Обігрівач Sunway SWH-RE700

Код товару: 967760
Немає в наявності
  • Інформація по SunWay SWH-RE700
  • Виробник: SunWay
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: SWH-RE700
  • Вага: 11.65 кг.
  • Габарити: 102x52x7 см.
  • Короткий опис:

    14 кв.м, 700 Вт, механічне, підлоговий, настінний, терморегулятор, IP20, 15 кг, білий, конвектор

Опис SunWay SWH-RE700

Обігрівач SunWay SWH-RE700

Стильна сучасна електронагрівальна панель Sun Way Hybrid SWH RE 700. Може використовуватися в якості основного, додаткового або локального опалення. Підходить для кімнат і приміщень будь-якого типу і призначення. Представлена ​​модель забезпечить комфортну температуру в приміщенні площею до 15 м². В цьому році компанія Sun Way оновила модельний ряд ІК панелей випустивши серію «гібридних» електрообігрівачів. На відміну від простого ІК обігрівача, тут застосовується додатковий вентиляційний канал. У нижній частині панелі є спеціальні прорізи для входу холодного повітря, а зверху перфоровані вікна для виходу гарячого повітря.

За рахунок різниці щільності холодного і гарячого повітря, створюється природна циркуляція всередині корпусу панелі. Дане рішення дозволило збільшити ККД обігрівача в середньому на 20 - 30%. Тепер обігрів приміщення відбувається значно швидше, м'якше, нагріваються не тільки предмети інтер'єру, а також і повітря. Поєднаний принцип обігріву дозволяє домогтися комфортної температури з меншими витратами на електроенергію

Корпус обігрівача виготовлений з високоякісної вуглецевої сталі з нанесеним полімерним покриттям для захисту від УФ променів. Нагрівальний елемент - закритий, керамічний, потужністю 600 Вт, розміщений по всій довжині панелі. Він володіє тривалим терміном служби, і при дотриманні умов експлуатації прослужить до 30 років! Пофарбований обігрівач в білий колір спеціальної порошковою фарбою, яка стійка до механічних впливів і створюваної температурної середовищі.

Переваги SunWay SWH-RE700: можливість задавати індивідуальну температуру. Контроль температури в приміщенні. Контроль температури поверхні панелі. Контроль заземлення обігрівача. Довгохвильової інфрачервоний + конвективний обігрів. Елегантний зовнішній вигляд і міцність конструкції. Виготовлений з високоякісної сталі. Пофарбований порошковою фарбою білого кольору. Довговічність. Термін служби даного типу електрообігрівачів до 30 летSun Way ІК обігрівач. Випромінювання теплового інфрачервоного обігрівача абсолютно безпечно для людей і тварин. Поверхня обігрівача Sun Way відмінно зберігає тепло, поширюючи його в періоди відключення приладу. Відсутність рідкого теплоносія. Безшумність роботи. Класичний дизайн. Простота і надійність монтажу.

Характеристики SunWay SWH-RE700

Встановлення підлоговий
Особливості термостат
Додатково терморегулятор
Габарити (В х Ш х Г) 950 х 450 х 45 мм
Тип обігрівача, для сінка конвектор
Також шукають економні
Тип конвектор
Площа обігріву 14 кв.м
Потужність 700 Вт
Нагрівальний елемент керамічний+інфрачервоний
Тип управління механічне
Вага 15 кг
Колір білий