Окуляри віртуальної реальності HP Reverb G2 (1N0T5AA)

Код товару: 1188997
Немає в наявності
  • Інформація по HP 1N0T5AA
  • Виробник: HP
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Reverb G2
  • Код виробника: 1N0T5AA
  • Вага: 3.34 кг.
  • Габарити: 38x20x31 см.
  • Короткий опис:

    Джерело сигналу - ігрова консоль, ПК, тип лінз - асферичні лінзи, вбудовані навушники - так, інтерфейс підключення до джерела сигналу - Bluetooth/ USB Type-C/ Displayport, живлення - акумулятор, розміри - 75x186x84 мм

Опис HP Reverb G2

HP представляє гарнітуру віртуальної реальності HP Reverb G2 зі специфікаціями високої роздільної здатності, яка точно варта Вашої уваги. Компанія запускає гарнітуру VR другого покоління в партнерстві з Microsoft і ігровою компанією Valve, щоб забезпечити інтеграцію між платформами Windows Mixed Reality і SteamVR. Гарнітура дебютувала восени 2020 року в середній ціновій категорії.

"Роздільна здатність гарнітури становить 2160 на 2160 на око, що має вплинути на реалістичність VR», - сказав Джон Людвіг, провідний менеджер по продукції для VR в HP на брифінгу для преси. Він сказав, що Reverb G2, який використовує лінзи, розроблені Valve, матиме роздільну здатність у 2,5 рази більше, ніж гарнітура Oculus Rift, забезпечуючи більш чіткі зображення, які посилюють відчуття перенесення. Шолом є оновленням HP Reverb G1, випущеного в березні 2019 року. У цієї гарнітури були візуальні недоліки, через які здавалося, що ви дивитеся на світ через брудні окуляри.

Дисплей і якість зображення Reverb G2

Шолом вибивається із загального ряду окулярів своєю дивовижною граничною фотореалістичною якістю зображення. І тому є кілька причин. По-перше, нова гарнітура HP оснащена двома РК-дисплеями з повним покриттям RGB 2160 * 2160 пікселів і частотою кадрів 90 Гц. Цей дозвіл в даний час є одним з конкурентоспроможних на ринку. Кольори насичені і яскраві, що наводить на думку, що в гарнітурі дійсно використовується OLED-дисплей. На відміну від попередника, з HP Reverb G2 ви зможете бачити краї екрану так само чітко, як і центр. Те ж саме і з відображенням тексту - букви в VR виглядають неймовірно чіткими, навіть якщо ви читаєте здалеку. У новій гарнітурі HP використовується повністю оновлена пара лінз Френеля, яка є величезним кроком вперед у порівнянні з тими, які використовувалися в оригінальній гарнітурі Reverb G1. Нові лінзи були розроблені Valve, і вирішили проблему з відблисками. Поле зору G2 становить близько 114 градусів, що більше, ніж у гарнітури Oculus.

Дизайн і якість звуку

Система ременя для голови аналогічна тій, що використовується в Oculus Quest. Задня частина ременя здається більш зручною в порівнянні з другим Quest. Гумова насадка для носа також сприяє комфорту при використанні. В останній моделі HP додано Ручне управління налаштуванням IPD, тому власники HP Reverb G2 можуть легко налаштовувати лінзи для різних відстаней до очей.

Кабель, що виходить з гарнітури, тонкий, тому не перегинайте його більш ніж на 10 градусів, якщо ви хочете уникнути збою. HP Reverb G2 забезпечує користувачам чудовий просторовий звук найвищої якості, оскільки в ньому використовуються ті ж динаміки, що і в Valve Index. Знімні Навушники можуть бути відрегульовані індивідуально. Поточні гарнітури не мають аудіороз'єму 3,5 мм, тому ви не зможете використовувати з ним свої власні навушники. Враховуючи високу якість динаміків і мікрофона, вам це не знадобиться.

Контролери та їх відстеження

HP Reverb G2 оснащений парою контролерів руху, за основу дизайну яких HP взяла оригінальні контролери Windows Reality і переробила їх з нуля. Контролери Reverb G2 мають дві передні кнопки, дві кнопки меню, джойстик, спусковий гачок і кнопку захоплення. Тригер і кнопка захоплення є аналоговими, вони набагато зручніше, ніж в оригінальній Reverb. Здається, що джойстики трохи важкі, для їх роботи знадобляться дві батарейки AA. Reverb G2 забезпечує зворотну сумісність з попередніми контролерами WMR. HP Reverb G2 має 6 ступенів свободи всередині системи стеження з чотирма камерами, розташованими спереду і з обох сторін гарнітури, воно засноване на системі відстеження Windows Mixed Reality. Для кращого відстеження в G2 не використовуйте гарнітуру в непроглядній темряві і уникайте занадто яскравого освітлення кімнати. Світлодіодні індикатори контролера можуть бути помилково прийняті за освітлення в приміщенні.

Характеристики HP Reverb G2

Джерело сигналу ПК
Тип лінз асферичні лінзи
Вбудовані навушники так
Кут огляду 114°
Інтерфейс користувача бездротовий контролер
Інтерфейс підключення до джерела сигналу Bluetooth/ USB Type-C/ Displayport
Датчики датчик наближення
Живлення акумулятор
Материал пластик
Розміри 75x186x84 мм
Вага 550 г
Колір чорний
Додатково 2160x2160 пікселів на око