Ніж Kershaw Cinder (1025X)

Код товару: 949583
Під замовлення
526 Грн
  • Інформація по Kershaw 1025X
  • Виробник: Kershaw
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: Cinder
  • Код виробника: 1025X
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 12x3x3 см.
  • Короткий опис:

    кишеньковий (EDC), складаний, Liner Lock, шпенек, 3Cr13MoV, 43 г, чорний

Опис Kershaw Cinder

Даний ніж-брелок Kershaw Cinder 1025X, крім переваг звичайного складного ножа: гостре лезо з хорошої нержавіючої сталі, фіксацію замком і неслизьку рукоять, має ряд своїх особливостей перетворюють його на незамінного помічника. Невеликий клинок зі сталі 3Cr13 з фінішем Stonewash має форму Sheepsfoot, що характеризується практично рівною ріжучої поверхнею і заокругленим обухом. Дана форма відмінно справляється з набором щоденних побутових завдань, довго не затупляется і не піддається іржі.

Ніж Kershaw Cinder відкривається однією рукою, використовуючи двосторонній шпенек, автоматично фіксується замком Liner Lock, і легко складається також одним пальцем. Шорстка рукоять з стеклонаполненного нейлону має додатково нанесену фактуру для ще кращого зчеплення з долонею. Корисними доповненнями є вмонтована металева відкривачка для пляшок і велике наскрізне кільце, яким закінчується рама ножа, легко підвішувати на ключі або мотузковий темляк.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що помістяться в кишеню штанів, куртки або невеликої сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів. Найпоширенішими кишенькові ножі - це швейцарські. Вони не тільки відповідають заявленій якості, але і допомагають людині справитися з різними завданнями.

Всі товари такого класу відносяться до холодної зброї, так як хоч це туристичні моделі, хоч міські вони все одно мають гостру частина, і можуть нашкодити людині. Діячі правозахисних організацій прийшли до висновку, що складні ножі впевнено замінюють ножі з фіксованими клинками. Вони перевершують їх по міцності, надійності, розміром і вагою. Крім власного захисту вони застосовуються в більш гуманних цілях - використовуються в подорож, для відпочинку на природі, для роботи в польових умовах.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки.

Характеристики Kershaw Cinder

Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Країна-виробник Китай
Вид ножа кишеньковий (EDC)
Конструкція складаний
Тип замка Liner Lock
Тип відкривання шпенек
Тип ріжучої кромки гладка
Конструкція осьового механізму на шайбах
Форма клинка sheepsfoot
Особливості отвір під темляк
Страна регистрации бренда США
Марка сталі / Матеріал клинка 3Cr13MoV
Загальна довжина 102 мм
Довжина клинка 36 мм
Товщина клинка 2.3 мм
Довжина рукояті 66 мм
Матеріал рукояті GFN
Поверхня клинка SW (Stonewash)
Вага 43 г
Колір чорний