Крісло ігрове GT Racer X-6005 Black/Red

Код товару: 1552604
Немає в наявності
  • Інформація по GT Racer X-6005 Black/Red
  • Виробник: GT Racer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: X-6005 Black/Red
  • Короткий опис:

    матеріал покриття - сітка, розмір сидіння - 50 x 50 см, червоний

Опис GT Racer X-6005 Black/Red

Геймерське крісло GT RACER X-6005 - відрізняється своїми характеристиками регулювання, щоб його використання було максимально комфортним та приємним. Це крісло поєднує у собі високу ергономічність, зносостійкий матеріал та безліч функціональних особливостей, які роблять його чудовим вибором для всіх геймерів. Завдяки дизайну та кольорам ця модель також чудово виглядатиме в офісному інтер'єрі.

Ергономічність

Кожна деталь цього крісла була розроблена з урахуванням потреб користувачів, котрі люблять довго проводити час перед комп'ютером. Крісло оснащене механізмом гойдання Tilt, щоб зняти втому та напругу, а також дозволити тілу відпочити після тривалого перебування в одній позиції. Ви можете налаштувати кут нахилу спинки крісла з наступною фіксацією. Механізм газліфт Євростандарт надає користувачеві можливість регулювати висоту крісла в залежності від особистих переваг та фізичних параметрів. Крісло дозволить знайти ідеальне становище для будь-якого завдання, будь-то гра, робота чи відпочинок.

Зносостійкість

GT RACER X-6005 виконано з використанням якісних матеріалів, що забезпечує його зносостійкість та тривалий термін служби. Ви можете бути впевнені, що крісло буде виглядати як нове навіть через тривалий час. Сітчаста оббивка не потребує особливого догляду. Максимальне навантаження становить 150 кг, що підтверджує його надійність та довговічність.

Характеристики GT Racer X-6005 Black/Red

Матеріал покриття сітка
Налаштування підлокітників 3D
Тип механізму тілт
Межа нахилу спинки 120°
Основа 5 ніжок із колесами
Розмір сидіння 50 x 50 см
Максимальна висота сидіння 54 см
Нижній поріг висоти сидіння 47 см
Висота спинки 59 см
Ширина області плечей 54 см
Маса крісла 26 кг
Максимальне навантаження 150 кг
Максимальне зріст користувача 190 см
Колір каркаса чорний
Колір оббивки червоний