Крісло ігрове Noblechairs Epic Series Black/Blue (GAGC-041)

Код товару: 933082
Немає в наявності
  • Інформація по Noblechairs GAGC-041
  • Виробник: Noblechairs
  • Країна-виробник: Китай
  • Гарантія: 12 міс.
  • Модель: Epic Series Black/Blue
  • Код виробника: GAGC-041
  • Вага: 33 кг.
  • Габарити: 85x38x70 см.
  • Короткий опис:

    матеріал рами - метал, матеріал покриття - PU Шкіра, розмір сидіння - 56 х 56,5 см

Опис Noblechairs Epic Series Black/Blue

NOBLECHAIRS Epic Series — це ергономічне ігрове крісло, яке сяє чорною шкірою з червоними відтінками. Для ідеальної терморегуляції використаний точно перфорований матеріал на всій поверхні дотику до тіла, а також у зоні нирок і на сидінні, вишиті ромби з делікатно викроєного матеріалу створюють крихітні повітряні кишені, що сприяє оптимальній вентиляції — навіть у розпал літа.

Для ідеальної підтримки зони шиї й поперекової зони до комплекту включені дві подушечки з відповідною стилізацією.

Штучна шкіра, зроблена з поліуретану, має ті ж характеристики, що й натуральна шкіра, і є синтетичним полімером. На сьогодні цей матеріал використовують багато виробників автомобілів преміум-сегменту.

Так само як і в спортивних автомобілях — екошкіра, використовувана NOBLECHAIRS має товщину 1.5 міліметра, тому суттєво надійніша, порівнюючи з ігровими кріслами інших виробників. Прекрасна поверхнева структура наслідує натуральну шкіру настільки, що навіть експерти не здатні побачити відмінності неозброєним оком. Екошкіра не вибаглива в догляді й легко чиститься. Вона холодніша за натуральну шкіру, що може бути перевагою, особливо спекотним літом.

Фундаментальною основою NOBLECHAIRS є міцна сталева рама, що дає кріслу ідеальну стабільність. Рама оповита ергономічною оббивкою з безусадкової холодної піни, чия висока щільність 55% дає змогу кріслу зберігати свою форму навіть після тривалого використання й за високої маси тіла та сприяє ергономічній посадці. Матеріал наповнювача open-cell — чудово вентильований, створює комфортні умови за будь-якої температури. Ігрове крісло NOBLECHAIRS Epic Series також стане шикарним варіантом преміального ергономічного офісного крісла.

Крісло, що обертається на 360 градусів, спирається на матово-чорну, з порошковим покриттям хрестовину з масивного повного алюмінію з п'ятьма променями. П'ятизіркова база обладнана п'ятьма великими поворотними колесами (Ø 60 мм) з серцевиною з нейлону, які забезпечені поліуретановим покриттям. За всіх цих інновацій коліщатка працюють значно м'якше й більш плавно, і в такий спосіб однаково підходять як для твердих, так і для м'яких підлог.

Геймерські крісла NOBLECHAIRS пропонують максимальну варіацію настроювань усіх елементів, для адаптації його до індивідуальних вимог. У конічному отворі зіркової бази розміщено регульований за висотою, 4-го класу безпеки газліфт, який переходить у механізм гойдання на передньому краї під зоною відпочинку. Комфортабельна позиція може бути досягнута за допомогою функції динамічного кута нахилу спинки, для чого й призначений механізм гойдання. Позиції нахилу можуть бути заблоковані, а жорсткість нахилу може динамічно регулюватися за допомогою ручки керування в нижній частині сидіння. Крім того, кут між спинкою й сидінням може статично регулюватися за допомогою бічного важеля. Набір функцій вдосконалений 4D-підлокітниками, які регулюються в чотирьох вимірах і виготовлені з м'якого поліуретану покритого в чорний колір.

Характеристики Noblechairs Epic Series Black/Blue

Виробник
Загальні
Вендор NOBLECHAIRS
Код виробника NBL-PU-BLU-002
Модель EPIC Black/Blue
Тип товару Крісло геймерське
Максимальне навантаження, кг 120
Вага, кг 27
Особливості
Додатково підголовна подушка, поперекова подушка
Механізм гойдання +
Можливості налаштування Регулювання висоти сидіння / Регулювання кута нахилу спинки / Регулювання підлокітників по вертикалі / Регулювання підлокітників по горизонталі / Регулювання сили відхилення під вагу сидячого
Особливості моделі Ортопедичне
Матеріали і кольори
Матеріал основи Метал
Матеріал підлокітників Поліуретан
Матеріал покриття Екошкіра
Розміри
Ширина моделі, см 71
Глибина моделі, см 56,5
Висота крісла, см 141
Ширина сидіння, см 56
Висота сидіння, см 49.5-59.5
Глибина сидіння, см 49,5
Ширина спинки, см 54,5
Висота спинки, см 87
Упаковка
Габарити упаковки, см (ДхШхВ) 85x70x38