Окуляри віртуальної реальності Meta Quest Pro 256GB

Код товару: 1373813
Є в наявності
31550 Грн
  • Доставка
  • Самовивіз м.Київ вул.Стрийська 3
  • Відправка Новою поштою
  • Відправка Укрпоштою
  • Умови оплати
  • Для фіз.осіб: готівковий розрахунок, оплата на картку, накладений платіж
  • Безготівковий для юр.осіб: 31550грн.
  • Гарантія
  • Гарантійний термін: 6 міс.
  • Повернення товару протягом 14 днів. Детальніше
  • Інформація по Meta Quest Pro 256GB
  • Виробник: Meta
  • Країна-виробник: США
  • Гарантія: 6 міс.
  • Модель: Quest Pro 256GB
  • Вага: 2.915 кг.
  • Габарити: 40x23x14 см.
  • Короткий опис:

    Джерело сигналу - ПК, автономно, вбудовані навушники - так, живлення - акумулятор

Опис Meta Quest Pro 256GB

Шолом віртуальної реальності Meta Quest Pro

Це Meta Quest Pro. Найсучасніша гарнітура. Абсолютно новий спосіб роботи, створення та співпраці.

Робота у віртуальному світі. Залишайтеся в реальному світі.

Завдяки революційній змішаній реальності високої роздільної здатності ви можете легко взаємодіяти з віртуальним світом, зберігаючи присутність у своєму фізичному просторі в кольорі високої чіткості.

Співпрацюйте в змішаній реальності разом.

Шлях від ідеї до співпраці ніколи не був таким простим. Проектуйте в змішаній реальності, перебуваючи у вашому власному фізичному дизайнерському просторі. Запрошуйте співавторів з усього світу приєднатися до вашого простору та працюйте над спільними дизайнами в реальному часі.

Пориньте у творчий процес.

Meta Quest Pro об’єднує останні новинки VR, щоб змінити погляди на те, як ми проектуємо фізичні та віртуальні світи. Використовуючи VR-малювання та різні студійні програми, творчий процес виходить на зовсім інший рівень.

Побудуйте нову вітальню зі своєї вітальні.

Що, якби ви могли пройтися всередині будинку або будівлі до того, як вони були побудовані? Або підняти хмарочос однією рукою, щоб перевірити його структурну цілісність? Завдяки наскрізній змішаній реальності високої роздільної здатності ви та ваші колеги можете робити це та багато іншого.

Навіть якщо ви перебуваєте на іншому боці світу,
вам буде здаватися, що ви перебуваєте за столом.

Автентичні вирази аватарів імітують вашу природну міміку, тож ви можете повністю бути присутніми на зустрічах і зустрічах із друзями та оживити більше своєї справжньої особистості у VR.

Найкраща технологія для носіння

Обтічний профіль і збалансований дизайн поєднуються для більшого комфорту, щоб ви могли довше працювати, творити та співпрацювати у VR. А завдяки гнучким рівням занурення у віртуальну реальність віртуальний світ більше не є єдиним для всіх. Найкраща частина? Це чудово, навіть якщо ви носите окуляри.

Подивіться на реальність
абсолютно по-новому

Зменшений оптичний стек більш ніж на 40% порівняно з Quest 2, використовуючи нашу інноваційну запатентовану лінзу та оптику, яка працює шляхом згортання світла всередині оптичного модуля. Забезпечуючи на 75% більшу контрастність із 1,3-кратним розширенням кольорової гами, кольори стають більш яскравими. Поєднайте це з локальним затемненням і технологією квантових точок, і все це дає одне – VR, яка є більш захоплюючою.

Багатозадачність, це нова суперсила

Що б вам не потрібно було робити, у вас є нова суперсила. Відкривайте кілька екранів зі змінним розміром, щоб упорядковувати завдання, працювати над новими ідеями, транслювати подкасти, стрічки новин чи списки відтворення або просто спілкуватися з друзями. Ще ніколи не було так легко працювати одночасно.

Контролери Meta Quest Touch Pro

Протягніть руку та торкніться VR. Цілком можливо завдяки інтуїтивно зрозумілим ручним контролерам. У комплекті з гарнітурою. Завдяки контролерам із автоматичним відстеженням, які збалансовані для утримання та забезпечення тактильного зворотного зв’язку TruTouch, і точним щипком для точного керування, VR ніколи не відчував такої інтуїтивно зрозумілої та другої природи – це ніби контролери є природним продовженням ваших рук у VR.

Апаратне забезпечення наступного рівня.

Meta Quest Pro постачається з усіма товарами, а потім і деякими, щоб ви могли почати працювати, створювати та співпрацювати – контролери Meta Quest Touch Pro, док-станція для заряджання зі швидкісним адаптером живлення USB-C, десять вдосконалених датчиків VR/MR, пам’ять 256 ГБ, 12 Гб оперативної пам’яті та процесор Snapdragon XR2+ Qualcomm.

Характеристики Meta Quest Pro 256GB

Джерело сигналу ПК
Вбудовані навушники так
Кут огляду 360°
Діапазон міжзрачкових відстаней 55 - 75 мм
Інтерфейс користувача бездротовий контролер
Живлення акумулятор
Матеріал пластик
Колір чорний