Ніж Boker Plus Savior 3 (01BO322)

Код товару: 950145
Немає в наявності
  • Інформація по Boker 01BO322
  • Виробник: Boker
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: Plus Savior 3
  • Код виробника: 01BO322
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 12x3x3 см.
  • Короткий опис:

    кишеньковий (EDC), складаний, Liner Lock, фліппер, виїмка на лезі, Sandvik-12C27, 159 г, чорний, зелений

Опис Boker Plus Savior 3

Boker Plus Savior відноситься до серії тактичних ножів. Підходить не тільки для використання рядовими громадянами в критичних ситуаціях, але і для професійних рятувальників. Рукоять зроблена з посиленого скловолокном пластику з прогумованими вставками для найбільш міцного хвата. Клинок з нержавіючої сталі 12С27 фіксується у відкритому положенні механізмом лайнерлок.

Ніж приводиться в робочий стан за допомогою шпенька / фліпером або нігтьового зацепа. Тип клинка - drop point / clip point. Знімна кліпса, склобій, стропоріз. Тип ріжучої кромки - звичайний / полусеррейтор.

Міцні та надійні ножі Boker проводяться з 1869 року. З моменту випуску першого ножа пройшло багато часу і багато великих подій, але і до цього дня при їх виробництві компанія керується двома ключовими принципами - пристрасть та ентузіазм до екстраординарних ножів.

На сьогоднішній день оригінальні ножі від Boker відомі у всьому світі завдяки чудовій якості сталі, а також незвичайного вибору матеріалу для рукояті. Цей вибір може бути неймовірний, але завжди виявляється вдалим. Купуючи звичайний ніж для щоденного використання або ж колекційну модель, абсолютно все одно, якість ножа від Boker залишиться незмінним і відповідає найвищим стандартам.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що містяться в кишеню штанів, куртки або невеликий сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки. Менш поширені моделі з поворотом ножа перпендикулярно положенню клинка. Другий тип виглядає оригінальніше, але їх надійність поступається традиційному варіанту.

Характеристики Boker Plus Savior 3

Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Вид ножа кишеньковий (EDC)
Конструкція складаний
Тип замка Liner Lock
Тип відкривання фліппер
Тип ріжучої кромки напівсерейтор
Конструкція осьового механізму на підшипниках
Форма клинка drop-point
Особливості стропоріз
Марка сталі / Матеріал клинка Sandvik-12C27
Загальна довжина 211 мм
Довжина клинка 85 мм
Довжина рукояті 126 мм
Товщина клинка 3.3 мм
Матеріал рукояті нейлон
Поверхня клинка Black
Вага 159 г
Колір чорний