Обігрівач Термия ЭВУА-1,5/230 2 (с)

Код товару: 849030
Немає в наявності
  • Інформація по Термия ЭВУА-1,5/230 2 (с)
  • Виробник: Термия
  • Країна-виробник: Україна
  • Гарантія: 60 міс.
  • Модель: ЭВУА-1,5/230 2 (с)
  • Вага: 5.1 кг.
  • Короткий опис:

    15 кв.м, 1500 Вт, механічне, підлоговий, захист від перегріву, IP20, 3.4 кг, білий, конвектор

Опис Термия ЭВУА-1,5/230 2 (с)


Публічне акціонерне товариство "Маяк" є одним з найбільших промислових підприємств в Україні. Гармонійно поєднавши традиції оборонного комплексу і передових технологій провідних світових виробників, "Маяк" займається розробкою та виготовленням широкої гами електрообігрівальних приладів, радіаторів і конвекторів сталевих для систем опалення під власною торговою маркою «Термія». Продукція випускається в значних кількостях і успішно реалізується в Україні, країнах СНД та Європи. Постійно розширюється асортимент товару, що постачається, збільшуються обсяги продажів зростає список постійних клієнтів.


Електроконвектори "Термія" належать до сучасного класу приладів теплоповітряного обігріву, призначених для житлових та нежитлових приміщень. Вони зручні у використанні, екологічно чисті, швидкодіючі, безшумні. Являються економічними джерелами тепла, здатні забезпечити високий рівень комфорту в будь-якому приміщенні, стати прикрасою будь-якого навіть самого вишуканого інтер'єру. Широка номенклатура, велика кількість виконань дозволяють без труднощів вирішити найскладніші завдання обігріву.

Электрононвекторы оснащені електромеханічним термостатом для установки і автоматичної підтримки бажаної температури повітря, що виходить, програмованим 24 – годинним таймером для автоматичного включення обігріву в бажані проміжки часу (або без нього), а також системою захисту приміщення від заморожування. Звичайного виконання (ступінь захисту корпусу IP20), підвищену (клас захисту I) і високу (клас захисту II) ступінь захисту з електробезпеки.

Характеристики Термия ЭВУА-1,5/230 2 (с)

Виробник Термия
Модель ЭВУА-1,5/230 2 (с)
Артикул ЭВУА-1,5/230 2 (с)
Тип конвектор
Площа обігріву 15 кв.м
Потужність 1500 Вт
Тип управління механічне
Установка підлоговий
Режими роботи 2
Термостат є
Особливості захист від перегріву \n IP 20
Габарити (В х Ш х Г), мм 440 x 495 x 200 мм
Вага 3.4 кг
Колір білий
Тип обігрівача, для сінка конвектор