Обігрівач Zanussi ZOH/CS-09W

Код товару: 967459
Немає в наявності
  • Інформація по ZANUSSI ZOH/CS-09W
  • Виробник: ZANUSSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: ZOH/CS-09W
  • Вага: 9.7 кг.
  • Габарити: 67x48x14 см.
  • Короткий опис:

    25 кв.м, 2000 Вт, механічне, підлоговий, захист від перегріву, відсік для зберігання шнура, ручка для переміщення, IP 20, 10 кг, білий, масляний обігрівач

Опис ZANUSSI ZOH/CS-09W

Радіатор Zanussi ZOH/CS-09W - розумний вибір кожного раціонального покупця
Zanussi ZOH/CS-09W - це саме той товар, в якому ціна, якість, довговічність, дизайн і комфорт користування переплітаються кращим чином, що дозволяє користувачеві Отримати надійний пристрій для обігріву. Представлена ​​модель є однією з кращих в серії Casa. Вона додає атмосферности і затишку в домі навіть в найхолодніші дні. А для того щоб користування було максимально зручними, Zanussi ZOH/CS-09W оснащений міцними коліщатками для пересування пристрою і зручною ручкою для кращого захоплення конструкції.

Більш ефективний обігрів
Радіатор від Zanussi здатний швидко і якісно обігріти ваш будинок за рахунок оперативного розігріву 9-ти секцій. Площа приміщення для ефективної роботи пристрою складає до 25 м.кв. Для зручності користування передбачено 3 режими нагріву з різною інтенсивністю роботи.

Зручна ручка «ADVANCED GRIP»
Завдяки наявності ручки на корпусі вироби, пересувати Zanussi ZOH/CS-09W по приміщенню легко і просто. Ергономічна форма ручки дозволяє без особливих зусиль перемістити радіатор в потрібне вам місце.

Екологічний і безпечний для вашого комфорту
У радіаторі Zanussi ZOH/CS-09W використовується спеціальне мінеральне масло, яке є абсолютно мінеральним і відповідає європейським стандартам. Завдяки тому, що воно проходить багатоступеневу систему очищення, виробник гарантує бездоганну роботу пристрою в течение тривалого часу.

Рівень захисту на належному рівні
Для того, щоб апарат безперебійно працював максимально довго, присутній датчик, що запобігає можливість перегріву. Крім цього, клас захищеності від пилу і лаги дорівнює IP20, чого достатньо для тривалої експлуатації радіатора.

Характеристики ZANUSSI ZOH/CS-09W

Основні характеристики
Тип Обігрівач масляний
Установка для підлоги
Кількість секцій 9 шт
Площа обігріву 25 кв.м
Потужність нагріву мін. 1.2 кВт
Потужність нагріву макс. 2 кВт
Управління механічне
Додатково
Мобільність коліщатка для зручності перевезення
Можливості 3 режима нагрева
Країна виробник Китай
Безпека
Клас захисту IP20
Захист від перегріву
Фізичні характеристики
Колір білий
Вага 9.3 кг