Обігрівач Electrolux ECH/AGI-2000

Код товару: 1092033
Під замовлення
4482 Грн
  • Інформація по ELECTROLUX ECH/AGI-2000
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ECH/AGI-2000
  • Вага: 5 кг.
  • Габарити: 74x45x16 см.
  • Короткий опис:

    20 кв. м., 2000 Вт, електронне, підлоговий, настільний, захист від перегріву, фільтрація повітря, коліщата / ніжки для переміщення, таймер, IP24, можливість використання у ванних кімнатах, 4.5 кг, білий, конвектор

Опис ELECTROLUX ECH/AGI-2000

Забудьте про холодах
Набридли холоду? Тоді вам варто звернути увагу на сучасний конвектор Electrolux ECH / AGI-2000. Апарат відрізняється простою конструкцією, завдяки якій буде значно менше ламатися. Зручне механічне управління зробить експлуатацію максимально комфортною, а висока потужність не дасть вам замерзнути навіть під час сильних холодів.

Робочі характеристики нового Electrolux ECH / AGI-2000
У конвекторі закладено Потужність 2000 Вт потужності, завдяки чому він вмить нагрівається, а позитивний результат помітний вже після перших хвилин використання. Апарат відмінно підходить для невеликих приміщень, площа яких не перевищує 20 м2. Також варто звернути увагу, що в якості нагрівального елементу в апараті використовується закритий тип нагрівального елементу, що робить його експлуатацію максимально безпечною.

Функціонал
З функціональних особливостей варто відзначити сучасну захист від перегріву, яка значно збільшить термін служби конвектора. Також неможливо обійти стороною вбудований таймер, завдяки якому апарат автоматично припинить роботу після закінчення заданого часу. Все, що потрібно це виставити час в рамках 24 годин.

Фізичні особливості
Головна перевага конвектора Electrolux ECH / AGI-2000 полягає в його компактності. Невеликі розміри дають можливість розмістити конвектор в будь-якому куточку вашого будинку. Він не буде створювати дискомфорту, а сучасний дизайн відмінно впишеться в домашній інтер'єр, і буде радувати око при кожному використанні. Також варто звернути увагу на доступну ціну, яка дозволяє придбати конвектор практично кожному.

Характеристики ELECTROLUX ECH/AGI-2000

Основні характеристики
Тип конвектор електричний
Установка для підлоги
настінний
Площа обігріву 20 кв.м
Номінальна напруга 220 В
Номінальна споживана потужність 2000 Вт
Номінальний струм 7.5 А
Точність установки температури 1
Функціональність
Дисплей
Індикатор роботи
Додатково
Можливості Регулювання температури
Інверторна технологія керування потужністю обігріву
Комплектація набір елементів кріплення в комплекті
Країна виробник Китай
Безпека
Клас захисту IP24
Клас енергозахисту I клас
Фізичні характеристики
Форма корпусу прямокутна
Тип живлення електрика
Колір білий
Вага 4.44 кг
Габарити 41.3 x 64 x 12.9