Обігрівач Teploceramic TCM 400 Beige

Код товару: 908291
Немає в наявності
  • Інформація по Teploceramic TCM 400 Beige
  • Виробник: Teploceramic
  • Країна-виробник: Україна
  • Модель: TCM 400 Beige
  • Вага: 12.6 кг.
  • Габарити: 65x6x67 см.
  • Короткий опис:

    8 кв.м, 400 Вт, механічне, настінний, захист від опіків, захист від перекидання, IP54, підгогове кріплення купується окремо, 13 кг, бежевий, керамічний обігрівач

Опис Teploceramic TCM 400 Beige

Обігрівач Teploceramic ТСМ 400  являє собою стильну керамічну електропанель, яка стане прикрасою інтер'єру будь-якого приміщення. Керамічні електропанелі Teploceramic не віднімуть у Вашого приміщення корисної площі, так як габаритні розміри спеціально розроблені для того, щоб зробити електропанелі тонкими і компактними. Глянсова поверхня керамічних электропанелей пилевідштовхуюча і не вимагає частого догляду. 
Безперечною перевагою керамічного обігрівача Teploceramic є одночасне продукування тепла двома різними способами - інфрачервоним випромінюванням і конвекцією. Це дає можливість не тільки швидко обігріти приміщення, але і утримувати в ньому потрібну Вам температуру. 
Керамічні електропанелі Teploceramic при роботі не спалюють кисень у приміщенні, не сушать в ньому повітря, не виділяють хімічних сполук і неприємних запахів, абсолютно безшумні. При створенні обігрівальних панелей використовуються тільки екологічно безпечні матеріали. 
Керамічні електропанелі бренду Teploceramic виготовлені із спеціальних жаростійких матеріалів, що гарантують пожежну безпеку (рівня IP 54) і надійний захист нагрівального елемента. Виключені можливості опіків або травм. Конструкція кріплень із "замком від дітей" робить панелі безпечними для людей будь-якого віку. 
Керамічні електропанелі Teploceramic поставляються в готовому до експлуатації стані. Установка і підключення электропанелей до джерела живлення займе у Вас стільки часу, скільки Ви б витратили на те, щоб повісити картину. 
Товар повністю сертифікований і це дає можливість використовувати керамічні електропанелі для обігріву не тільки будинків, офісів, але і шкіл, садочків, лікарень тощо.

Характеристики Teploceramic TCM 400 Beige

Тип керамічний
Площа обігріву 8 кв.м
Потужність 400 Вт
Нагрівальний елемент керамічний
Тип управління механічне
Встановлення настінний
Режими роботи обігрів
Додатково підгогове кріплення купується окремо
Габарити (В х Ш х Г) 600 х 600 х 14 мм
Вага 13 кг
Колір бежевий
Тип обігрівача, для сінка керамічний обігрівач
Також шукають економні