Об'єктив Canon RF 5.2mm f/2.8 Dual Fisheye (5554C005)

Код товару: 1410177
Немає в наявності
  • Інформація по Canon 5554C005
  • Виробник: Canon
  • Країна-виробник: Японія
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: RF 5.2mm f/2.8 Dual Fisheye
  • Код виробника: 5554C005
  • Вага: 0.75 кг.
  • Габарити: 22x15x17 см.
  • Короткий опис:

    Canon, Canon RF, автоматична, 0.2, 60, 60, змінна, Мінімальна діафрагма - f/16, Максимальна діафрагма - f/2.8

Опис Canon RF 5.2mm f/2.8 Dual Fisheye

Canon RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE
Знімайте світ у приголомшливій віртуальній реальності за допомогою цього інноваційного об'єктива серії L, створеного для того, щоби зробити вашу подорож у VR максимально простою та комфортною.

Знімайте світ, що виходить за межі віртуальності
Знімайте світ у віртуальній реальності завдяки об'єктиву RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE — компактній стереоскопічній моделі RF серії L, здатної створювати надчіткий контент, який разом з іншими компонентами системи VR від Canon, зокрема камерою та програмним забезпеченням, перетворює відзнятий матеріал на захопливий візуальний досвід, занурюючи вас у середовище.

Об'єктив Canon RF 5.2mm F2. 8L DUAL FISHEYE
Об'єктив для віртуальної реальності, що спрощує зйомку та подальшу обробку професійного VR-контенту з кутом захоплення 180 градусів. Перегляньте відео на офіційному сайті Canonза допомогою гарнітури VR (для повного занурення у стереоскопічне середовище), мобільного пристрою або комп'ютера. Історія, що надихає, знята Мері Метісон, режисеркою, яка спеціалізується на VR-зйомці, та оператором Річардом Стегманном.

Неймовірно практична (3D) зйомка VR-контенту з кутом захоплення 180 градусів
Компактна конструкція з одним кріпленням спрощує швидке налаштування камери для професійної стереоскопічної зйомки VR-контенту з кутом захоплення 180 градусів з використанням сумісних повнокадрових камер високої роздільної здатності з кріпленням RF, таких як EOS R5.

Ефективний і спрощений робочий процес
Завдяки стереоскопічному полю зору 190 градусів, два зміщені кругові зображення з ефектом «риб'ячого ока» ідеально синхронізуються і записуються підряд на єдиний повнокадровий датчик, готові до остаточного редагування в потужній програмі EOS VR Utility — модулі від Canon для монтажу, що під'єднується окремо.

Створення високоякісних зображень
В об'єктиві RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE, обладнаному ідеально вирівняними подвійними спрямованими вперед лінзами з ефектом «риб'яче око», використовуються 2 наднизькодисперсні елементи на об'єктив для корекції аберацій та спеціальне покриття Canon SWC для зменшення засвічень навіть в умовах контрового освітлення.

Швидка діафрагма f/2.8 для зйомки в умовах недостатньої освітленості
Модель RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE відмінно працює за тьмяного освітлення завдяки швидкій діафрагмі f/2.8 з точно синхронізованою експозицією та точним керуванням з конструкцією подвійної електромагнітної діафрагми (EMD).

Якість корпусу серії L та герметизація для захисту від погодних умов.
Оскільки це модель серії L, об'єктив RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE призначений для професійного використання. Він захищений від пилу та бризок і має фторне покриття, що відштовхує воду і бруд з поверхні об'єктива.

Тримач желатинових фільтрів для точного контролю експозиції
На об'єктиві RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE ззаду встановлений тримач для нейтральних желатинових світлофільтрів, які можна використовувати для точного контролю рівня освітленості під час зйомки відео VR з кутом захоплення 180 градусів.

Характеристики Canon RF 5.2mm f/2.8 Dual Fisheye

Категорія Фікс-об'єктиви
Тип об'єктива риб'яче око
Сумісність c фотокамерами Canon
Тип байонету Canon RF
Фокусування автоматична
Мінімальна дистанція фокусування, м 0.2
Фокусна відстань min, мм 60
Фокусна відстань max, мм 60
Тип діафрагми змінна
Мінімальна діафрагма f/16
К-ть пелюсток діафрагми 7
Максимальна діафрагма f/2.8
Діаметр, мм 121.1
Довжина max, мм 83.6
Вага, г 350 г