Офісне крісло Аклас Брюссон 9683-11K Сірий (00120355)

Код товару: 1580998
Під замовлення
8624 Грн
  • Інформація по АКЛАС 00120355
  • Виробник: АКЛАС
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Брюссон 9683-11K Сірий
  • Код виробника: 00120355
  • Короткий опис:

    Вид - для керівника, Максимальне навантаження, кг - 120, тканина, Матеріал каркаса - дерево, метал, сірий

Опис АКЛАС Брюссон 9683-11K Сірий

Крісло АКЛАС Брюссон R-SR елегантна, монументальна модель, що ідеально підходить для інтер'єру кабінету керівника, оформленого в класичному стилі. За рахунок елегантного дизайну і гармонійного поєднання різних елементів, крісло стане чудовою прикрасою для вашого кабінету, підкреслить хороший смак і високий статус свого власника.

Дизайн. Модель поєднує в собі вишуканий, добре продуманий дизайн з відмінною якістю. Завдяки своїм характеристикам дана модель офісного крісла стане чудовим придбанням, якщо вам доводиться багато часу проводити за робочим столом.

Оббивка. Для оббивки крісла використовується м'яка зносостійка тканина. Як наповнювач застосовують пінополіуретан, стійкий до деформації, тому крісло довго збереже свою первісну форму. Цей наповнювач у міру пружний, тому добре тримає форму. Створюючи таким чином підтримку спині сидячого. Якщо використовувати крісло згідно з рекомендаціями, воно прослужить вам максимально довго, зберігаючи не тільки свої фізичні властивості, але і ваше здоров'я.

Механізми. У цій моделі встановлено сучасний механізм релакс-синхромеханізм. Цей механізм дозволяє змінювати і фіксувати кут нахилу спинки. Відкинувши крісло глибоко назад, майже горизонтально щодо підлоги, ви зможете перетворити робоче місце на зручне крісло-ліжко. У такому положенні можна чудово відпочити, зробивши невелику перерву між важливими справами. Приведений у дію режим хитання ще більше прикрасить хвилини відпочинку.

За допомогою газліфта є можливість налаштовувати висоту крісла під конкретні потреби. Завдяки декоративної ручці під сидінням такий механізм легко налаштовується під вагу користувача, що дозволяє йому працювати виключно безпечно і правильно.

Підлокітники. У даній моделі дуже м'які підлокітники, обтягнуті матеріалом оббивки. Елегантний вигин підлокітників гарантує вам надійну і зручну опору. Для більшої міцності в надійності каркаса в якості опори для підлокітників використана металева труба. Робоча поверхня досить широка і комфортна.

Хрестовина. Хрестовина виготовлена ​​із міцного металу, з оригінальним золотистим покриттям. Крісло легко пересувається завдяки прогумованим роликам, які ідеально підходять для твердих поверхонь, паркету, ламінату. Максимальне навантаження крісла складає 120 кг, що робить його ідеальним вибором для користувачів.

Особливості. Відмінне крісло, яке не тільки дарує позитивні емоції своїм зовнішнім виглядом, воно ще практичне, функціональне та якісне.

Характеристики АКЛАС Брюссон 9683-11K Сірий

Вид для керівника
Максимальне навантаження, кг 120
Технічне оснащення режим гойдання
Матеріал оббивки тканина
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса метал
Підлокітники м'які
Матеріал підлокітників метал
Опори прорезинені ролики
Высота min, см 117
Висота max, см 122
Ширина сидіння, см 54
Глибина сидіння, см 45
Висота спинки, см 64
Діаметр основи, см 70
Вага, кг 25
Колір каркаса золотий
Колір оббивки сірий
Також шукають на колесиках