Мультитул NexTool Flagship Pro (KT5020)

Код товару: 958052
Немає в наявності
  • Інформація по NexTool KT5020
  • Виробник: NexTool
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Flagship Pro
  • Код виробника: KT5020
  • Вага: 0.245 кг.
  • Габарити: 15x8x5 см.
  • Короткий опис:

    Тип - повнорозмірний, кількість інструментів - 14, довжина - 11 см, вага - 245 г

Опис NexTool Flagship Pro

Мультитули вже встигли стати частиною повсякденного побуту користувачів. Різноманіття пропонованих на ринку моделей вражає уяву. Компанії - виробники мультитулов не тільки прагнуть наділити свої вироби високою функціональністю, але і надають їм нестандартний зовнішній вигляд. Легкі, зручні, практичні вироби виручають під час відпочинку, вдома, на роботі, на прогулянці, в поїздці і в подорожі. Однією з таких моделей є екземпляр NexTool Flagship Pro kt5020.


Конструкція моделі така, що вона зручно складається і розкривається, всі частини пристосування безпечні, і володіють продуманою ергономікою. У виробі заховані інструменти: викрутка, пила, ніж, різак, склобій, лінійка, ножиці, відкривачка для пляшок, щипці і деякі інші елементи.

Ніж виготовлений із застосуванням легованої сталі марки 5Cr15MoV, ножиці виконані зі сталі 420J2, плоскогубці зроблені зі сталі марки 3Cr13. Всі ці матеріали досить надійні, забезпечують інструментам довгий термін експлуатації і стійкість до різних негативних чинників. Сталь захищена від корозії, міцна, має чудові ріжучими властивостями. З подібними характеристиками модель незамінна в різних ситуаціях, і досить мінімального догляду, щоб користуватися мультитулов довго і без проблем. У розкритому стані довжина 11 сантиметрів, виріб здатний поміститися в кишеню одягу або сумки, і підходить для щоденного застосування. Особливо корисно в поїздках і в туристичних походах.

Там, де потрібно заощадити час, і виконати необхідні завдання без наявності значного набору інструментів, даний мультитул приходить на виручку. Гарантія на модель - 1 рік, офіційно від компанії NexTool.

Характеристики NexTool Flagship Pro

Також шукають з відкривачкою
Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Тип повнорозмірний
Кількість інструментів 14
Інструменти в комплекті шліцьова викрутка
Чохол в комплекті є
Довжина 11 см
Вага 245 г