від випадання, так і від пошкодження при перенесенні, не вимагаючи замку на піхвах, який може пошкодити його і ускладнює швидкий доступ. Знімний підвіс дозволяє або високе положення для перенесення на ремені або низьке положення під поясним ременем туристичного рюкзака. Крім того, піхви оснащені широкою шкіряною петлею, міцно інтегрованою в рант, що забезпечує місце для розміщення запальнички/металевого сірника (9,3 мм) (не входить до комплекту)

Характеристики Boker Arbolito "BK-1"

Країна-виробник Аргентина
Також ніж туристичний
Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Вид ножа туристичний
Конструкція з фіксованим клинком
Тип ріжучої кромки гладка
Форма клинка drop-point
Особливості шкіряний чохол
Марка сталі / Матеріал клинка Bohler N690
Загальна довжина 231 мм
Довжина клинка 105 мм
Довжина рукояті 126 мм
Товщина клинка 5 мм
Матеріал рукояті гумопластик
Поверхня клинка нержавіюча
Вага 219 г
Колір чорний