Ніж Spyderco Tenacious Black Blade, полусеррейтор (C122GBBKPS)

Код товару: 950187
Під замовлення
3101 Грн
  • Інформація по Spyderco C122GBBKPS
  • Виробник: Spyderco
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: Tenacious Black Blade, полусеррейтор
  • Код виробника: C122GBBKPS
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 12x3x3 см.
  • Короткий опис:

    кишеньковий (EDC), складаний, Liner Lock, отвір для пальця, 8Cr13MoV, 115 г, чорний

Опис Spyderco Tenacious Black Blade, полусеррейтор

Spyderco Tenacious Combo Blade C122GBBKPS з частково серрейторное (зубчастим лезом). З легкістю ріже тканину, мотузки, шланги і розкриває будь-які упаковки. Завдяки комбінованому лезу, він перетворився в універсальний інструмент.

Серія складних ножів Value Folders складається з Ambitious, Persistence, Tenacious і Resilience. Ці слова характеризують кращі сторони людини. Ніж Tenacious (перекладається як "міцний, чіпкий"), більше розміром, ніж Persistence, але менше, ніж Resilience. Всі чотири ножа демонструють найвищий рівень проектування, ізготоваленія і матеріалів, вартість яких порівнянна з вартістю "крила літака".

Tenacious C122GBBKPS виготовлений в Китаї під найсуворішим контролем і нічим не поступається за якістю збірки і матеріалів своїм американським і японським побратимам. Spyderco Tenacious заслужено отримав народне визнання і є лідером продажів поряд з Delica, Endura і Military. При невеликій ціні має цілий ряд переваг: накладки з G10, сталеві лайнери, потужний замок liner-lock і комбіноване лезо з нержавіючої сталі 8CR13MOV, яка нічим не гірше інших популярних сталей. У версії C122GBBKPS клинок з комбінованим типом заточування додатково захищений стійким покриттям чорного кольору. Разом з цим, чорні накладки на рукояті, лайнери і така ж фурнітура виглядають разом з клинком дуже стильно.

В буденності сучасної людини впевнено закріпилися складні ножі, що містяться в кишеню штанів, куртки або невеликий сумки. Вони так сподобалися людям завдяки своєму компактному розміру і функціональності. Асортимент виробів рясніє різними моделями, що включають в себе як один ніж, так і безліч інших елементів. Найпоширенішими кишенькові ножі - це швейцарські. Вони не тільки відповідають заявленій якості, але і допомагають людині справитися з різними завданнями.

За своєю конструкцією складні моделі мало відрізняються від нескладних, хіба що додатковим механізмом, за рахунок якого гостра частина і ховається в ручку. Класичний варіант оснащений клинком з одностороннім заточуванням. Його обертання відбувається за рахунок площині рукоятки. Менш поширені моделі з поворотом ножа перпендикулярно положенню клинка. Другий тип виглядає оригінальніше, але їх надійність поступається традиційному варіанту.

Характеристики Spyderco Tenacious Black Blade, полусеррейтор

Країна-виробник Китай
Країна реєстрації бренду США
Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Вид ножа кишеньковий (EDC)
Конструкція складаний
Тип замка Liner Lock
Тип відкривання отвір для пальця
Тип ріжучої кромки напівсерейтор
Конструкція осьового механізму на шайбах
Форма клинка drop-point
Особливості отвір під темляк
Марка сталі / Матеріал клинка 8Cr13MoV
Твердість сталі 58-60 HRC
Загальна довжина 197 мм
Довжина клинка 86 мм
Довжина рукояті 111 мм
Товщина клинка 3 мм
Матеріал рукояті G10
Поверхня клинка Black
Вага 115 г
Колір чорний