Об'єктив Sony 12-24mm f/2.8 GM для NEX FF (SEL1224GM.SYX)

Код товару: 1108166
Є в наявності
144366 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 144366грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 24 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по SONY SEL1224GM.SYX
  • Виробник: SONY
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: 12-24mm f/2.8 GM для NEX FF
  • Код виробника: SEL1224GM.SYX
  • Вага: 1.35 кг.
  • Габарити: 23x13x14 см.
  • Короткий опис:

    Sony, Sony E, є, ручна, автоматична, ультразвуковий привід, 0.28, 12, 24, змінна, Мінімальна діафрагма - f/22, Максимальна діафрагма - f/2.8, н.д.

Опис SONY 12-24mm f/2.8 GM для NEX FF

Висока роздільна здатність за надширококутного фотографування

Зум FE 12-24mm F4 G охоплює найширший асортимент повнокадрових об'єктивів із байонетом E і забезпечує творчу свободу під час фотографування пейзажів, міст, архітектури та інших масштабних об'єктів. Продумана надширококутна оптика дає змогу знімати широкі сцени з динамічною перспективою й потужними роздільною здатністю й чіткістю.

Чудова роздільна здатність на всій площі кадру

Завдяки чотирьом асферичним елементам та інноваційному оптичному дизайну ефективно придушуються оптичні аберації, чого досить проблематично досягти в ширококутних об'єктивах. Цей об'єктив має чудову роздільну здатність і повністю відповідає концепції G Lens у всьому діапазоні фокусних відстаней.

Супернизькодисперсійне скло покращує роздільну здатність і контрастність

Щоб мінімізувати хроматичні аберації, в об'єктиві використовуються одне супернизькодисперсійне та три низькодисперсійні скла. Ефективне зниження хроматичних аберацій дає змогу збільшити різкість і чіткість зображення всією площею кадру.

Чіткість і контрастність за будь-якого освітлення

Оригінальне покриття Nano AR від Sony пригнічує небажані віддзеркалення, які можуть стати причиною відблисків і двоїння зображення під час фотографування з підсвіткою або за складних умовах освітлення, й забезпечує незмінно високу контрастність і чіткість. Брак відблисків від світла, що падає під різними кутами, дає більше свободи під час постановки кадру та фотографування сцен. (1. Покриття Nano AR /2. Скло /3. Світло, що пропускається).

Компактність, легкість і мобільність

Завдяки продуманому оптичному дизайну вдалося неабияк скоротити довжину корпусу, а також діаметр фронтальної частини об'єктива. Водночас оптичні характеристики залишаються незмінно високими на будь-якій фокусній відстані та за будь-якої діафрагми. Невеликі розміри та мала вага (всього 565 грамів або 20 унцій) роблять цей об'єктив зручним у перенесенні.

Швидке та тихе автофокусування для фото- та відеозапису

Якщо для фотографування важливе швидке автофокусування й ефективне спостереження за об'єктом, то під час запису відео одну з ключових ролей грає тиха робота обладнання. У цьому об'єктиві використовується передовий механізм фокусування, який приводиться в дію системою Direct Drive SSM (DDSSM) від Sony. Отже, ви маєте швидке та точне автофокусування й плавну, тиху роботу.

Висока надійність навіть у найсуворіших умовах

Об'єктив надійно захищений від вологи та пилу, отже, його можна використовувати в найжорсткіших умовах: під дощем, за вітру та не тільки.

Переваги під час запису відео

Завдяки постійному максимальному розкриттю діафрагми f/4 на всьому діапазоні фокусних відстаней із цим об'єктивом завжди вдається домогтися потрібної експозиції. Прогресивний автофокус вирізняється високою швидкістю й точністю, що дає змогу чітко відстежувати об'єкти за ширококутного фотографування та створювати сцени з неймовірною перспективою.

Плавна робота й універсальність

Об'єктив має регульовану кнопку утримання фокусування, на яку можна призначати й інші функції, що забезпечує додатковий контроль під час фотографування. Змінювати режими роботи можна перемикачем AF/MF. У ручному режимі фокусування дуже швидке та чутливе, а затримка практично непомітна.

Вбудована бленда об'єктива

Вбудована бленда об'єктива ефективно блокує світло, що падає, яке може призвести до відблисків або двоїння зображення, й забезпечує оптимальну чіткість і контрастність навіть за найширших кутів запису. Кришка з комплекту об'єктива ідеально сідає на вбудовану бленду.

Характеристики SONY 12-24mm f/2.8 GM для NEX FF

Категорія Зум-об'єктиви
Тип об'єктива надширококутні
Сумісність c фотокамерами Sony
Тип байонету Sony E
Система оптичної стабілізації є
Фокусування ручна
Привід автофокусування ультразвуковий привід
Мінімальна дистанція фокусування, м 0.28
Фокусна відстань min, мм 12
Фокусна відстань max, мм 24
Тип діафрагми змінна
Мінімальна діафрагма f/22
К-ть пелюсток діафрагми 9
Максимальна діафрагма f/2.8
Конструкція (елементів / груп) 17/14
Кут поля зору, градусів 99 - 61
Діаметр світлофільтру, мм н.д.
Діаметр, мм 97.6
Довжина max, мм 137
Вага, г 847