Крісло ігрове GT Racer X-2537 Black

Код товару: 1537055
Під замовлення
6913 Грн
  • Інформація по GT Racer X-2537 Black
  • Виробник: GT Racer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: X-2537 Black
  • Вага: 23 кг.
  • Короткий опис:

    матеріал рами - сталь, матеріал покриття - штучна шкіра, розмір сидіння - 50 х 54 см, чорний

Опис GT Racer X-2537 Black

Геймерське крісло GT RACER X-2537 є ідеальним поєднанням функційності, ергономіки та зовнішньої елегантності. Воно створене спеціально для справжніх геймерів і тих, хто проводить багато часу за комп'ютером. Це чудове рішення для поціновувачів зручності, стилю та функційності.

Ергономічність
Перше, на що звертає увагу власник GT RACER X-2537 — це ергономіка крісла. Спинка з правильним вигином для ідеальної підтримки вашого попереку та спини, що особливо важливо під час тривалого сидіння за комп'ютером. Механізм гойдання Tilt створений, щоб ви змогли розслабити тіло під час відпочинку між грою чи робочими завданнями. У комплекті є дві знімні подушки для попереку та голови. Вони забезпечують правильне положення тіла, знижуючи навантаження на спину та шию, і дозволяють вам не втрачати продуктивність.
Висота сидіння GT RACER X-2537 регулюється за допомогою механізму газліфт Євростандарт для налаштування крісла під ваш індивідуальний зріст та уподобання. Крісло обладнане відкидною спинкою, яка підтримує правильну поставу, змінюючи кут нахилу.

Зносостійкість
Крісло GT RACER X-2537 виготовлено з якісної екошкіри, що робить його не тільки привабливим, а й міцним. Екошкіра має чудово зносостійкість, тому вона прослужить вам довгі роки, і за правильного використання не втратить свого первинного зовнішнього вигляду.
Крісло спроєктовано, щоб витримувати довгу та активну експлуатацію, яка характерна для геймерської та професійної діяльності. Крісло витримує максимальне навантаження до 150 кг, тому підійде для широкого кола користувачів.

Колірна гамма та зовнішній вигляд
GT RACER X-2537 доступний у стильному чорному кольорі з ефектними стьобаними ромбоподібними вставками, які надають йому сучасного та елегантного зовнішнього вигляду. Цей дизайн вписується в будь-який інтер'єр і наголошує на статусності вашої ігровою або робочої зони, демонструючи прагнення до якості та стилю.

Матеріал обшивки
Це високоякісна екошкіра, яка має не тільки чудові експлуатаційні характеристики, але й приємне на дотик текстурне покриття. Матеріал зручний для сидіння і легкий у догляді, що зберігає крісло в ідеальному стані.

Відкидна спинка
Відкидна спинка дає можливість легко регулювати кут нахилу в межах від 90° до 150°. Це дозволяє налаштувати крісло так, як вам зручно, і насолоджуватися грою або відпочинком в оптимальному положенні. Система фіксації забезпечує надійну підтримку у правильному нахилі, гарантуючи вашому тілу розслаблення.

2D-підлокітники
GT RACER X-2537 має 2D-підлокітники, які регулюються по висоті та куту повороту вправо-вліво. Налаштуйте підлокітники так, щоб вони повністю відповідали вашому положенню рук і забезпечували оптимальну підтримку. Правильне становище підлокітників допоможе запобігти болю та втомі в області плечей і рук.

Каркас та основа
Крісло має міцну раму та хрестовину, виготовлені з металу та забезпечують надійність та стабільність конструкції. Основа з променевою опорою з колесами гарантують маневровість на будь-якому покритті підлоги і довгий термін експлуатації крісла. Колеса прогумовані для легкості пересування.

Механізм Tilt
Щоб не страждати від болю в спині після всього дня, проведеного сидячи, потрібно періодично змінювати позу. Крісло оснащено механізмом хитання Tilt, який переводить його в режим м'якого хитання. Це дозволяє зняти навантаження з м'язів спини, що затекли, стомлених перебуванням в одному положенні. Активувати механізм можна важелем під сидінням, а також доступне регулювання жорсткості хитання в кріслі.

Механізм Gaslift
Для регулювання висоти сидіння та можливості обертання на 360°, модель X-2537 оснащена механізмом газліфт Євростандарт. Цей пневмопатрон витримує навантаження до 150 кг без втрати механічних властивостей. Ви зможете активно користуватися кріслом та не турбуватися за його експлуатаційні характеристики.

Наповнювач
наповнювачем у кріслі є пінополіуретан. Він вирізняється м'якістю, а завдяки своїй структурі добре пружинить, не деформується в процесі експлуатації, швидко відновлює свою первісну форму після припинення механічного впливу. Він не вбирає сторонніх запахів і не має власного.

Поперекова подушка та підголовник
Для додаткової зручності та найбільш комфортного положення тіла, у моделі X-2537 передбачені підголовник та подушка для попереку, які підтримують голову та поперек користувача, знімаючи з м'язів зайву напругу. Для цих елементів передбачені спеціальні кріплення-ремені, що дозволяють змінити висоту розташування подушок. Їх також можна повністю від'єднати, прибрати м'які частини, якщо вам комфортніше у кріслі без них.

Характеристики GT Racer X-2537 Black

Матеріал рами сталь
Матеріал покриття штучна шкіра
Налаштування підлокітників 2D
Тип механізму тілт
Межа нахилу спинки 135°
Основа 5 ніжок із колесами
Розмір сидіння 50 х 54 см
Максимальна висота сидіння 53 см
Нижній поріг висоти сидіння 43 см
Висота спинки 133 см
Ширина області плечей 53 см
Маса крісла 21.5 кг
Максимальне навантаження 150 кг
Максимальне зріст користувача 190 см
Колір каркаса чорний
Колір оббивки чорний