Веб-камера Jabra PanaCast 50 Black (8200-231)

Код товару: 1275805
Під замовлення
65681 Грн
  • Інформація по Jabra 8200-231
  • Виробник: Jabra
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 24 міс.
  • Модель: PanaCast 50 Black
  • Код виробника: 8200-231
  • Вага: 1.1 кг.
  • Габарити: 69x18x14 см.
  • Короткий опис:

    Кількість пікселів - 13 МП, стандарт роздільної здатності відео - 4K, фокусування - автофокус, мікрофон - вбудований мікрофон

Опис Jabra PanaCast 50 Black

Мікрофони професійного рівня

PanaCast 50 оснащений вісьмома мікрофонами професійного рівня та набором чотирьох потужних динаміків, розроблених Jabra, - 2 низькочастотних динаміки 50 мм і 2 високочастотні динаміки 20 мм.

PanaCast 50

Інтелектуальні алгоритми автоматично визначають та видаляють залишкові ехо-сигнали та статичні шуми. Також є масив з 4 потужних динаміків в стереосистему, що виключає вібрації, щоб наповнити приміщення преміальним чітким звуком.

Збори відбуваються ефективніше, коли всім зручно взаємодіяти. Передова технологія спрямованого мікрофона максимально збільшує відношення сигнал/шум, завдяки чому голоси звучать голосно та чітко, незалежно від того, де ви сидите.

Багатокамерна система

Три 13-мегапіксельні камери, встановлені у високоточній багатокамерній системі, охоплюють усі приміщення.

Найрозумніша частина цього рішення:

Технологія зшивання відео в режимі реального часу визначає відповідні точки зшивання трьох потоків відео, створюючи чітке рівне зображення з кутом огляду 180 ° - Panoramic-4K.

Іншими словами, ви зможете побачити все та всіх без спотворень. При цьому учасникам не потрібно сидіти близько один до одного.

Процесор Edge-AI

Потужні процесори Edge-AI виконують алгоритми Jabra, що дозволяють інтуїтивно відстежувати збори, миттєво в режимі реального часу змінювати кадр і фокусуватися на тих, хто говорить.

В результаті ви отримуєте можливість проводити збори, поміщаючи найважливіший контент на передній план і центр, щоб ніхто не пропустив важливі деталі.

Унікальна технологія передачі відео з кутом огляду 180° постійно відстежує всі приміщення, надаючи дані про кількість учасників у режимі реального часу, навіть під час наближення зображення.

Аналоговий сигнал стає цифровим

Наша нова технологія передачі даних з маркерної дошки дозволяє транслювати дані та вносити поправки, таким чином всі учасники розмови бачать дошку, навіть якщо вони не присутні в приміщенні. На відміну від інших брендів, ця функція вбудована та обумовлена ​​кутом огляду 180 °.

Характеристики Jabra PanaCast 50 Black

Кількість пікселів 13 МП
Стандарт роздільної здатності відео 4K
Фокусування автофокус
Кріплення настільний
Кут огляду 180°
Мікрофон вбудований мікрофон
Колір чорний
Максимальна частота кадрів до 30 кадрів/с