Офісне крісло Аклас Альте Чорний (00127058)

Код товару: 1580994
Під замовлення
5693 Грн
  • Інформація по АКЛАС 00127058
  • Виробник: АКЛАС
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Альте Чорний
  • Код виробника: 00127058
  • Короткий опис:

    Вид - для персоналу, Максимальне навантаження, кг - 120, шкірозамінник, Матеріал каркаса - дерево, метал, чорний

Опис АКЛАС Альте Чорний

Крісло АКЛАС Альте TILT  - стильна модель, яка ідеально підходить для кабінету керівника, оформленого у сучасному стилі. За рахунок елегантного дизайну та гармонійного поєднання різних елементів стане чудовим помічником та родзинкою інтер'єру. Альте – це крісло, в якому гармонійно поєднується класичний дизайн, якісні матеріали та сучасні механізми. У ньому ви зможете комфортно працювати, не відчуваючи втоми від багатогодинного сидіння. Завдяки правильно сформованому рельєфу його сміливо можна віднести до категорії ергономічних крісел. М'який наповнювач формує дуже м'яку посадку, що обволікає.

Дизайн. Елегантна класика – ось як можна охарактеризувати це крісло. Силует досить стриманий, але завдяки вдалому поєднанню ліній прошивки, шкіри та хромованого металу модель виглядає розкішно та затишно. Сидіння та спинка прикрашені перетяжками прошивки, які разом із товстим шаром наповнювача формують зручне посадкове місце. Блискучі металеві деталі гармонійно обрамляють оббивку і підкреслюють красу крісла. Світла екокожа відмінно доповнить інтер'єр жіночого кабінету або кабінету зі світлим або чорним деревом.

Оббивка. Як і належить солідному статусу моделі, Альте виготовлена з якісного екошкіри. Цей матеріал практично не поступається своїми якостями натуральній шкірі, а ціна - це його основна перевага. Він має натуральну основу і відмінно зарекомендував себе за роки використання в офісі. Екошкіра міцна, еластична та проста у догляді.

Механізми. Вбудований механізм гойдання Тілт дозволяє влаштувати собі улюблений сеанс релаксу, зафіксувавши крісло в одному положенні. Надійний газліфт дозволяє змінити висоту крісла з урахуванням вашого зростання.

Підлокітники. Елегантний дугоподібний вигин металевих підлокітників, доповнений м'якими накладками, не тільки чудово доповнює зовнішню красу крісла, але й убереже ваші руки від контакту з холодним металом та подарує їм почуття максимального комфорту. Висота підлокітників підібрана таким чином, щоб у нижньому положенні сидіння крісло можна присунути впритул до столу.

Хрестовина. Хрестовина у даного крісла із міцного хромованого металу. Завдяки цьому йому забезпечено надійність та стійкість. При цьому він легко пересувається за допомогою роликів. Хромоване покриття дуже стійке, воно відмінно захищає поверхню від дрібних подряпин та пошкоджень. Така хрестовина з часом не втратить свій первинний зовнішній вигляд і довго радуватиме вас своїм холодним блиском. Універсальні прогумовані ролики, які за замовчуванням встановлені в кріслі, підійдуть для будь-якого типу покриття для підлоги.

Особливості. Спинка крісла має правильний вигин у ділянці нирок, завдяки чому знімається навантаження з хребта і ви будете продуктивно і комфортно працювати, абсолютно не відчуваючи втоми навіть наприкінці робочого дня. М'які валики формують зручну бічну підтримку.

Характеристики АКЛАС Альте Чорний

Вид для персоналу
Максимальне навантаження, кг 120
Технічне оснащення режим гойдання
Матеріал оббивки шкірозамінник
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса метал
Підлокітники м'які
Матеріал підлокітників метал
Опори прорезинені ролики
Высота min, см 113
Висота max, см 120
Ширина сидіння, см 54
Глибина сидіння, см 52
Висота спинки, см 70
Діаметр основи, см 64
Вага, кг 20
Колір каркаса хром
Колір оббивки чорний
Також шукають на колесиках