Обігрівач Saturn ST-HT8667

Код товару: 976956
Немає в наявності
  • Інформація по SATURN ST-HT8667
  • Виробник: SATURN
  • Країна-виробник: Китай
  • Модель: ST-HT8667
  • Вага: 6.8 кг.
  • Короткий опис:

    18 кв.м, 1800 Вт, механічне, підлоговий, настінний, захист від перегріву, захист від перекидання, ручка для переміщення, 4.5 кг, білий, конвектор

Опис SATURN ST-HT8667

SATURN ST-HT8667 - це зручний і ефективний конвекційний обігрівач з регульованим термостатом. Прилад забезпечить рівномірне поширення тепла в приміщенні, створить затишну та приємну атмосферу в прохолодний день. Відрізняється високою якістю виконання, надійною роботою, сучасним дизайном і простим управлінням.

Найкращий варіант обігріву свого житла - конвекційний обігрівач Saturn ST-HT8667. За своїми експлуатаційними характеристиками він ближче всього до батарей центрального опалення - працює безшумно і може кріпитися на стіну, з тією основною відмінністю, що у вашому будинку буде так і тоді тепло, коли того захочете ви. Потужність обігріву у даної моделі дорівнює 1800 Вт, він розрахований на застосування в приміщеннях площею до 20 кв.м. До ваших послуг два режими потужності, які ви зможете вибирати в залежності від поставлених завдань: швидкий прогрів приміщення, то підтримання постійного тепла.

Цей обігрівач ідеально продуманий для застосування вдома чи в офісі: він має захист від перегріву, а значить, вам не доведеться раптово бігти за новим, оскільки старий згорів; захист від перекидання, а тому в разі необережності не спалить квартиру, а просто відключиться. Те, що його можна кріпити на стіну, або встановлювати на підлозі, що істотно розширюють можливості використання даної моделі - адже ви зможете переносити його за собою з кімнати в кімнату, прогріваючи повітря там, де це необхідно (звичайно, якщо не виберете варіант кріплення на стіну).

Особливості моделі SATURN ST-HT8667:
Потужність: 1800 Вт
Номінальна напруга: 220-240 В
Номінальна частота: 50 Гц
Номінальна сила струму: 8,1 А
Площа обігріву: до 20 м2
2 режими потужності: 900/1800 Вт
Висока теплопродуктивність
Регульований термостат
Захист від перегріву
Захист при перекиданні

Характеристики SATURN ST-HT8667

Тип конвектор
Площа обігріву 18 кв.м
Потужність 1800 Вт
Нагрівальний елемент відкритий голчастий
Тип управління механічне
Установка підлоговий
Режими роботи 2
Термостат є
Особливості ручка для переміщення
Габарити (В х Ш х Г), мм 930 х 445 х 140 мм
Вага 4.5 кг
Колір білий
Тип обігрівача, для сінка конвектор