Обігрівач Zanussi ZOH/CS-11W

Код товару: 967460
Немає в наявності
  • Інформація по ZANUSSI ZOH/CS-11W
  • Виробник: ZANUSSI
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: ZOH/CS-11W
  • Вага: 11.55 кг.
  • Габарити: 56x67x14 см.
  • Короткий опис:

    27 кв.м, 2200 Вт, механічне, підлоговий, захист від перегріву, відсік для зберігання шнура, ручка для переміщення, IP20, 11 кг, білий, масляний обігрівач

Опис ZANUSSI ZOH/CS-11W

Радіатор Zanussi ZOH/CS-11W - розумний вибір кожного раціонального покупця
Zanussi ZOH/CS-11W - це саме той товар, в якому ціна, якість, довговічність, дизайн і комфорт користування переплітаються кращим чином, що дозволяє користувачеві отримати надійне пристрій для обігріву. Представлена ​​модель є однією з кращих в серії Casa. Вона додає атмосферности і затишку в домі навіть в найхолодніші дні. А для того щоб користування було максимально зручним, Zanussi ZOH/CS-11W оснащений міцними коліщатками для пересування пристрою і зручною ручкою для кращого захоплення конструкції.

Більш ефективний обігрів
Радіатор від Zanussi здатний швидко і якісно обігріти ваш будинок за рахунок оперативного розігріву 11-ти секцій. Площа приміщення для ефективної роботи пристрою складає до 27 м.кв. Для зручності користування передбачено 3 режими нагріву з різною інтенсивністю роботи.

Зручна ручка «ADVANCED GRIP»
Завдяки наявності ручки на корпусі вироби, пересувати Zanussi ZOH/CS-11W по приміщенню легко і просто. Ергономічна форма ручки дозволяє без особливих зусиль перемістити радіатор в потрібне вам місце.

Екологічний і безпечний для вашого комфорту
У радіаторі Zanussi ZOH/CS-11W використовується спеціальне мінеральне масло, яке є абсолютно мінеральним і відповідає європейським стандартам. Завдяки тому, що воно проходить багатоступеневу систему очищення, виробник гарантує бездоганну роботу пристрою протягом тривалого часу.

Рівень захисту на належному рівні
Для того, щоб апарат безперебійно працював максимально довго, присутній датчик, що запобігає можливість перегріву. Крім цього, клас захищеності від пилу і лаги дорівнює IP20, чого достатньо для тривалої експлуатації радіатора.

Характеристики ZANUSSI ZOH/CS-11W

Основні характеристики
Тип Обігрівач масляний
Установка для підлоги
Кількість секцій 11 шт
Площа обігріву 27 кв.м
Потужність нагріву мін. 1.2 кВт
Потужність нагріву макс. 2.2 кВт
Управління механічне
Додатково
Мобільність коліщатка для зручності перевезення
Можливості 3 режима нагрева
Країна виробник Китай
Безпека
Клас захисту IP20
Захист від перегріву
Фізичні характеристики
Колір білий
Вага 11 кг