Обігрівач Electrolux ECH/B-1500 E

Код товару: 701601
Під замовлення
7878 Грн
  • Інформація по ELECTROLUX ECH/B-1500 E
  • Виробник: ELECTROLUX
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 36 міс.
  • Модель: ECH/B-1500 E
  • Вага: 5.43 кг.
  • Короткий опис:

    15 кв.м, 1500 Вт, електронне, підлоговий, настінний, захист від замерзання, захист від перегріву, коліщата / ніжки для переміщення, 6.4 кг, чорний, конвектор

Опис ELECTROLUX ECH/B-1500 E

Обігрівач ELECTROLUX ECH / B-1500 E - бездоганна рівна і гладка блискуча поверхня чорного кольору надає конвектору преміальний вид, який дозволить йому стати окрасою будь-якого інтер'єру, як класичного так і сучасного. Інтелектуальний блок управління EASY PUSH c LED дисплеєм забезпечує інтуїтивно зрозуміле управління. Легкий доступ до меню для персоналізації всіх налаштувань і введення команд. Блок управління виконаний у тому ж стилістичному рішенні, що й інші елементи обігрівача.
Це формує цілісну концепцію приладу. Конвектор припаде до смаку тим, хто цінує в техніці точність, про це подбає термостат HFT. Новий тип термостата дозволяє контролювати температуру з точністю до 0,1 ° С, допомагаючи уникати її різких перепадів. Завдяки високому класу вологозахисту IP24 прилад можна встановлювати в душових і ванних кімнатах, він захищений від потрапляння всередину дрібних предметів і бризок, падаючих в будь-якому напрямку і під будь-яким нахилом.

Характеристики ELECTROLUX ECH/B-1500 E

Габарити 41.8 x 64 x 11.1 см
Площа обігріву 15 кв.м
Функції захисту вологозахист
Встановлення підлоговий
Додатково коліщата / ніжки для переміщення
Вага 6.4 кг
Тип обігрівача, для сінка конвектор
Також шукають економні
Тип конвектор
Потужність 1500 Вт
Нагрівальний елемент SX-DUOS
Тип управління електронне
Особливості термостат
Колір чорний