Офісне крісло Аклас Гілмор CF LB Чорне (00134316)

Код товару: 1580987
Під замовлення
2434 Грн
  • Інформація по АКЛАС 00134316
  • Виробник: АКЛАС
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Гілмор CF LB Чорне
  • Код виробника: 00134316
  • Короткий опис:

    Вид - для відвідувачів, Максимальне навантаження, кг - 120, тканина, сітка, Матеріал каркаса - дерево, метал, чорний

Опис АКЛАС Гілмор CF LB Чорне

Крісло конференційне АКЛАС Гілмор CF LB - це відмінний варіант офісного крісла для тих, хто любить практичність, компактність та відмінну якість. Ергономічна форма та стильний чорний колір оббивки – вдалий тандем для будь-якого сучасного інтер'єру. Спинка виготовлена ​​із металу, на який натягнута сітка – таке рішення просто безпрограшне: тканина добре пропускає повітря і відмінно підтримує спину за рахунок своєї еластичності.

Дизайн. Ненав'язливий, мінімалістичний дизайн цієї моделі робить її універсальною. Таке крісло виглядає стильно і чудово впишеться в офісний простір. Сітчаста спинка робить крісло легким, а металева основа надає йому солідності. Класичний чорний колір оббивки чудово поєднується з блискучими хромованими деталями.

Оббивка. Для спинки використана нейлонова сітка. Вона ідеально підходять для довгострокового інтенсивного використання в офісі завдяки таким своїм якостям як еластичність, висока повітропроникність, міцність та зносостійкість. Оббивка не ширяє і відмінно відводить вологу навіть у найспекотнішу погоду.

Підлокітники. У даній моделі стильні комбіновані підлокітники із чорного пластику та металевої труби. Поверхня пластику текстурована, завдяки чому руки не зісковзують у процесі роботи. Металева вставка гармонує із хромованим каркасом, створюючи єдиний неповторний ансамбль.

Основа. П-подібний каркас вигнутий із цільної металевої труби, його конструкція досить міцна та стійка. Хромовані елементи не втратять свою красу з часом, адже покриття дуже міцне та стійке до різних зовнішніх факторів. Форма основи дозволяє крісло трохи пружинити, створюючи ефект легкого похитування. Для захисту покриття в кріслі використані пластикові заглушки, що захищають підлогу від подряпин і пошкоджень.

Особливості. В основі сидіння використовується гнута клеєна фанера з поролоновим наповненням під оббивкою. Каркас спинки – це метал, який має прогин у ділянці нирок для ергономічної підтримки спини. Крісло Гілмор – це правильний вибір, якщо ви шукаєте стильне, практичне та зручне крісло за прийнятною ціною.

Характеристики АКЛАС Гілмор CF LB Чорне

Вид для відвідувачів
Максимальне навантаження, кг 120
Технічне оснащення наявність підлокітників
Матеріал оббивки тканина
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса метал
Підлокітники тверді
Матеріал підлокітників пластик
Ширина сидіння, см 43
Глибина сидіння, см 46
Висота спинки, см 49
Діаметр основи, см 55 х 48
Вага, кг 15
Колір каркаса хром
Колір оббивки чорний
Також шукають недорогі