Ніж Cold Steel FGX Balisong (92EAA)

Код товару: 951380
Немає в наявності
  • Інформація по Cold Steel 92EAA
  • Виробник: Cold Steel
  • Країна-виробник: Тайвань
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: FGX Balisong
  • Код виробника: 92EAA
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 12x3x2 см.
  • Короткий опис:

    тренувальний, складаний, Balisong, інерційний (балісонг), Griv-Ex, 62 г, чорний

Опис Cold Steel FGX Balisong

Тренувальний складаний ніж Cold Steel FGX Balisong виготовлений з матеріалу Griv-Ex ™ - армованого скловолокном пластику (поліаміду). Двосічний меч з серрейторной заточуванням має додатково посилене вістря. Конструкція ножа гранично проста. У закритому і відкритому вигляді клинок фіксується за допомогою утримання двох частин рукояті долонею або засувкою-фіксатором.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що помістяться в кишеню штанів, куртки або до невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів. Найпоширенішими кишенькові ножі - це швейцарські. Вони не тільки відповідають заявленій якості, але і допомагають людині справитися з різними завданнями.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки. Менш поширені моделі з поворотом ножа перпендикулярно положенню клинка. Другий тип виглядає оригінальніше, але їх надійність поступається традиційному варіанту.

Виділяють три основних принципи викиду ножа - ручне відкриття і закриття, напівавтоматичні та автоматичні моделі. Для фронтального викиду в виробі з напівавтоматичного роботою досить просто трохи висунути клинок, а далі він сам відкриється завдяки пружині. В автоматичних же моделях є спеціальна кнопка, що відповідає за цей процес.

Сучасні складні ножі мають обладнані надійним фіксатором клинка, щоб він, бува, не висунувся самостійно. Це зроблено спеціально з тією метою, щоб зменшити кількість травм, адже навіть складна модель - це холодна зброя і гостра частина у нього є. Тим більше що така модель без проблем поміщається в будь-яку кишеню одягу і знаходиться вкрай близько до тіла.

Для зручності носіння були придумані спеціальні затискачі для носіння і чохли. Вони легко кріпляться на пояс ременя, а при зберіганні в кишені не займають додаткове місце. Такі кліпси часто роблять регульованими, щоб можна було закріпити під будь-яку руку.

Характеристики Cold Steel FGX Balisong

Країна-виробник Тайвань
Країна реєстрації бренду США
Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Вид ножа тренувальний
Конструкція складаний
Тип замка Balisong
Тип відкривання інерційний (балісонг)
Тип ріжучої кромки серейтор
Форма клинка dagger
Марка сталі / Матеріал клинка Griv-Ex
Загальна довжина 279 мм
Довжина клинка 127 мм
Довжина рукояті 152 мм
Матеріал рукояті Griv-Ex
Вага 62 г
Колір чорний