Офісне крісло GT Racer B-239 Black

Код товару: 1445287
Під замовлення
3614 Грн
  • Інформація по GT Racer B-239 Black
  • Виробник: GT Racer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: B-239 Black
  • Вага: 3.2 кг.
  • Габарити: 82x52x45 см.
  • Короткий опис:

    Вид - для персоналу, Максимальне навантаження, кг - 100, сітка, Матеріал каркаса - пластик, чорний

Опис GT Racer B-239 Black

Офісне крісло GT RACER B-239 – це доступне та практичне рішення для будь-якого робочого місця. Воно виконане в сучасному стилі, немає зайвих декоративних елементів, тому буде мати гарний вигляд у будь-якому сучасному інтер'єрі.

Висока спинка, підлокітники дають можливість розташуватися з максимальною зручністю. Регулювання висоти дозволяє налаштувати крісло під зріст будь-якої людини.

Ергономічність

Спинка крісла повторює контур хребта, тим самим знімаючи навантаження зі спини. Завдяки цьому користувач не відчуває дискомфорту, проводячи тривалий час сидячи. А поперекова підтримка дає опору нижньому відділу спини.

За бажання можна відхилити спинку в діапазоні від 90 до 120 градусів і користуватися механізмом хитання Tilt. Активне хитання дозволяє розслабити спину у перерві між роботою. Інтенсивність хитання можна відрегулювати ручкою під сидінням.

Для регулювання висоти використовується газліфт євростандарт, він відповідає за плавне піднесення та опускання крісла. Максимальне навантаження на цей виріб складає 100 кг.

Крісло поставляється в розібраному вигляді, але все необхідне для збирання є в комплекті.

Зносостійкість

Для створення рами та хрестовини використовують нейлон. Це міцний матеріал із невеликою вагою. Усередині є наповнювач із пінополіуретану. Він відмінно протистоїть деформації та є безпечним для людини. Нейлонова хрестовина оснащена 5-ма колесами, які добре пересуваються по будь-якому підлоговому покриттю.

Як оббивку застосовують тканину та сітку. Вона відрізняється привабливим виглядом і не потребує складного догляду. Також важливо відзначити її дихаючі властивості і навіть за спекотної погоди сидіти на кріслі буде комфортно. За умови правильного використання виріб прослужить протягом декількох років.

Характеристики GT Racer B-239 Black

Вид для персоналу
Максимальне навантаження, кг 100
Технічне оснащення фіксація положення крісла
Матеріал оббивки сітка
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса пластик
Підлокітники тверді
Матеріал підлокітників пластик
Опори пластикові ролики
Высота min, см 112
Висота max, см 122
Ширина сидіння, см 50
Глибина сидіння, см 48
Висота спинки, см 68
Діаметр основи, см 64
Вага, кг 20
Колір каркаса чорний
Колір оббивки чорний
Також шукають недорогі