Обігрівач Ergo HC 221524

Код товару: 1353790
Під замовлення
1801 Грн
  • Інформація по Ergo HC 221524
  • Виробник: Ergo
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: HC 221524
  • Вага: 5 кг.
  • Короткий опис:

    15 кв.м, 1500 Вт, механічне, підлоговий, настінний, коліщата / ніжки для переміщення, 3.4 кг, білий, конвектор

Опис Ergo HC 221524

Електричні конвектори ERGO призначені для застосування у якості як основного, так і додаткового джерела обігріву побутових приміщень, офісів тощо. При використанні конвекторів в якості основного джерела обігріву, прилад встановлюються стаціонарно на стіні за допомогою кронштейнів. При використанні конвекторів для додаткового обігріву, прилад може бути встановлений на колісні платформи. І кронштейни, і колісні платформи входять у комплект поставки обігрівача.

Конвектори мають високий ККД за рахунок застосування Х-образного алюмінієвого нагрівального елементу з великою площею теплообміну та раціональної конструкції приладу, що дозволяє ефективно спрямовувати повітряний потік на нагрівальний елемент.

Дані моделі оснащені термостатом для встановлення і підтримки бажаної температури в приміщенні, двоступінчастим регулятором споживаної потужності та захистом від перегріву. Модельний ряд електричних конвекторів включає в себе прилади потужністю 1500/2000 Вт. Прилади мають бризкозахищене виконання (IP X4), що дозволяє використовувати їх у ванних кімнатах.

Вибір номінальної потужності електричного конвектора при їх використанні в якості основного джерела обігріву побутових приміщень виконується з розрахунку 100 Вт на 1м2 площі (для приміщень зі стандартною тепловою ізоляцією і з висотою стелі 2,5 м). Точніший вибір номінальної потужності приладу повинен виконуватися з урахуванням фактичних теплових втрат кожного приміщення.

Характеристики Ergo HC 221524

Тип конвектор
Площа обігріву 15 кв.м
Потужність 1500 Вт
Нагрівальний елемент Х-подібний алюмінієвий
Тип управління механічне
Функції захисту захист від перегріву
Встановлення підлоговий
Режими роботи 750 Вт
Особливості терморегулятор
Додатково коліщата / ніжки для переміщення
Вага 3.4 кг
Габарити 425 х 615 х 90 мм
Колір білий
Тип обігрівача, для сінка конвектор
Також шукають економні