Ніж ZT 0462

Код товару: 950679
Немає в наявності
  • Інформація по ZT 0462
  • Виробник: ZT
  • Країна-виробник: США
  • Гарантія: 3 міс.
  • Модель: 0462
  • Вага: 0.15 кг.
  • Габарити: 12x3x3 см.
  • Короткий опис:

    кишеньковий (EDC), складаний, Frame Lock, фліппер, CPM-20CV, 107 г, сірий, чорний

Опис ZT 0462

Складаний ніж Zero 0462 - старший брат дизайну 0460 Дмитра Сінкевича з яскраво вираженою ергономічною кривою рукояття, яка зручно поміщається в руці. Вага моделі складає всього 107 грам, що досягається компонуванням витонченого клинка, довжиною понад 9 см, легкої і міцної титанової рами і лицьової плашки з дуже красивого вуглецевого волокна червоно-чорного забарвлення. З тильного боку роль ручки виконує замикає пластина замка Frame Lock, з матовою фінішною обробкою, що служить надійною опорою клинку у відкритому положенні.

Лезо ножа ZT 0462 виготовлено з нержавіючої сталі CPM-20CV, що відрізняється підвищеною твердістю і зносостійкість. Фінішна обробка виконана методом сатинирования, що надає спусках блискучу рівномірну поверхню, яка складається з безлічі дрібних борозенок. Розкриття ножа проводиться однією рукою за допомогою невеликого плавника і вбудованої системи KVT ball-bearing system, що забезпечує плавну і відточену роботу механізму.

Складаний ніж - різновид ножа, клинок якого забирається в рукоять. На сучасних складних ножах часто стоять пристосування для відкривання однією рукою, наприклад шпенёк або отвір. Складні ножі зручні в міських умовах через малі габарити.

Складні ножі - це одне з лідируючих напрямків в індустрії ножів. Вперше з'явившись в кінці 19 століття, складні ножі змогли роздобути непідробний інтерес в Україні і в усьому світі. Невеликі габарити, відмінні експлуатаційні характеристики і безпеку носіння - основні переваги тактичних, мисливських і туристичних складних ножів. Зручна конструкція складних ножів забезпечує чималу популярність цього виду товару. Їх використовують не тільки для щоденного носіння, але і в якості помічника під час полювання, в походах і т.д.

Сучасні виробники пропонують ножі розкладні в дійсно багатому спектрі видів, що дозволяє вибрати найкращий варіант не тільки для певної задачі, а й з огляду на розмір і особливості кисті користувача, вимоги до функціональності, якості стали клинка, матеріалу рукояті, наявності темляка, індивідуальні естетичні уподобання.

Характеристики ZT 0462

Примітка Не є холодною зброєю і не є предметом забороненим до продажу на території України
Країна реєстрації бренду США
Вид ножа кишеньковий (EDC)
Конструкція складаний
Тип замка Frame Lock
Тип відкривання фліппер
Тип ріжучої кромки гладка
Конструкція осьового механізму на підшипниках
Форма клинка trailing-point
Особливості кліпса
Марка сталі / Матеріал клинка CPM-20CV
Загальна довжина 225 мм
Довжина клинка 93 мм
Довжина рукояті 132 мм
Товщина клинка 4 мм
Матеріал рукояті титан
Поверхня клинка SW (Stonewash) / Satin Finish
Вага 107 г
Колір чорний