Офісне крісло GT Racer X-815L Black/Blue (X-815L Black/Blue (W-85))

Код товару: 1461026
Під замовлення
28897 Грн
  • Інформація по GT Racer X-815L Black/Blue (W-85)
  • Виробник: GT Racer
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: X-815L Black/Blue
  • Код виробника: X-815L Black/Blue (W-85)
  • Короткий опис:

    Вид - для керівника, Максимальне навантаження, кг - 150, тканина, сітка, Матеріал каркаса - алюміній, пластик, синій

Опис GT Racer X-815L Black/Blue

Крісла GT Racer X-815L зручні, надійні та оснащені багатофункціональними механізмами. Вироби допомагають підтримувати правильну поставу, тим самим сприяючи зняттю зайвої напруги зі спини, рук і шиї. Модель має підставку для ніг, яку можна висунути і відкинутися на кріслі для відпочинку. Синхромеханізм одночасно змінює кут нахилу спинки і сидіння, тому в кріслі вам буде комфортно і зручно. Модель представлена в двох кольорах червоному і синьому.

Ергономічність

В якості оббивки використовується сітчаста тканина, яка володіє відмінними вентиляційними якостями. Завдяки цьому перебувати в кріслі зручно в будь-яку пору року. Модель GT Racer X-815L оснащена ортопедичною спинкою, в нижній частині якої передбачена виступаюча частина для підтримки попереку. Також передбачений синхромеханізм. Він дозволяє користувачеві гойдатися в кріслі, при цьому кути нахилу спинки і сидіння будуть змінюватися одночасно і з певною залежністю. Підголівник, підлокітники, а також висоту і глибину сидіння можна відрегулювати за допомогою важелів управління. Вони розташовані з боку сидіння крісла.

Зносостійкість

Тканина-сітка - це популярний матеріал для оббивки крісел, так як вона має низку переваг. У неї високі показники надійності і зносостійкості. Сітчаста тканина відмінно тримає форму і не провисає з плином часу. Це можливо завдяки міцності тканини-сітки та її достатньому натяжінню. Рама і основа крісла X-815L виготовлені з алюмінію. У виробі також передбачений пневмопатрон 4-го класу міцності, який витримує навантаження до 150 кг. Хрестовина оснащена прогумованими колесами, які підвищують стійкість крісла.

Характеристики GT Racer X-815L Black/Blue

Вид для керівника
Максимальне навантаження, кг 150
Технічне оснащення режим гойдання
Матеріал оббивки тканина
Сидіння м'яке
Матеріал каркаса пластик
Підлокітники м'які
Матеріал підлокітників пластик
Опори пластикові ролики
Высота min, см 126
Висота max, см 139
Ширина сидіння, см 50
Глибина сидіння, см 49
Висота спинки, см 73
Діаметр основи, см 70
Вага, кг 31
Колір каркаса синій
Колір оббивки синій
Також шукають на колесиках