Ніж Kershaw Launch 6 черный (7800BLK)

Код товару: 949479
Під замовлення
8035 Грн
  • Інформація по Kershaw 7800BLK
  • Виробник: Kershaw
  • Країна-виробник: США
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: Launch 6 черный
  • Код виробника: 7800BLK
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 12x3x3 см.
  • Короткий опис:

    кишеньковий (EDC), складаний, Button Lock, автомат, CPM-154, 108 г, чорний

Опис Kershaw Launch 6 черный

Це втілення надійності, швидкості і потужності. Довгий і тонкий клинок, чорний і непомітний в темряві, зможе миттєво опинитися у вас у руці і буде готовий діяти. Лезо ножа Kershaw виготовлено з міцної нержавіючої сталі CPM-154, з твердістю 59-60 HRC, з чорним покриттям DLC. Його класична форма Drop Point має гладку заточку і подовжену ріжучу кромку з гостро заточеним кінчиком.

Рукоять грунтується з анодованого алюмінію з наступною матирующей обробкою. Автоматика ножа дозволяє відкрити і закрити лезо дуже швидко - одним натисканням на кнопку, вона ж фіксує клинок внутрішнім механізмом замка Plunge Lock. Кнопка автоматичного замка є незмінною у всій серії ножів Kershaw Launch і представлена ​​в стилі мішені для стрільби, пофарбованої в червоний колір. На п'яті рукояті розташована переставляється на праву або ліву сторону кишенькова кліпса, з чорним матовим покриттям, в положенні "вістрям вгору", а також овальний отвір для темляка.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що містяться в кишеню штанів, куртки або невеликий сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів. Найпоширенішими кишенькові ножі - це швейцарські. Вони не тільки відповідають заявленій якості, але і допомагають людині справитися з різними завданнями.

Всі товари такого класу відносяться до холодної зброї, так як хоч це туристичні моделі, хоч міські вони все одно мають гостру частина, і можуть нашкодити людині. Діячі правозахисних організацій прийшли до висновку, що складні ножі впевнено замінюють ножі з фіксованими клинками. Вони перевершують їх по міцності, надійності, розміром і вагою. Крім власного захисту вони застосовуються в більш гуманних цілях - використовуються в подорож, для відпочинку на природі, для роботи в польових умовах.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки. Менш поширені моделі з поворотом ножа перпендикулярно положенню клинка.

Характеристики Kershaw Launch 6 черный

Особливості отвір під темляк
Країна реєстрації бренду США
Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Вид ножа кишеньковий (EDC)
Конструкція складаний
Тип замка Button Lock
Тип відкривання автомат
Тип ріжучої кромки гладка
Конструкція осьового механізму на шайбах
Форма клинка drop-point
Марка сталі / Матеріал клинка CPM-154
Загальна довжина 220 мм
Довжина клинка 90 мм
Товщина клинка 3 мм
Довжина рукояті 130 мм
Матеріал рукояті алюміній
Поверхня клинка DLC (Diamond Like Carbon)
Вага 108 г
Колір чорний