Офісне крісло Аклас Альваро Чорний (00127042)

Код товару: 1580992
Під замовлення
6211 Грн
  • Інформація по АКЛАС 00127042
  • Виробник: АКЛАС
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Альваро Чорний
  • Код виробника: 00127042
  • Короткий опис:

    Вид - для керівника, Максимальне навантаження, кг - 120, шкірозамінник, Матеріал каркаса - дерево, метал, чорний

Опис АКЛАС Альваро Чорний

Крісло АКЛАС Альваро ANF - це сучасний дизайн, високоякісні матеріали та механізми і правильна ергономіка. Класичний силует, в якому органічно поєднуються блискучий метал і екошкіра. Ця модель буде доречно виглядати як в кабінеті керівника, так і в домашній обстановці, оформленій в сучасному стилі.

Дизайн. Декоративні лінії прошивки на спинці та сидінні і м'який наповнювач роблять крісло більш комфортним. Ці деталі не тільки роблять посадку крісла м'якою, але і формують оригінальний силует, характерний саме для даної моделі. Хромовані елементи, такі як підлокітники і хрестовина, надають кріслу сучасний і стильний вигляд.

Оббивка. В якості оббивки була обрана екошкіра, яка не поступається за своїми якостями натуральній шкірі, а її ціна - це приємний бонус для покупця. Цей матеріал має натуральну бавовняну основу, міцний, еластичний і простий у догляді. В такому гідному вбранні ваше крісло відмінно збереже первинний зовнішній вигляд на довгі роки.

Механізми. Крісло Альваро оснащене механізмом аніфікс. Це популярний механізм з можливістю фіксації в будь-якому зручному положенні, який допоможе вам урізноманітнити робочий час приємним сеансом відпочинку, навіть не перериваючи важливий телефонний дзвінок або продовжуючи складати важливий звіт. Механізм досить просто відрегулювати під певну вагу користувача за допомогою циліндричної ручки під сидінням. Газліфт допоможе встановити оптимальну для Вашого зростання висоту сидіння.

Підлокітники. Напівкруглий вигин підлокітників дозволить вашим рукам знайти надійний і комфортну опору. Доповнений м'якими накладками, блискучий метал прекрасно підкреслює зовнішню красу крісла. Хромоване покриття дуже стійке. Воно не дряпається, а значить надовго збереже красу крісла.

Хрестовина. Металева хрестовина, яка стоїть на даному кріслі, відмінно витримує навантаження до 120 кг. Промені хрестовини мають вигнуту форму, яка перегукується з формою підлокітників і завершує елегантний силует крісла. Ролики прогумовані і збережуть покриття підлоги неушкодженим та забезпечать необхідну мобільність кріслу.

Особливості. Крісло досить елегантне, має ергономічний прогин в поперековій області, що забезпечить вашій спині комфортну підтримку і зніме навантаження з хребта. Підголівник високий, інтегрований в спинку. Спинка та сидіння декоровані прошивкою у формі ромбів, що додасть більшого комфорту для роботи та відпочинку в даному кріслі. 

Характеристики АКЛАС Альваро Чорний

Вид для керівника
Максимальне навантаження, кг 120
Технічне оснащення режим гойдання
Матеріал оббивки шкірозамінник
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса метал
Підлокітники м'які
Матеріал підлокітників метал
Опори прорезинені ролики
Высота min, см 120
Висота max, см 130
Ширина сидіння, см 54
Глибина сидіння, см 52
Висота спинки, см 70
Діаметр основи, см 70
Вага, кг 19
Колір каркаса хром
Колір оббивки чорний
Також шукають на колесиках