Офісне крісло GT Racer B-919 Black

Код товару: 1439173
Під замовлення
4383 Грн
  • Інформація по GT Racer B-919 Black
  • Виробник: GT Racer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: B-919 Black
  • Вага: 11.341 кг.
  • Габарити: 75x60x30 см.
  • Короткий опис:

    Вид - для персоналу, Максимальне навантаження, кг - 100, сітка, Матеріал каркаса - метал, пластик, чорний

Опис GT Racer B-919 Black

Офісне крісло GT RACER B-919 пропонує зручне сидіння та ортопедичну спинку, які забезпечать вам комфортне використання протягом довгих годин роботи. А завдяки якісній оббивці крісло довго зберігатиме початковий зовнішній вигляд. Конструкція спинки добре повторює контур хребта, правильно розподіляючи навантаження на все тіло. Тому наприкінці напруженого дня ви відчуєте втому. Це сучасне крісло підходить для офісу, де можна використовувати в кабінеті керівника або кімнаті переговорів. Також воно вдало впишеться у робочу зону будинку.

Ергономічність. Підголовник цієї моделі офісного крісла інтегрований і не регулюється. Але при цьому він широкий і має дуже зручну форму. Це дозволяє утримувати голову та шию у правильному положенні протягом усього робочого дня. Спинка має поперекову підтримку та дає можливість користувачеві правильно сидіти, підтримуючи поставу, без навантаження на спину. Крісло оснащене механізмом гойдання Tilt, це дає можливість розслабитися в перервах між робочими завданнями. Регулювати силу гойдання можна самостійно, послаблюючи або затягуючи гвинт. За зміну положення крісла за висотою відповідає механізм газліфту Євростандарт. Він забезпечує ефект плавності підняття чи спуску крісла. Однією з переваг даного крісла є оббивка із сітки. Цей матеріал робить крісло комфортним для того, хто сидить навіть у спеку. А м'яке сидіння з наповнювачем із пінополіуретану довго зберігає початкову форму.

Модель GT RACER B-919 отримала зручні фіксовані підлокітники. В основі рами міцний нейлон, який не деформується в процесі щоденного використання. Конструкція основи крісла - стійка п'ятипроменева опора з колесами, яка дозволяє легко пересувати крісло на будь-якому підлоговому покритті. Максимальне навантаження складає 100 кг. Матеріал оббивки має міцний натяг. Сітчаста тканина добре себе зарекомендувала при виготовленні та експлуатації офісних меблів, тому крісло протягом тривалого часу зберігає свій первісний вигляд.

Характеристики GT Racer B-919 Black

Вид для персоналу
Максимальне навантаження, кг 100
Технічне оснащення режим гойдання
Матеріал оббивки сітка
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса пластик
Підлокітники тверді
Матеріал підлокітників пластик
Опори пластикові ролики
Высота min, см 116
Висота max, см 126
Ширина сидіння, см 50
Глибина сидіння, см 50
Висота спинки, см 57
Діаметр основи, см 60
Вага, кг 16
Колір каркаса хром
Колір оббивки чорний
Також шукають на колесиках